spot_img

Δημήτρης Στάμου – “Ιδιαίτερη τιμή η υποψηφιότητά μου στη Δυτική Αττική”

Ημερομηνία:

Κοινοποιήση:

Μια από τις πλέον ενδιαφέρουσες και αξιόλογες υποψηφιότητες στη Δυτική Αττική, είναι αυτή του δημοσιογράφου Δημήτρη Στάμου, ο οποίος εν όψει των επερχόμενων εκλογών διεκδικεί με την παράταξη του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ την ψήφο των κατοίκων των Δήμων Ασπροπύργου, Ελευσίνας, Μάνδρας-Ειδυλλίας, Μεγαρέων και Φυλής.

Κι αν σε κάποιους το άκουσμα του συγκεκριμένου ονόματος δεν οδηγεί απευθείας σε συνειρμούς, θα τολμήσουμε να πούμε πως πρόκειται για μια από τις πλέον αναγνωρίσιμες τηλεοπτικές φιγούρες των 90’s, αποτελώντας, στα πρώτα χρόνια της ιδιωτικής τηλεόρασης, τον άνκορμαν του ΑΝΤ1.

Έχοντας διάγει μια σημαντική δημοσιογραφική καριέρα, ο Δημήτρης Στάμου έχει πλέον μεταπηδήσει στο χώρο της πολιτικής, φιλοδοξώντας να συνδράμει στην επίλυση των ζητημάτων που αντιμετωπίζει η Δυτική Αττική, συμβάλλοντας με τη γνώση και την εμπειρία του στην, όπως ο ίδιος τονίζει, πολιτική ανανέωση και αναβάθμιση.

Διαβάστε την επιστολή του Δημήτρη Στάμου:

Αγαπητή συμπολίτισσα,

Αγαπητέ συμπολίτη,

Είναι ιδιαίτερη τιμή η υποψηφιότητα μου στη Δυτική Αττική με το ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ σ’ αυτές τις πολύ κρίσιμες εκλογές.

Η ψήφος κάθε πολίτη είναι απόφαση για το μέλλον της χώρας και τη λειτουργία του πολιτεύματος.

Η αβάσταχτη καθημερινότητα αποδεικνύει ότι:

– Η Νέα Δημοκρατία, ταξικά μεροληπτική και συντηρητική, με καταπάτηση των ατομικών δικαιωμάτων, απέτυχε και το επιτελικό κράτος, που έστησε επικοινωνιακά, κατέρρευσε.

– Ο ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς υποτυπώδη αυτοκριτική, διακατέχεται από ρεβανσισμό και λαϊκισμό, χωρίς συγκροτημένη εναλλακτική πρόταση.

Το ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ εκφραστής της σύγχρονης Σοσιαλδημοκρατίας, ιστορικός συνεχιστής της προοδευτικής παράταξης, με ρεαλιστικό πρόγραμμα, απαντά  με λύσεις στην αγωνία των πολιτών για ένα Σύγχρονο Κράτος Δικαίου και Πρόνοιας, μιας Κοινωνίας Αλληλεγγύης και Ανάπτυξης, πραγματικής μείωσης των ανισοτήτων και ουσιαστικής προστασίας των μη προνομιούχων, για μια Ελλάδα με ασφάλεια και αξιοπρέπεια.

Δεσμεύεται με εθνική συνεννόηση να γίνει με την ψήφο σας πάλι πρωταγωνιστής  και φάρος σταθερότητας των μετεκλογικών εξελίξεων.

Ανταποκρινόμενος σε αυτή την ευθύνη, με εφόδια τη μακρόχρονη δημοσιογραφική εμπειρία, την ακαδημαϊκή μου γνώση και την αγωνιστική μου δράση, στρατεύομαι με το σύγχρονο, ευαίσθητο και συμμετοχικό ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, στον αγώνα

 • για Προοδευτική Πολιτική Αλλαγή
 • για την Κοινωνία στο Προσκήνιο

ΜΑΖΙ για τη Δυτική Αττική στο Προσκήνιο

ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ  – ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ

Ο δρόμος προς τις κάλπες άνοιξε επίσημα και θα τον περπατήσουμε μαζί για τη νέα αλλαγή, την οικονομική ανάκαμψη με κοινωνική δικαιοσύνη και την αναβάθμιση της πολιτικής, ώστε το ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ με την αυτόνομη πορεία του να γίνει φάρος σταθερότητας και προοδευτικών λύσεων.

Ποιος είμαι

Δημοσιογράφος

 • Παρουσιαστής Δελτίων Ειδήσεων και Εκπομπών ΕΡΤ  & ANT1
 • Γενικός Διευθυντής ΑΝΤ1 Radio
 • Εφημερίδες ΕΞΠΡΕΣ & Καθημερινή
 • Ρ/Σ Flash & Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου (ΡΙΚ)
 • Καθηγητής Δημοσιογραφικών Σχολών & Συντονιστής Σεμιναρίου στο Τμήμα ΜΜΕ του ΕΚΠΑ

Πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών – Κοινωνιολογίας Παν/μίου Μιλάνου, Μέλος Δ.Σ. Συνδέσμου Επιστημόνων Πανεπιστημίων Ιταλίας

Ξένες γλώσσες: Ιταλικά & Αγγλικά

Οικογένεια: Παντρεμένος με τη δημοσιογράφο Αλίκη Κοτζιά

Πολιτική δράση

Ενεργή συμμετοχή σε φοιτητικούς συλλόγους και κινήματα

 • μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου & Γραμματείας Επικοινωνίας Δημοκρατικής Συμπαράταξης
 • αναπλ. Γραμματέας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής:

 • μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής
 • μέλος ΔΣ του Ινστιτούτου Σοσιαλδημοκρατίας

 ΜΑΖΙ για τη Δυτική Αττική στο Προσκήνιο

Φιλικά και αγωνιστικά,

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

παρομοια αρθρα