spot_img

Συνεχίζονται οι ανακοινώσεις υποψηφίων στη «Νέα Εποχή»

Ημερομηνία:

Κοινοποιήση:

Τρεις νέες υποψηφιότητες στο ψηφοδέλτιο της «Νέας Εποχής» ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Πρόκειται για τη Φανή-Μαρία Τσούτσουρα, τον Σταύρο Κατσίλα και την Ελένη Ζιάκα.

Διαβάστε τα σχετικά δελτία Τύπου:

Υποψηφιότητα Φανής-Μαρίας Τσούτσουρα με το Χρήστο Παππού και τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, περιλαμβάνεται ο Χρήστος Παππούς Δήμαρχος Φυλής, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται

Την υποψηφιότητα της Φανής- Μαρίας Τσούτσουρα με τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ στις δημοτικές εκλογές του προσεχούς Μαΐου, γνωστοποίησε ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς.

Η Φανή-Μαρία Τσούτσουρα είναι χειρουργός-Οδοντίατρος και διατηρεί οδοντιατρείο στα Άνω Λιόσια. Είναι κόρη του Βασίλη Τσούτσουρα και της Κρέουζας (Σούζυ) Πλαβούκου.

Καλωσορίζοντάς τη στην παράταξη ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι η Φανή- Μαρία Τσούτσουρα είναι μια νέα γυναίκα με επιστημονικές περγαμηνές. “Η χαρά μου είναι διπλή γιατί έχει υπάρξει μαθήτριά μου στο φροντιστήριο. Εκπροσωπεί το νέο αίμα στην παράταξή μας και χαίρομαι που εμπλέκεται με τα δημοτικά γιατί οι νέοι πρέπει, σιγά-σιγά, να πάρουν στα χέρια τους το τιμόνι της τοπικής κοινωνίας”, πρόσθεσε.

Από την πλευρά της η Φανή- Μαρία Τσούτσουρα δήλωσε ότι με ιδιαίτερη χαρά συμμετέχει στις δημοτικές εκλογές. “Έχουμε ως δημότες, την υποχρέωση να συμβάλουμε στα κοινά για να πάμε μπροστά τον τόπο μας. Στο πρόσωπο του Χρήστου Παππού βλέπω τον άνθρωπο που βρίσκεται κοντά στους νέους και θέλει να αλλάξουμε, όλοι μαζί, το brand name του Δήμου μας”, τόνισε χαρακτηριστικά.

Υποψήφιος με το Χρήστο Παππού και τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ο Σταύρος Κατσίλας

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, περιλαμβάνεται ο Χρήστος Παππούς Δήμαρχος Φυλής, άτομα στέκονται και κουστούμι

Την υποψηφιότητα του Σταύρου Κατσίλα με την παράταξη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, στις εκλογές του προσεχούς Μαΐου, γνωστοποίησε ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς.

Ο Σταύρος Κατσίλας είναι ελεύθερος επαγγελματίας-αυτοκινητιστής, παντρεμένος με τη Χρυσή Παναγακοπούλου κι έχουν δύο παιδιά, το Βαγγέλη και τη Δέσποινα.

Καλωσορίζοντάς τον στην παράταξη ο Χρήστος Παππούς ανέφερε ότι ο Σταύρος Κατσίλας είναι υπόδειγμα νέου ανθρώπου και οικογενειάρχη.

“Προέρχεται από μια οικογένεια με την οποία με συνδέουν ισχυροί δεσμοί. Είναι νέος κι εμείς έχουμε πολλούς κι αξιόλογους νέους ανθρώπους στην παράταξή μας. Χωρίς τους νέους δεν μπορούμε να πάμε μπροστά. Η βοήθειά του στην παράταξή μας θα είναι μεγάλη”, τόνισε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του ο Σταύρος Κατσίλας ευχαρίστησε το Δήμαρχο για την πρότασή του να είναι υποψήφιος.

“Ο Χρήστος Παππούς και η παράταξή του έχουν προσφέρει έργο και θεώρησα υποχρέωσή μου να τους στηρίξω, για να πάμε ακόμα πιο μπροστά την επόμενη δημοτική περίοδο”, πρόσθεσε.

Υποψήφια με το Χρήστο Παππού και τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ η φιλόλογος Ελένη Ζιάκα

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, περιλαμβάνεται ο Χρήστος Παππούς Δήμαρχος Φυλής, άτομα στέκονται, κουστούμι και εσωτερικός χώρος

Την υποψηφιότητα της Ελένης Ζιάκα με τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, στις εκλογές του προσεχούς Μαΐου, γνωστοποίησε ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς

Η Ελένη Ζιάκα είναι καθηγήτρια φιλόλογος από το Ζεφύρι. Είναι παντρεμένη με τον Παντελή Τσεκούρα από τα Άνω Λιόσια κι έχουν τέσσερα αγόρια ηλικίας 10,8,7 και ενός έτους.

Καλωσορίζοντάς τη στη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι η Ελένη Ζιάκα είναι μια πολύ καλή υποψηφιότητα, που θα συμβάλει στην μεγάλη προσπάθεια.” Είμαι διπλά ικανοποιημένος γιατί πρόκειται για συνάδελφο εκπαιδευτικό, που ενδιαφέρεται για τους νέους οι οποίοι χρειάζονται τη στήριξή μας”, πρόσθεσε.

Από την πλευρά της η Ελένη Ζιάκα ευχαρίστησε το Χρήστο Παππού για την τιμητική πρόταση. “Η σημερινή διοίκηση πρόσφερε έργο και θεώρησα ότι οφείλω να συστρατευτώ μαζί της, για να συνεχίσει την προσπάθειά της και την επόμενη δημοτική περίοδο”, τόνισε χαρακτηριστικά.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

παρομοια αρθρα

Άνω Λιόσια – «Χαλί» η Γεωργίου Παπανδρέου

Ένα από τα σημαντικά ζητήματα του οδικού δικτύου στο κέντρο των Άνω Λιοσίων αποτελούσε καιρό τώρα η οδός...

Σε διαμέρισμα στα Άνω Λιόσια έμεναν τρομοκράτες που στόχευαν εβραϊκό εστιατόριο

Σε καταυλισμό στα Άνω Λιόσια έμεναν οι τρομοκράτες που σχεδίαζαν πλήγματα σε εβραϊκούς στόχους στην ελληνική επικράτεια. Η...

Δήμος Φυλής – Αυστηρές κυρώσεις και πρόστιμα για τη στάση και στάθμευση στις λωρίδες διέλευσης τυφλών

Αυστηρές προειδοποιήσεις για την απαγόρευση στάσης και στάθμευσης επάνω στις λωρίδες διάβασης τυφλών, με την επισήμανση ότι “Η...

Άνω Λιόσια – Συνελήφθη 31χρονος που έκλεβε χρήματα και αντικείμενα γιατρών και ασθενών σε δημόσια νοσοκομεία

Στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας βρίσκεται ένας 31χρονος από τα Άνω Λιόσια, ο οποίος κατηγορείται πως μπούκαρε σε...