spot_img

Υποψήφιος με το Δήμαρχο Χρήστο Παππού ο πρώην Αντιδήμαρχος Νικόλαος Κ. Λιόσης

Ημερομηνία:

Κοινοποιήση:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Την υποψηφιότητα του πρώην Αντιδημάρχου Νικολάου Κ. Λιόση με τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, στις δημοτικές εκλογές του προσεχούς Μαΐου, γνωστοποίησε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Ο Νικόλαος Κ. Λιόσης είναι ελεύθερος επαγγελματίας  και έχει διατελέσει επί τρεις τετραετίες μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου, Πρόεδρος Δημοτικής Επιχείρησης και Αντιδήμαρχος.

Καλωσορίζοντάς τον στη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι ο Νικόλαος Κ. Λιόσης είναι ένας άνθρωπος που συνδυάζει την αυτοδιοικητική εμπειρία με τη γνώση των τοπικών προβλημάτων. “Ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας για τη συγκρότηση ενός μετώπου με στόχο να συνεχιστεί η αναπτυξιακή προσπάθεια, με τη μεγαλύτερη δυνατή κοινωνική συναίνεση και χαίρομαι που θα δώσει στο πλευρό μας την αυτοδιοικητική μάχη του προσεχούς Μαΐου”, τόνισε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του ο Νικόλαος Κ. Λιόσης ανέφερε ότι θεώρησε υποχρέωσή του να ανταποκριθεί στην πρόσκληση του Χρήστου Παππού. 

“Η πρόσκληση του Δημάρχου Χρήστου Παππού να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, είναι μια μεγάλη πρόκληση για μένα, για, καθαρά, αυτοδιοικητικούς, αλλά και για προσωπικούς λόγους.

Ο νέος Εκλογικός Νόμος δεν μας δίνει περιθώρια για πειραματισμούς. Ο Δήμος μας χρειάζεται μια ισχυρή πλειοψηφία για να μπορέσει  να διοικείται πέρα από αναγκαστικούς συμβιβασμούς και ημίμετρα. Εξ άλλου, με τον Χρήστο Παππού γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε, μέσα στην ίδια πόλη και με τις  ίδιες πολιτικές αντιλήψεις. Ακόμα κι όταν βρεθήκαμε σε διαφορετικές αυτοδιοικητικές παρατάξεις, δείξαμε σεβασμό ο ένας στον άλλο και αναζητήσαμε κοινά σημεία επιδιώκοντας το καλύτερο για τον τόπο μας.  Η οικονομική εξυγίανση που κατάφερε να πετύχει είναι το Α και το Ω για τον μεγάλο μας Δήμο. Χωρίς αυτήν, τίποτα, δεν θα γινόταν σε όλους τους τομείς της επιτυχημένης αυτής πενταετίας. Ούτε νέα έργα, ούτε θα μπορούσαν να συντηρηθούν αυτά που ήδη υπήρχαν ούτε να υπάρχει κανονικότητα στην λειτουργία του Δήμου.  Θα δώσω αυτόν τον αγώνα μαζί με Δήμαρχο Χρήστο Παππού  για το μέλλον της πόλης  μου,  στην οποία κατοικώ  και εργάζομαι, της πόλης στην οποία γεννήθηκα εγώ, οι γονείς μου και οι παππούδες τους”, τόνισε χαρακτηριστικά.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

παρομοια αρθρα

Άνω Λιόσια – «Χαλί» η Γεωργίου Παπανδρέου

Ένα από τα σημαντικά ζητήματα του οδικού δικτύου στο κέντρο των Άνω Λιοσίων αποτελούσε καιρό τώρα η οδός...

Σε διαμέρισμα στα Άνω Λιόσια έμεναν τρομοκράτες που στόχευαν εβραϊκό εστιατόριο

Σε καταυλισμό στα Άνω Λιόσια έμεναν οι τρομοκράτες που σχεδίαζαν πλήγματα σε εβραϊκούς στόχους στην ελληνική επικράτεια. Η...

Δήμος Φυλής – Αυστηρές κυρώσεις και πρόστιμα για τη στάση και στάθμευση στις λωρίδες διέλευσης τυφλών

Αυστηρές προειδοποιήσεις για την απαγόρευση στάσης και στάθμευσης επάνω στις λωρίδες διάβασης τυφλών, με την επισήμανση ότι “Η...

Άνω Λιόσια – Συνελήφθη 31χρονος που έκλεβε χρήματα και αντικείμενα γιατρών και ασθενών σε δημόσια νοσοκομεία

Στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας βρίσκεται ένας 31χρονος από τα Άνω Λιόσια, ο οποίος κατηγορείται πως μπούκαρε σε...