spot_img

Συλλήψεις για ναρκωτικά σε Δήμο Φυλής και Αχαρνές – «Σκούπισμα» έξω από σχολικά συγκροτήματα

Ημερομηνία:

Κοινοποιήση:

Την πάταξη φαινομένων που αφορούν τη διακίνηση ουσιών σε χώρους δίπλα σε σχολεία προχωρά η Ελληνική Αστυνομία. Είναι γεγονός πως εδώ και καιρό οι αρχές γνωρίζουν ότι διάφοροι επιχειρούν να καταστήσουν τους γύρω χώρους των σχολείων στη Δυτική Αττική κέντρα διακίνησης ναρκωτικών και σε αυτό το πλαίσιο χθες Παρασκευή ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του σχεδίου δράσης, το οποίο ξεκίνησε από τις 10 Σεπτεμβρίου.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

Ειδικές δράσεις της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής για την αντιμετώπιση της διακίνησης ναρκωτικών πραγματοποιήθηκαν από 10 έως 16 Σεπτεμβρίου.

Οι ειδικές αυτές δράσεις αναπτύχθηκαν στο κέντρο των Αθηνών, με έμφαση σε δρόμους περιμετρικά των σχολικών συγκροτημάτων και στην Δυτική Αττική, σε Αχαρνές, Ζεφύρι και Άνω Λιόσια.

Κατά τη διάρκειά τους πραγματοποιήθηκαν 305 έλεγχοι ατόμων, 42 προσαγωγές και εννέα συλλήψεις για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Κατασχέθηκαν ηρωίνη βάρους 11,1 γραμμαρίων, χασίς 23 γραμμαρίων και 101 ναρκωτικά χάπια.

Οι ειδικές αυτές δράσεις της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, θα συνεχισθούν με αμείωτη ένταση, ξεκαθαρίζει η αστυνομία.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

παρομοια αρθρα

Χειροπέδες σε 43χρονο από το Ζεφύρι που εξαπατούσε ηλικιωμένους στον Ωρωπό – Τους έλεγε ότι του χρώσταγαν χρήματα τα παιδιά τους

Συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ωρωπού 43χρονος Ρομά από το Ζεφύρι, ο οποίος άρπαζε χρήματα από ηλικιωμένους...

Άνω Λιόσια – Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο οδηγός που κατηγορείται για απόπειρα βιασμού

Ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του αφέθηκε μετά την απολογία του...

Άνω Λιόσια – Συνελήφθη οδηγός λεωφορείου για απόπειρα βιασμού επιβάτιδας

Χειροπέδες σε έναν οδηγό λεωφορείου για απόπειρα βιασμού σε βάρος μίας γυναίκας 53 ετών πέρασαν το μεσημέρι του...

Άνω Λιόσια – Συνελήφθη 47χρονος “επαίτης” που λήστευε οδηγούς

Συνελήφθη απογευματινές ώρες της Πέμπτης (14/3), 47χρονος ημεδαπός για διακεκριμένες κλοπές και ληστείες, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. της Διεύθυνσης...