spot_img

Ξεκινούν νέα δωρεάν εκπαιδευτικά μαθήματα του Δήμου Φυλής σε συνεργασία με το Πρόγραμμα ανάπτυξης ψηφιακών δεξιοτήτωνCisco Networking Academy

Ημερομηνία:

Κοινοποιήση:

Ο Δήμος Φυλής προχωράει σε συνεργασία με τη CiscoNetworking Academy, διαμορφώνοντας ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης, το οποίο παρέχεται δωρεάν σε όλους τους δημότες. Συγκεκριμένα, το μάθημα της κυβερνοασφάλειας: CyberOpsAssociateCourse, το οποίο διεξάγεται μέσω του παγκόσμιου εκπαιδευτικού προγράμματος CiscoNetAcad.

Πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής: https://express.adobe.com/page/IF7aflh8juZ9H/

#Cisco#cybersecurity#NetAcad#CyberOps#education#training#Municipality of Fyli

Ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς επεσήμανε σχετικά: Στα πλαίσια της συνολικής στρατηγικής του Δήμου Φυλής για την διαρκή επιμόρφωση των συμπολιτών μας προχωράμε σε ένα ακόμη πρωτοποριακό εγχείρημα. Έτσι μετά την ιδιαίτερα πετυχημένη συνεργασία μας με τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής όπου ήδη έχουν αποφοιτήσει και συμμετέχουν κάθε χρόνο δεκάδες νέοι φοιτητές, εγκαινιάζουμε μια ακόμη σημαντική συνεργασία.

Ο Δήμος Φυλής ως Ακαδημία της CiscoNet Academy και αξιοποιώντας κάθε δυνατότητα, θα προσφέρει δωρεάν εκπαιδευτικά μαθήματα εξειδικευμένων Ψηφιακών Δεξιοτήτων στο σύνολο των συνδημοτών μας που εργάζονται στο Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα, σε Φοιτητές , Ανέργους αλλά και στους Εργαζόμενους του Δήμου που επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή.

Ειδικά στις μέρες μας, που η Κυβερνοασφάλεια απειλείται διαρκώς από κακόβουλες διαδικτυακές επιθέσεις, οι γνώσεις, η εξειδίκευση και η επιμόρφωση σε αυτόν τον τομέα είναι χρήσιμες και αναγκαίες, όσο ποτέ.

Καλούμε λοιπόν τους συνδημότες μας να συμμετέχουν ενεργά στο πρόγραμμα ψηφιακής επιμόρφωσης που εγκαινιάζουμε με την πολύτιμη συνεργασία του Προγράμματος ανάπτυξης ψηφιακών δεξιοτήτωνCisco Networking Academyμε την πεποίθηση ότι θα τους ανοίξει νέους δρόμους στην καθημερινότητα αλλά και στην επαγγελματική τους ανέλιξη.

Πληροφορίες και στην διαδικτυακή πύλη του Δήμου Φυλής fyli.gr

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

παρομοια αρθρα

Επίσημη υποδοχή από Χατζητρακόσια και Μελ. Παπαδήμα Σλοβένων εκπαιδευτικών και μαθητών στη Φυλή

Την αποστολή του σχολείου της Σλοβενίας Srednja sola Domzale, που αποτελείτο από τρεις εκπαιδευτικούς και είκοσι μαθητές/τριες και...

«Κανείς δεν μένει πίσω στον Δήμο Φυλής» – Ένα φιλόδοξο κοινωνικό σχέδιο περιβαλλοντικής δράσης

Το πρόγραμμα «Κανείς δεν μένει πίσω στον Δήμο Φυλής», αποτελεί ένα φιλόδοξο σχέδιο που προσβλέπει όχι μόνο στη...

Η Ευρωπαϊκή Ένωση στον Δήμο Φυλής: Τοπική Κοινωνία και Ενσωμάτωση – Αντιμετώπιση αποκλίνουσας συμπεριφοράς νέων

Με αφορμή τις επερχόμενες Ευρωπαϊκές Εκλογές, το Europe Direct ΕΛΙΑΜΕΠ Αττικής και ο Δήμος Φυλής συνδιοργανώνουν συμμετοχικό σεμινάριο...

Τη μνήμη των θυμάτων των Τεμπών τίμησαν οι μαθητές του 4ου Γυμνασίου Άνω Λιοσίων

Ένα χρόνο μετά το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών και οι μνήμες, αν μη τι άλλο, παραμένουν νωπές. Η...