Στη σύλληψη ενός 35χρονου, ο οποίος πυροβολούσε από την αυλή του σπιτιού του με καραμπίνα, με αποτέλεσμα να προκαλέσει φθορές με τα σκάγια σε οροφή περιπολικού που κινούνταν σε παρακείμενη οδό, προχώρησαν αστυνομικοί χθες, Κυριακή, στο Ζεφύρι.
Το περιστατικό σημειώθηκε στις 17:50 το απόγευμα στη συμβολή των οδών Βύρωνος και Πόρου, με σκάγια από τις βολές στον αέρα να καταλήγουν πάνω σε περιπολικό της ΟΠΚΕ.
Ο 35χρονος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς και συνελήφθη με τις κατηγορίες της παράβασης του νόμου περί όπλων και της πρόκλησης φθοράς σε υπηρεσιακό όχημα.
Δικογραφία σε βάρος του σχημάτισε το Τμήμα Ασφαλείας Ζεφυρίου, ενώ όπως διαπιστώθηκε το όπλο ήταν κλεμμένο το 2009 από την περιοχή του Μενιδίου.