spot_img

Έκοψε την πίτα του το «ΧΟΡΟΔΡΩΜΕΝΟ»

Ημερομηνία:

Κοινοποιήση:

Σε ιδιαίτερα ζεστό κλίμα, πάνω από 200 μέλη του Π.Λ.Σ. Δήμου Φυλής «ΧΟΡΟΔΡΩΜΕΝΟ», έκοψαν την Βασιλόπιτα του 2022 και αντάλλαξαν ευχές για το νέο έτος.

Εξαιτίας της κατάστασης με την πανδημία, η οποία δεν επέτρεψε να πραγματοποιηθεί μία μεγάλη εκδήλωση, όπως το «ΧΟΡΟΔΡΩΜΕΝΟ» μας έχει συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια, τα μέλη του Δ.Σ. αποφάσισαν να κόψουν το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου και την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου τρεις Βασιλόπιτες για όλα τα τμήματα του συλλόγου σε διαφορετικές ώρες για την αποφυγή συνωστισμού.

Με την ευλογία του πατρός Φανούρη, αγιάστηκαν οι Βασιλόπιτες και κλήθηκαν όλα τα μέλη του Δ.Σ. αλλά και οι επίσημοι προσκεκλημένοι να κόψουν το δικό τους κομμάτι και να μοιραστούν ευχές με τα μέλη του συλλόγου.

Ο πρόεδρος και δάσκαλος παραδοσιακών χορών του συλλόγου κ. Παναγιώτης Παπανικολάου, αφού καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους, ευχήθηκε κόβωντας το κομμάτι της Βασιλόπιτας το 2022, να είναι η χρονιά που θα ξαναπάρουμε πίσω της ζωές μας, που θα πιαστούμε πάλι χέρι χέρι και πετώντας τις μάσκες θα χορέψουμε σαν μια μεγάλη παρέα, ξανά όπως παλιά. Επίσης ευχαρίστησε τους συνεργάτες του και διαχρονικά όλα τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων, που έχουν βάλει το δικό τους λιθαράκι στην μεγάλη επιτυχία που γνωρίζει ο σύλλογος στην περιοχή μας. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην ενεργή και ουσιαστική βοήθεια του Δημάρχου της πόλης κ. Χρήστου Παππού, ο οποίος πίστεψε από την πρώτη στιγμή στην προσπάθεια αυτή και ήταν αρωγός σε ότι του ζητήθηκε, τόσο εκείνος όσο και οι συνεργάτες του.

Ο Δήμαρχος της πόλης κ. Χρήστος Παππούς, παίρνοντας το λόγο αναφέρθηκε στο σπουδαίο έργο που επιτελεί το «ΧΟΡΟΔΡΩΜΕΝΟ» στον τομέα του πολιτισμού και της παράδοσης. Συνεχάρη τον πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. για την μεγάλη εξέλιξη που έχει ο σύλλογος όλα αυτά τα χρόνια και ευχόμενος τα καλύτερα για την νέα χρόνια, δεσμεύτηκε για ακόμη μία φορά ότι θα συνεισφέρει τα μέγιστα για την υλοποίηση της σπουδαίας ιδέας της ίδρυσης του Λαογραφικού Μουσείου του Δήμου Φυλής, πρωτοβουλία που αποτελεί και όραμα του συλλόγου από το πρώτο έτος λειτουργίας του.

Κομμάτι στην πίτα έκοψαν και ο Αντιδήμαρχος Ζεφυρίου κ. Γ. Μαυροειδάκος, ο Αντιδήμαρχος  κ. Μ. Σαρλάς, ο πρόεδρος της Α’Θμιας Σχολ. Επιτροπής κ. Γ. Κρεμμύδας, καθώς και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου κ.κ. Ευφ. Μαθωναίου, Ειρ. Μάτσου, Δ. Μανωλόπουλος, Βικ. Χρονοπούλου, οι οποίοι ευχύθηκαν ολόθερμα πρόοδο, επιτυχίες και κυρίως υγεία για το 2022, στα μέλη του συλλόγου και στις οικογένειες τους. Περευρέθηκαν τα μέλη από τα παιδικά τμήματα παραδοσιακών και λαϊκών χορών, από τα τμήματα ενηλίκων παραδοσιακών και λαϊκών χορών και οι μαθητές της φωνητικής.

Μπορεί να είναι εικόνα 9 άτομα και άτομα που στέκονται

Μπορεί να είναι εικόνα 11 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος

Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος

Μπορεί να είναι εικόνα 11 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος

Μπορεί να είναι εικόνα 15 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος

Μπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

παρομοια αρθρα

Πρώτο γλέντι για τον ΑΙΓΕΑ στη νέα του Στέγη “Γιώργος Αναπλιώτης”

Το πρώτο οικογενειακό γλέντι του, στην νέα υπερσύγχρονη Στέγη, που του παραχώρησε ο Δήμος Φυλής, πραγματοποίησε το Σάββατο...

Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Άνω Λιοσίων: “Να διερευνηθούν και να ακολουθηθούν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες”

Άνω Λιόσια 21/11/2022 Προς: ΥΠΑΙΘ Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Αττικής Κοιν:  Ομοσπονδία Γονέων Αττικής Θέμα: 1ο Γενικό Λύκειο Άνω Λιοσίων Το Δ.Σ...

Εξαιρετική η εκδήλωση του συλλόγου Ηπειρωτών Ζεφυρίου “Τσίπουρα 2022”

Με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 22 Οκτωβρίου η καθιερωμένη εκδήλωση -θεσμός για το Ζεφύρι -...

“Τσίπουρα 2022” το Σάββατο 15/10 από το Σύλλογο Ηπειρωτών Ζεφυρίου

Αγαπητά μας μέλη, αγαπητοί πατριώτες και συμπολίτες, Ύστερα από δύο χρόνια απουσίας λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, ο Σύλλογος...