spot_img

Τρία νέα ονόματα στην παράταξη του Χρήστου Ρούσσα

Ημερομηνία:

Κοινοποιήση:

Με τρεις νέες υποψηφιότητες συνεχίζεται η στελέχωση του ψηφοδελτίου της παράταξης του υποψηφίου Δημάρχου Φυλής Χρήστου Ρούσσα.

Συγκεκριμένα, οι Χατζηπέτρου Καλομοίρα, Παπαποστόλου Αθανάσιος και Καμπόλη Κατερίνα, εξέδωσαν τις σχετικές ανακοινώσεις στις οποίες γνωστοποιούν την απόφασή τους να συμπορευθούν με τη νέα αυτή αυτοδιοικητική προσπάθεια.

Αναλυτικά:

 

«Αγαπητοί Συμπολίτες & Συμπολίτισσες.

Ονομάζομαι Καλομοίρα Χατζηπέτρου. Κατάγομαι από τις Αχαρνες και ζω μόνιμα στα Άνω Λιόσια. Είμαι παντρεμένη με τον Γιάννη Χλέτσο και έχω δύο παιδιά. Εργάζομαι στη Everytime Estates ως πωλήτρια ακινήτων.

Αποφάσισα να συμμετέχω στις προσεχείς εκλογές διότι θέλω να συμβάλλω και γω με τη προσπάθεια μου στη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης όλων μας στο Δήμο μας και να βοηθήσω στην επίλυση των προβλημάτων που τον μαστίζουν όλα αυτά τα χρόνια.

Αυτά μπορούν να γίνουν πράξη μόνο από κάποιο νέο και άσπιλο πρόσωπο, όπως είναι ο Χρήστος ο Ρούσσας».

 

 

«Αγαπητοί συνδημότες,

Ονομάζομαι Παπαποστόλου Αθανάσιος και κατοικοεδρεύω στον δήμο Φυλής από το 1989. Η καταγωγή μου είναι από την Μακεδονία και συγκεκριμένα από το Χρυσό Σερρών. Γονείς μου είναι ο Απόστολος Παπαποστόλου και η Βασιλική Θεολόγη. Είμαι παντρεμένος με την Βλάχου Χρυσοβαλάντου και έχω τρία παιδιά , τον Απόστολο, την Βασιλική και τον Χρήστο. Στον τομέα της εργασίας είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και δραστηριοποιούμαι στον χώρο των ξυλουργικών εφαρμογών .

Η φύση και ο όγκος της δουλειάς μου απαιτούν πολλές ώρες αφοσίωσης. Παρά ταύτα, πρέπει όλοι εμπράκτως να βγούμε μπροστά και να διεκδικήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις το μέλλον που μας αξίζει για εμάς και τα παιδιά μας. Έτσι, από την στιγμή που μου έθεσε το ερώτημα ο αγαπητός και επιστήθιος φίλος μου Χρήστος Ρούσσας σχετικά με το αν θα με ενδιέφερε να συμπράξω μαζί του για ένα καλύτερο αύριο αυτού του πολύπαθου τόπου, αποφάσισα χωρίς κανέναν ενδοιασμό να τον βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις, να φέρει εις πέρας το ανιδιοτελές όραμα που έχει για αυτόν τον τόπο. Συντάσσομαι λοιπόν ανοιχτά μαζί του και με όλους τους φίλους και συναγωνιστές της παράταξης, με κοινό γνώμονα ένα καλύτερο αύριο και μια αδιαπραγμάτευτη πολιτική, που θα οδηγήσει την πόλη μας στην θέση που πραγματικά της αξίζει .

Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε το αδύνατο δυνατό».

Μετά τιμής

Παπαποστόλου Αθανάσιος

 

«Αγαπητοί πολίτες του Δήμου Φυλής,

Ονομάζομαι Καμπόλη Κατερίνα του Ανδρέα και της Μαρίας, το γένος Λιάσκου. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στα Άνω Λιόσια όπου και κατοικώ. Είμαι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών απο το 2016 και η απόφαση μου να ασχοληθώ ενεργά με τα κοινά του τόπου μας, προήλθε, απο το ενδιαφέρον για την πόλη μας και την πεποίθηση ότι αξίζουμε κάτι καλύτερο από ο,τι μας έχει δοθεί έως και σήμερα.

Έχει έρθει η ώρα να ανεβάσουμε τον πηχη για τις ευκαιρίες στον Δήμο μας και όλοι μαζί να συσπειρωθούμε για την δημιουργία καλύτερων συνθηκών διαβίωσης.

Σε πνεύμα αλληλεγγύης, δημιουργικότητας, ισότητας και νέων ευκαιριών για όλους τους κατοίκους του Δήμου Φυλής, δηλώνω το παρών στο κάλεσμα του Χρήστου Ρούσσα, του οποίου οι ιδέες, το ήθος, οι αρχές και οι αξίες με εκφράζουν απόλυτα. Η κίνηση αυτή αποτελεί μια υγιή συσπείρωση δυνάμεων κάτω απο έναν κοινό στόχο και σκοπό, μιά νέα παράταξη που πραγματικά θέλει και μπορεί να εκπροσωπήσει επάξια όλους τους πολίτες του Δήμου μας , να εμφυσήσει την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο και να φέρει στην πόλη μας, την αλλαγή που όλοι έχουμε οραματιστεί».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

παρομοια αρθρα

Με την παρέλαση κορυφώθηκε ο εορτασμός του ΟΧΙ στα Άνω Λιόσια

Με την παρέλαση των σχολείων και των κοινωνικών, πολιτιστικών και αθλητικών φορέων της πόλης, ενώπιον των πολιτικών και...

Δείτε – Σπάνιο βίντεο ντοκουμέντο από τα Άνω Λιόσια λίγες ημέρες μετά το σεισμό του ‘99

Ξεχασμένες εικόνες από μια διαφορετική, αλλά και πολύ δύσκολη, εποχή για τα Άνω Λιόσια, έρχονται στο φως της...

Απομακρύνθηκαν 161 λεωφορεία της ΟΣΥ από το αμαξοστάσιο των Άνω Λιοσίων

H μεγάλη πυρκαγιά που μαίνεται στη Φυλή και στην ευρύτερη περιοχή οδήγησε στην απομάκρυνση 161 λεωφορείων της ΟΣΥ...

Συγκλονιστικές στιγμές – Μάχη για την κατάσβεση της φωτιάς γύρω από τα Άνω Λιόσια (φωτό)

Έχοντας ήδη κάψει μεγάλο μέρος της Χασιάς, αλλά και κομμάτι των ορεινών όγκων πάνω από τον Οικισμό Γεννηματά...