spot_img

Απίστευτο περιστατικό στα Άνω Λιόσια – Ανήλικος πέταξε πέτρα σε λεωφορείο της γραμμής για πλάκα! (pics)

Ημερομηνία:

Κοινοποιήση:

Στο ίδιο έργο θεατές βρίσκονται οι εργαζόμενοι στις αστικές συγκοινωνίας στην Ανατολική Αττική και ειδικά στα Άνω Λιόσια καθώς όπως καταγγέλλουν στο DEBATER πέφτουν καθημερινά θύματα επιθέσεων με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η σωματική ακεραιότητα τόσο των ίδιων όσο και των επιβατών.

Όπως καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι το βράδυ του Σαββάτου (21/1) συνέβη ακόμα μια απρόκλητη επίθεση σε λεωφορείο της γραμμής από ανήλικο που “έσπαγε πλάκα” πετώντας πέτρες.

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 18:00 το απόγευμα όταν το λεωφορείο 712 (είναι όχημα των ΚΤΕΛ) κινούταν έξω από το αμαξοστάσιο των Άνω Λιοσίων των Οδικών Συγκοινωνιών (Ο.ΣΥ.).

Ξαφνικά ακούστηκε ένας δυνατός θόρυβος και τρόμαξε επιβάτες και οδηγό, όταν σταμάτησαν αντίκρισαν το τζάμι του λεωφορείου να έχει μία τεράστια τρύπα από πέτρα και από τύχη να μην υπάρχει κάποιος τραυματισμός, καθώς δεν βρισκόταν κάποιος επιβάτης εκείνη τη στιγμή κοντά στο συγκεκριμένο σημείο του οχήματος.

Οι καταυλισμοί Ρομά στην περιοχή έχουν κάνει κάποια σημεία δυστυχώς γκέτο και για παιχνίδια ανηλίκων που σπάνε πλάκα, θέτουν σε κίνδυνο επιβάτες και εργαζομένους.

Πηγή: debater.gr

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

παρομοια αρθρα

Χειροπέδες σε 43χρονο από το Ζεφύρι που εξαπατούσε ηλικιωμένους στον Ωρωπό – Τους έλεγε ότι του χρώσταγαν χρήματα τα παιδιά τους

Συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ωρωπού 43χρονος Ρομά από το Ζεφύρι, ο οποίος άρπαζε χρήματα από ηλικιωμένους...

Άνω Λιόσια – Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο οδηγός που κατηγορείται για απόπειρα βιασμού

Ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του αφέθηκε μετά την απολογία του...

Άνω Λιόσια – Συνελήφθη οδηγός λεωφορείου για απόπειρα βιασμού επιβάτιδας

Χειροπέδες σε έναν οδηγό λεωφορείου για απόπειρα βιασμού σε βάρος μίας γυναίκας 53 ετών πέρασαν το μεσημέρι του...

Άνω Λιόσια – Συνελήφθη 47χρονος “επαίτης” που λήστευε οδηγούς

Συνελήφθη απογευματινές ώρες της Πέμπτης (14/3), 47χρονος ημεδαπός για διακεκριμένες κλοπές και ληστείες, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. της Διεύθυνσης...