spot_img

Επιχορηγήσεις Αθλητικών – Πολιτιστικών Σωματείων και Συλλόγων Δήμου Φυλής για το 2020

Ημερομηνία:

Κοινοποιήση:

Ο Δήμος Φυλής πρόκειται εντός του 2020 να ενισχύσει οικονομικά τους Αθλητικούς – Πολιτιστικούς Συλλόγους που έχουν την έδρα τους εντός των ορίων του Δήμου.

Για το λόγο αυτό, σύμφωνα με την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και τις πράξεις του Ελεγκτικού Συνεδρίου, καλούνται, εφόσον το επιθυμούν, να καταθέσουν από Τρίτη  19 Μαΐου 2020 έως και Παρασκευή 29 Μαΐου 2020 αίτηση και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, στο ΝΠΔΔ Πολιτισμού & Αθλητισμού Δήμου Φυλής “ Η ΠΑΡΝΗΘΑ”,  με έδρα το Κολυμβητήριο Άνω Λιοσίων.

Το αίτημα θα περιλαμβάνει τις εκδηλώσεις τις οποίες αφορά αυτή η επιχορήγηση συνοδευόμενη με αναλυτικό προϋπολογισμό εξόδων των εκδηλώσεων αυτών και προϋπολογισμό της συνολικής οικονομικής δραστηριότητας του Συλλόγου για το τρέχον έτος. Επισημαίνεται ότι οι δράσεις πρέπει να είναι συγκεκριμένες και όχι αόριστες.

Επιπλέον, στο φάκελο θα πρέπει να περιλαμβάνονται τα αποδεικτικά έγγραφα για την νόμιμη λειτουργία του Συλλόγου εις διπλούν:

Καταστατικό θεωρημένο για το 2020 συνοδευμένο με βεβαίωση του γραμματέα του Πρωτοδικείου ότι έχει εγγραφεί (καταχωρηθεί στο βιβλίο Σωματείων και τυχόν τροποποιήσεις αυτού)

Ειδική Αθλητική αναγνώριση για το άθλημα από τη Γ.Γ.Α

*(μόνο για αθλητικούς συλλόγους)

Πρακτικό εκλογής του Διοικητικού Συμβουλίου που έχει κατατεθεί στην περιφέρεια

Βεβαίωση περιφέρειας κατάθεσης Προϋπολογισμού 2020 – Απολογισμού 2019 καθώς και βεβαίωση περί θεώρησης βιβλίων

Ασφαλιστική ενημερότητα

Φορολογική ενημερότητα

Αριθμός Τραπεζικού Λογαρισμού που τηρεί σε οποιαδήποτε Τράπεζα επ΄ ονόματι του εν λόγω Σωματείου ή Συλλόγου

Αίτημα με τις εκδηλώσεις τις οποίες αφορά αυτή η επιχορήγηση συνοδευόμενη με αναλυτικό προϋπολογισμό εξόδων των εκδηλώσεων αυτών

Λίστα εκδηλώσεων σας για το 2020 και προγραμματισμός για το 2021

Παραστατικά εξόδων επιχορήγησης 2019 (αναρτημένα στο Διαύγεια για 3.000 + άνω σύμφωνα με το  άρθρο 10Β Ν.3861/2010, όπως προστέθηκε με το άρθρο 16 του Ν.4305/2014 )

Υπενθυμίζουμε ότι με το άρθρο 10Β Ν.3861/2010, όπως προστέθηκε με το άρθρο 16 του Ν. 4305/2014, καθιερώθηκε η υποχρέωση των φορέων που επιχορηγούνται να αναρτούν τα απολογιστικά στοιχεία δαπανών τους στη Διαύγεια.

Επιπλέον, με το άρθρο 4 της Απόφασης Διοικ.Μετ.&Η.Δ.  ΔΗΔ/Φ.40/1057/14.01.2015 καθιερώθηκε η υποχρέωση των φορέων της Γενικής Κυβέρνησης που παρέχουν την επιχορήγηση να αναγράφουν σε εμφανές σημείο σε κάθε πράξη έγκρισης επιχορήγησης προς τους επιχορηγούμενους φορείς την εξής σημείωση: «Σε περίπτωση που το ποσό των συνολικών επιχορηγήσεων από φορείς της Γενικής Κυβέρνησης υπερβεί τις τρεις χιλιάδες (3.000) ευρώ συνολικά ετησίως, οι επιχορηγούμενοι φορείς οφείλουν να αναρτούν στο Μητρώο Επιχορηγούμενων Φορέων του Προγράμματος Διαύγεια τα στοιχεία των δαπανών οι οποίες αφορούν στα ποσά των επιχορηγήσεων, σύμφωνα με το άρθρο 10Β Ν.3861/2010 όπως προστέθηκε με το άρθρο 16 Ν.4305/2014».

Η παράλειψη της δημοσίευσης των στοιχείων δαπανών, σύμφωνα με τις προβλέψεις του άρθρου 10Β Ν.3861/2010 και της Απόφασης Διοικ.Μετ.&Η.Δ. ΔΗΔ/Φ.40/1057/14.01.2015 συνεπάγεται τον αποκλεισμό των υπόχρεων φορέων από παντός είδους επιχορήγηση ή χρηματοδότηση από φορείς της Γενικής Κυβέρνησης στο μέλλον. Οι πάροχοι επιχορηγήσεων της Γενικής Κυβέρνησης οφείλουν να προβαίνουν στο σχετικό έλεγχο πριν την έγκριση της επιχορήγησης.

Το ύψος της επιχορήγησης και η καταβολή της θα αποφασιστούν από το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Φυλής.

Η κατάθεση των φακέλων θα γίνει στο Κολυμβητήριο Άνω Λιοσίων

(Αιγαίου Πελάγους – Πάρκο Πόλης) από τις 09:00 – 14:00

Τηλ. Επικοινωνίας   210  2484453

Υπεύθυνη κα Τσίγκα Δήμητρα.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

παρομοια αρθρα

Σε εορταστικό κλίμα η κοπή της πίτας στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς Ζεφυρίου

Με ανταλλαγή ευχών για δημιουργικό 2023 συνοδεύτηκε η κοπή της πίτας στον 1ο και στον 2ο Παιδικό Σταθμό...

Εξαρθρώθηκε σπείρα από το Ζεφύρι που είχε «ρημάξει» σπίτια σε Αττική και Αχαΐα

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση, η οποία «άδειαζε» σπίτια  σε διάφορες περιοχές της Αττικής και την Αχαΐα. Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιαστεί...

Συγκινητικές βραβεύσεις και μηνύματα ανθρωπιάς στην Βασιλόπιτα της Δημοτικής Ενότητας Ζεφυρίου

Συγκινητικές στιγμές με βαθιά μηνύματα ανθρωπιάς έζησαν όλοι εκείνοι που το απόγευμα της Πέμπτης 12 Ιανουαρίου 2023, ανταποκρίθηκαν...

Με επισημότητα τα Θεοφάνεια στο Ζεφύρι

Με επισημότητα τιμήθηκε μεγάλη εορτή των Θεοφανείων στο Ζεφύρι. Οι τοπικές αρχές παρέστησαν στους δύο ιερούς ναούς της πόλης....