Σε σώμα συγκροτήθηκε το Δ.Σ. του Συλλόγου Ηπειρωτών Ζεφυρίου, μετά τις εκλογές που διεξήχθησαν το Σάββατο 26 Ιουνίου στα γραφεία του συλλόγου.
Νέος πρόεδρος είναι ο δικηγόρος Μηνάς Ζέρβας, ο οποίος μάλιστα θα αποτελέσει το νεαρότερο πρόεδρο στην ιστορία του συλλόγου.
Ο εξαιρετικός νέος και απόλυτα καταρτισμένος επαγγελματίας Μηνάς Ζέρβας (μέχρι πρότινος γραμματέας του συλλόγου) γνωστός στα… μήκη και τα πλάτη του Δήμου Φυλής για τον δραστήριο και ακέραιο χαρακτήρα του, συνδέεται και για έναν ακόμα ιδιαίτερο λόγο με το σύλλογο Ηπειρωτών Ζεφυρίου: ο πατέρας του, ο αείμνηστος Απόστολος Ζέρβας που διετέλεσε δήμαρχος Ζεφυρίου, ήταν ο άνθρωπος που το 1986 ίδρυσε τον σύλλογο, κάνοντας πραγματικότητα την επιθυμία των πολλών Ηπειρωτών της περιοχής, που ζητούσαν, όπως και σήμερα, να διατηρήσουν «ζωντανές» τις παραδόσεις και τα έθιμα της ιδιαίτερης πατρίδας τους.
Από κει και πέρα, αντιπρόεδρος του συλλόγου θα είναι ο μέχρι σήμερα πρόεδρος Ηλίας Αθανασόπουλος, ενώ ο Γιάννης Κώτσιας θα είναι ο Γενικός Γραμματέας, η Βαρβάρα Κρεμμύδα Ταμίας, ο Βαγγέλης Βλάχος Έφορος Δημοσίων Σχέσεων, ο Γιώργος Μπέλλος Έφορος Χορευτικού και ο Θεμιστοκλής Μπιρμπίλης Έφορος Υλικού.