spot_img

Συμμετοχή στην κινητοποίηση της Κυριακής 31/3 από τους συλλόγους Γονέων του 2ου και 3ου ΓΕΛ Άνω Λιοσίων

Ημερομηνία:

Κοινοποιήση:

alt

Το «παρών» θα δώσουν οι σύλλογοι Γονέων του 2ου και του 3ου Λυκείου Άνω Λιοσίων στην κινητοποίηση της Κυριακής 31/3, η οποία γίνεται στο πλαίσιο της διαμαρτυρίας για τα σχολικά και καθημερινά προβλήματα της περιοχής.

Δείτε τις δύο σχετικές ανακοινώσεις:

Σύλλογος Γονέων 3ου ΓΕΛ 20/3/2019 Α. Λιοσίων

Οι γονείς του 3ου ΓΕΛ συμμετέχουμε μαζί με την Ένωση Γονέων Α. Λιοσίων ,στη μεγάλη κινητοποίηση-πορεία που καλούν τα σωματεία κ οι φορείς Αχαρνών κ Φυλής που αφορά τα σοβαρά προβλήματα που πλήττουν τις ζωές μας.

Απαιτούμε να λυθεί άμεσα το κτιριακό πρόβλημα του σχολείου μας, με ανέγερση σύγχρονου σχολικού κτιρίου, όπως αναφέρεται κ στο υπόμνημα της Ένωσης Γονέων, σχολικού κτιρίου που θα καλύπτει τις σύγχρονες ανάγκες των μαθητών.

Μέχρι την ανέγερση του νέου σχολείου ζητάμε κατά προτεραιότητα να πραγματοποιηθεί αντισεισμικός έλεγχος και λόγω της παλαιότητας του κτιρίου (κατασκευής 1974). Να γίνουν οι απαραίτητες επισκευές του κτιρίου ώστε να διασφαλιστούν οι κατάλληλες συνθήκες για την ομαλή φοίτηση των παιδιών μας.

Ζητάμε επίσης: ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΩΡΑ Η ΧΩΜΑΤΕΡΗ

Όχι άλλο καρκίνο στην περιοχή μας.

Να επανδρωθεί το κέντρο υγείας Α. Λιοσίων(πρώην Ι Κ Α),με γιατρούς όλων των ειδικοτήτων,κατά προτεραιότητα παιδίατρους και καρδιολόγους,που θα χορηγούν όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά των μαθητών για την συμμετοχή τους στις σχολικές αθλητικές δραστηριότητες .

Οι γονείς του 3ου ΓΕΛ δεν κάνουμε βήμα πίσω σε όλα τα αιτήματα, που αφορούν την υγεία, την μόρφωση και τα όνειρα των παιδιών μας.

Όχι άλλος χρόνος χαμένος…

Συμμετέχουμε, μαζί με τα παιδιά μας στην μεγάλη κινητοποίηση την Κυριακή 31 Μάρτη Αφετηρία από το δημαρχείο Αχαρνών στις 10.30 πμ και καταλήγουμε στο Δημαρχείο Φυλής στα Α. Λιόσια.

Πούλμαν θα αναχωρήσει από την τριγωνική πλατεία (διπλά από το δημαρχείο) στις 10.00 πμ

Το Δ.Σ

 

Σύλλογος γονέων 2ου γυμνασίου Α.Λιοσίων 22/3/2019

Ο σύλλογος γονέων του 2ου γυμνασίου Α. Λιοσίων συμμετέχουμε, μαζί με την Ένωση Γονέων στην μεγάλη κινητοποίηση που καλούν τα σωματεία και οι φορείς δήμου Φυλής και Αχαρνών.

Σκοπός της κινητοποίησης-πορείας είναι να ανοίξει ο δρόμος της επίλυσης των μεγάλων προβλημάτων που μας δυσκολεύουν την ζωή.

ΧΩΜΑΤΕΡΗ-ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ-ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ-ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΜΕΝΕΣ ΔΟΜΕΣ ΥΓΕΙΑΣ-ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΣΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΣΤΕΓΗ. ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΑ.

Επιπρόσθετα με τα παραπάνω σοβαρότατα προβλήματα και εμείς σαν σχολείο βάζουμε και

επιμέρους προβλήματα προς επίλυση.

ΖΗΤΑΜΕ: Να ξεκινήσουν άμεσα τα απαραίτητα αντιπλημμυρικά έργα στην οδό Πηνειού. Να

σημειωθεί πως σε κάθε δυνατή βροχή ο δρόμος γίνεται απροσπέλαστος και επικίνδυνος για τους μαθητές που προσπαθούν να πάνε στο σχολείο.

Να τοποθετηθεί άμεσα το φανάρι που έχουμε ζητήσει μαζί με την Ένωση Γονέων εδώ και τέσσερα χρόνια. Η οδός Πηνειού είναι ένας εξαιρετικά επικίνδυνος δρόμος στον οποίο έχουν γίνει πολλά ατυχήματα με πεζούς εκ των οποίων και θανατηφόρα. Είναι ανεπίτρεπτο να μην υπάρχει φανάρι για πεζούς ανάμεσα σε δυο σχολεία.

Επίσης ζητάμε να απομακρυνθεί ΤΏΡΑ η κεραία κινητής τηλεφωνίας από οικία που βρίσκεται σε μικρή απόσταση από τα δύο σχολεία(2ο Γυμνάσιο και 10ο δημοτικό σχολείο Α. Λιοσίων.) Σε μια γειτονιά που είναι ήδη επιβαρυμένη από Πυλώνες Υψηλής Τάσης.

Για όλα αυτά τα ζητήματα σας καλούμε όλους στην Πορεία που θα ξεκινήσει από το δημαρχείο Αχαρνών την Κυριακή 31 Μάρτη στις 10.30 το πρωί και θα καταλήξει στο δημαρχείο Α. Λιοσίων.

Πούλμαν θα αναχωρήσουν στις 10.00 το πρωί από την τριγωνική πλατεία δίπλα από το δημαρχείο Φυλής.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

παρομοια αρθρα

Δήμος Φυλής – Αυστηρές κυρώσεις και πρόστιμα για τη στάση και στάθμευση στις λωρίδες διέλευσης τυφλών

Αυστηρές προειδοποιήσεις για την απαγόρευση στάσης και στάθμευσης επάνω στις λωρίδες διάβασης τυφλών, με την επισήμανση ότι “Η...

Εντυπωσίασαν οι έφιπποι στην παρέλαση του Ζεφυρίου

Με λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε η μαθητική παρέλαση της 25ης Μαρτίου στη Δημοτική Κοινότητα Ζεφυρίου για την 202η επέτειο από...

Δεντροφύτευση στη Δημοτική Ενότητα Ζεφυρίου

Συνεχίστηκε και φέτος, με τη φύτευση επτακοσίων (700) φυτών, το Πρόγραμμα Δεντροφύτευσης της Δημοτικής Ενότητας Ζεφυρίου. Τα φυτά, που...

Ζεφύρι – Ανθρωποκυνηγητό για τον 28χρονο που πυροβόλησε και τραυμάτισε την 5χρονη

Ένας άνδρας προσήχθη για το περιστατικό με τους πυροβολισμούς που σημειώθηκε στη Δυτική Αττική και συγκεκριμένα, στο Ζεφύρι,...