spot_img

Συγκινητικές βραβεύσεις και μηνύματα ανθρωπιάς στην Βασιλόπιτα της Δημοτικής Ενότητας Ζεφυρίου

Ημερομηνία:

Κοινοποιήση:

Συγκινητικές στιγμές με βαθιά μηνύματα ανθρωπιάς έζησαν όλοι εκείνοι που το απόγευμα της Πέμπτης 12 Ιανουαρίου 2023, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και συμμετείχαν στην εκδήλωση για την κοπή της Βασιλόπιτας, που πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο της Δημοτικής Κοινότητας Ζεφυρίου.

Ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς και ο Αντιδήμαρχος Ζεφυρίου Γιάννης Μαυροειδάκος, ανέλαβαν την ευαίσθητη πρωτοβουλία και τίμησαν τρεις σημαντικούς ανθρώπους για τη διαχρονική προσφορά τους στην πόλη του Ζεφυρίου.

Πρόκειται για:

• Την Βασιλεία Καλαρχάκη που συνταξιοδοτήθηκε μετά από πολλά χρόνια προσφοράς ως Διευθύντρια του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ζεφυρίου, οπού φοιτούν, αποκλειστικά μαθητές Ρομά.

• Την Διευθύντρια του 2ου Νηπιαγωγείου Ζεφυρίου Μαρία Χαλκιώτη που επίσης στο συγκεκριμένο σχολείο, το μεγαλύτερο ποσοστό των μικρών μαθητών ανήκουν στην κοινωνική ομάδα Ρομά.

• Και στον Ανδρέα Πασχαλίδη, εργάτη καθαριότητας του Ζεφυρίου για την πολύχρονη προσφορά του στον τόπο αλλά στις Ενορίες του.

Τόσο ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς όσο και ο αντιδήμαρχος Γιάννης Μαυροειδάκος μίλησαν για τα τιμώμενα πρόσωπα με λόγια από καρδιάς, επισημαίνοντας για τις Διευθύντριες τον καθοριστικό τους ρόλο στην διαπαιδαγώγηση και την επιμόρφωση αυτών των παιδιών, που όπως όλοι συμφώνησαν είναι η μόνη διέξοδος για την κοινωνική τους ένταξη.

Οι δύο τιμώμενες εκπαιδευτικοί εξάλλου, ευχαρίστησαν στα πρόσωπα του Δημάρχου και του Αντιδημάρχου την Δημοτική Αρχή για την ολόπλευρη στήριξή τους στο δύσκολο έργο τους, εκφράζοντας την ευχή αυτή η υποστήριξη να συνεχιστεί καθώς το ζήτημα διαρροής μαθητών που αντιμετωπίζουν τα συγκεκριμένα σχολεία όπως και πολλά προβλήματα καθημερινότητας δυσχεραίνουν το έργο των εκπαιδευτικών.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν η Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου της Δημοτικής Ενότητας Ζεφυρίου Ταξιαρχία Λαθουράκη που πρόσφερε με συγκίνηση τιμητική πλακέτα στην Μαρία Χαλκιώτη, ο Α’ Αντιπρόεδρος της Βουλής Θανάσης Μπούρας , ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Κώτσηρας , ο Βουλευτής Δυτικής Αττικής Ευάγγελος Λιάκος, η πρώην Δήμαρχος Ζεφυρίου Φωτεινή Γιαννοπούλου, ο Α επιλαχών Βουλευτής Ν.Δ Σταμάτης Πουλής, η επιλαχών Βουλευτής Ν.Δ και πρώην Αντιδήμαρχος Ζεφυρίου Τζένη Μπάρα που αφιέρωσε το κομμάτι της στον Πρωτοπρεσβύτερο π. Άγγελο Κανέλλο που ήταν εκείνος που ευλόγησε την Βασιλόπιτα και το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ κι εκπαιδευτικός Διονυσία Στεφάτου.

Εξάλλου την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους κι αντάλλαξαν θερμές ευχές με τον κόσμο, Αντιδήμαρχοι, Πρόεδροι Νομικών Προσώπων, Αναπληρωτές Δήμαρχοι, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι κι εκπρόσωποι Πολιτιστικών – Αθλητικών Φορέων του Ζεφυρίου.

Χαρακτηριστικά βίντεο:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

παρομοια αρθρα

Στα “δίχτυα” της ΕΛ.ΑΣ. δύο άτομα για διακίνηση κοκαΐνης στο Ζεφύρι

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, το μεσημέρι της Παρασκευής, στο Ζεφύρι, 2 άνδρες, (ηλικίας 55 και 41 ετών),...

Παρουσίασε τον επίσημο απολογισμό των φιλοζωικών δράσεων του 2023 ο Δήμος Φυλής

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων, την 4η Απριλίου 2024, ο Δήμος Φυλής, πραγματοποίησε στο ΚΑΠΗ Άνω...

Οικογενειακή… μπίζνα στο Ζεφύρι – Έκρυβαν ηρωίνη σε δέντρα και σκουπίδια και τα διακινούσαν στη Μεσσηνία

Ο 37χρονος Ρομά, η 33χρονη σύζυγός του και ο 17χρονος γιος τους προμηθεύονταν ναρκωτικά από το Ζεφύρι Αττικής...