
Παραμάζωμα πήρε κολώνα της ΔΕΗ όχημα που κινούταν από τη Χασιά με κατεύθυνση προς τα Άνω Λιόσια, το απόγευμα της Κυριακής.
Όπως φαίνεται και στις σχετικές φωτογραφίες, η σύγκρουση του Ι.Χ. πάνω στην κολώνα ήταν σφοδρή, αφού μεγάλο μέρος του αυτοκινήτου υπέστη πολύ σοβαρές ζημιές ενώ η κλίση που πήρε η κολώνα ήταν αρκετά μεγάλη και… τρομακτική.
Το παράδοξο της υπόθεσης ήταν πως κανείς από τους αυτόπτες μάρτυρες που έφθασαν στο σημείο λίγες στιγμές μετά το ατύχημα δεν εντόπισε τον οδηγό, καθώς δεν βρισκόταν εκεί.
Γύρω από το σημείο της σύγκρουσης εκσφενδονίστηκαν πολλά αντικείμενα μεταξύ των οποίων αρκετά μπουκάλια από μπύρες, όπως και πολλά ακόμη πράγματα που βρίσκονταν στο όχημα. Για την ώρα είναι άγνωστο αν στο Ι.Χ. υπήρχε και συνεπιβάτης ή αν υπήρχε και άλλο αυτοκίνητο που πιθανώς να μετέφερε τον οδηγό μετά τη σύγκρουση ή την κατάσταση του η των επιβαινόντων.



















