Νέες μπασκέτες σε Άγιο Νικόλαο και Ζωφριά

Ημερομηνία:

Κοινοποιήση:

Σε μια αξιέπαινη κίνηση προχώρησε ο πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Αθλητισμού – Πολιτισμού του Δήμου Φυλής «Η Πάρνηθα» Γιώργος Μαυροειδής, αντικαθιστώντας τις παλιές μπασκέτες που βρίσκονταν στο προαύλιο του σχολικού συγκροτήματος του Αγίου Νικολάου και στον εξωτερικό χώρο του κλειστού γηπέδου της Ζωφριάς, με νέες, αρτιότερα κατασκευασμένες.

Πρόκειται για μια αναμφίβολα θετική ενέργεια από τον πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ., ωστόσο το βάρος πέφτει και στους δημότες -πάσης ηλικίας-, καθώς είναι ζήτημα συνείδησης, ατομικής ευθύνης και εγρήγορσης να μην καταντούν οι χώροι άθλησης έρμαιο των διαθέσεων του καθενός και να μην βλέπουμε πάλι τα συνηθισμένα σκηνικά με τα σκισμένα διχτάκια και τις λεηλατημένες μπασκέτες.

Το δελτίο Τύπου του Δήμου αναφέρει:

Σε αντικατάσταση συνολικά 7 μπασκετών στα ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ του Αγίου Νικολάου και της Ζωφριάς προχώρησε, το τελευταίο χρονικό διάστημα, το Ν.Π.Δ.Δ. Αθλητισμού – Πολιτισμού του Δήμου Φυλής «Η Πάρνηθα».

Με γνώμονα την ασφάλεια και τον σεβασμό απέναντι σε όλους τους αθλούμενους και εν όψει του καλοκαιριού, ο δήμος Φυλής τοποθέτησε ολυμπιακού τύπου μπασκέτες με βάση από σκυρόδεμα, κορμό από σιδηροκατασκευή, ταμπλό και στεφάνι με διχτάκι.

Πρωταρχικό μέλημα για τον πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. κ. Γιώργο Μαυροειδή αποτελεί η ασφαλής άθληση σε όλους τους ανοιχτούς χώρους του δήμου μας και στο πλαίσιο αυτό ανάλογες δράσεις θα λάβουν χώρα και το προσεχές χρονικό διάστημα.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

παρομοια αρθρα

Υπουργική επίσκεψη στο γήπεδο της μπασκετικής ΑΕΚ στα Άνω Λιόσια

Το Olympic Hall των Άνω Λιοσίων επισκέφτηκαν σήμερα ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης και ο υφυπουργός...

Τη Δευτέρα 17/10 οι υπογραφές για τη Μετεγκατάσταση Μεταφορικών επιχειρήσεων Ελαιώνα σε ακίνητο του Δήμου Φυλής

Τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2022 η Υπογραφή της σύμβασης μεταξύ του Δήμου Φυλής και της Μονάδας Συμβάσεων Στρατηγικής...

Αθλητικό υλικό μοίρασε στα Γυμνάσια και Λύκεια ο Νίκος Χατζητρακόσιας

Αθλητικό υλικό μοίρασε σε όλα τα Γυμνάσια και Λύκεια του Δήμου Φυλής, το πρωί της Τετάρτης 12 Οκτωβρίου...

Κατάνυξη και μεγαλοπρέπεια στον Εσπερινό του Ιστορικού Ναού του Αγίου Ιωάννη Θεολόγου Άνω Λιοσίων

Σε κλίμα βαθιάς κατάνυξης τελέστηκε το βράδυ της Κυριακής 25 Σεπτεμβρίου 2022 ο Πανηγυρικός Εσπερινός στον Ιστορικό Ναό...