spot_img

Σε κλίμα βαθιάς κατάνυξης ο εορτασμός του Αγίου Ιωάννη Θεολόγου στο Κοιμητήριο της Φυλής

Ημερομηνία:

Κοινοποιήση:

Σε κλίμα βαθιάς κατάνυξης, παρουσία του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού τελέστηκε το απόγευμα του Σαββάτου 7 Μαΐου 2022 ο εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου στο  Κοιμητήριο  της Δημοτικής Κοινότητας  Φυλής.

Παρόντες στο Εσπερινό που τέλεσε με λαμπρότητα ο αγαπητός Ιερέας της Φυλής π. Δημήτρης Παναγακόπουλος, ήταν επίσης,  οι Αντιδήμαρχοι Ελένη Λιάκου και Γιώργος Αβράμης καθώς και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Διονύσης Βλάχος.

Φέτος ξεχωριστή λάμψη στη θρησκευτική τελεστή , έδωσε  η λιτάνευση των εικόνων την οποία ακολούθησε με ευλάβεια το χριστεπώνυμο πλήρωμα.

Στην Κεντρική Πλατεία εψάλη το “Χριστός Ανέστη εκ νεκρών” ενώ κατά τη λήξη της σεμνής τελετής ο πατέρας Δημήτρης Παναγακόπουλος, μίλησε για τον θεάρεστο έργο του εορτάζοντος Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου.

Ο παπά Δημήτρης υπογράμμισε  επίσης, ότι κάθε χρόνο με την βοήθεια του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού και των συνεργατών του η θρησκευτικές εκδηλώσεις στα μικρά αλλά εμβληματικά εκκλησάκια  της Χασιάς που αποτελούν στολίδια για τον τόπο, γίνονται όλο και πιο λαμπρές!

Οι εορταστικές εκδηλώσεις για τον Άγιο Ιωάννη τον Θεολόγο θα κορυφωθούν αύριο Κυριακή 8 Μαΐου, με την Πανηγυρική Θεία Λειτουργιά, που θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Φυλής.

Ακολουθούν χαρακτηριστικά βίντεο από τον εορτασμό του Εσπερινού.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

παρομοια αρθρα

Διακοπή της ηλεκτροδότησης στη Φυλή, την Πέμπτη 14/3/24

Γνωστοποιούμε στους συνδημότες μας ότι την Πέμπτη 14-03-2024, από τις 06:30 το πρωί μέχρι και τις 17:30 το...

Χασιά – Με τιμές εορτάστηκε η μνήμη του Αγίου Αθανασίου

Με κατάνυξη και λαμπρές τιμές, παρουσία Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων εορτάστηκε η μνήμη του Αγίου Αθανασίου στη δημοτική...

Μονή Αγίου Κυπριανού – Διαψεύδει το γάμο Πλεύρη-Σιακαβάρα

Κατηγορηματικά διαψεύδουν από τη Μονή Αγίων Κυπριανού και Ιουστίνης την είδηση σχετικά με τον γάμο του Κωνσταντίνου Πλεύρη...

Στον Άγιο Κυπριανό στη Χασιά παντρεύτηκε ο Κωνσταντίνος Πλεύρης!

Γαμήλια εμβατήρια για τον Κωνσταντίνο Πλεύρη και την αγαπημένη του Τζόρτζια Σιακαβάρα. Το ζευγάρι, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της...