spot_img

Συνέχεια στις ανακοινώσεις ονομάτων από την παράταξη «ΑλλάΖουμε»

Ημερομηνία:

Κοινοποιήση:

Η προσθήκη τριών νέων ονομάτων που συμπεριλαμβάνονται στο ψηφοδέλτιο εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου και ενός ακόμα (ως επιστημονικού συνεργάτη), ανακοινώθηκε από την παράταξη «ΑλλάΖουμε».

Πρόκειται για τους Τσάβαλο Αλέξανδρο, Κωνσταντίνο Φανουργιάκη και Μιχάλη Δρόσο, ενώ παράλληλα ανακοινώθηκε και η συμμετοχή στην παράταξη του Δημήτρη Μπουρίκου, ως επιστημονικού συνεργάτη.

Δείτε:

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, περιλαμβάνεται ο Christos Roussas, γένι, γυαλιά και κοντινό πλάνο

Αγαπητοί συνδημότες

Ονομάζομαι Τσάβαλος Αλέξανδρος και είμαι κάτοικος Φυλής στην περιοχή της Ζωφριάς. Είμαι παντρεμένος με την Στεφανοπούλου Καλλιόπη και είμαι πατέρας δύο παιδιών. Έχω γεννηθεί στο Μόναχο Γερμανίας και κατάγομαι από την Ήπειρο από το νομό Θεσπρωτίας. Είμαι απόφοιτος παραΐατρικών επαγγελμάτων και ανέκαθεν δραστηριοποιούμαι στον ιδιωτικό τομέα όπως και τώρα, ως ελεύθερος επαγγελματίας στον τομέα των μεταφορών.

Αποφάσισα να συμπορευθώ με τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Χ.Ρούσσα πρωτίστως λόγω του αμέριστου σεβασμού που τρέφω στο πρόσωπό του και εν συνεχεία λόγω της ικανότητας του να συνθέτει να συσπειρώνει και κατά γενική ομολογία να διεκπεραιώνει με μεγάλη αποτελεσματικότητα οτιδήποτε του ανατεθεί. Τα χρόνια προβλήματα πολλά ,το εγχείρημα “αλλάΖΟΥΜΕ” δύσκολο, δεν είναι όμως ακατόρθωτο,καθώς εμπεριέχει όραμα και προοπτική, για αυτό και ζητάμε την στήριξη των πολιτών της Φυλής.

Μετά τιμής,

Τσάβαλος Αλέξανδρος

 

Η εικόνα ίσως περιέχει: τον Kwstas Fanourgiakis και τον Christos Roussas, γένι και γυαλιά

Αγαπητοί συνδημότες,

Ονομάζομαι Κωνσταντίνος Φανουργιάκης. Οι γονείς μου είναι ο Γεώργιος Φανουργιάκης και η Μαρίνα Βασιλοπούλου. Είμαι παντρεμένος με τη Σωζενίδου Χριστίνα και έχω μια κόρη. Κατάγομαι από την Κρήτη και από το 1989 είμαι κάτοικος Δήμου Φυλής. Αποφοίτησα από Τεχνική Σχολή με ειδικότητα “Μηχανοτεχνίτη”, καθώς και από το 1ο ΕΠΑΛ Αχαρνών. Είμαι ιδιωτικός υπάλληλος.

Τα κοινωνικοπολιτικά ζητήματα του τόπου που κατοικώ και αγαπώ, ανέκαθεν με απασχολούσαν και με έβρισκαν ενεργό “πολίτη”. Οι απόψεις μου για τον τρόπο διοίκησης του Δήμου μας είναι γνωστοποιημένες είτε στον κοινωνικό μου κύκλο, είτε στο ευρύ κοινό, όπως και οι προτάσεις μου για λύσεις στα χρόνια προβλήματα που ταλανίζουν τους κατοίκους και το περιβάλλον της πόλης μας.

Για όλους τους άνωθεν λόγους, αλλά επιπροσθέτως για την ανιδιοτελή μου προσφορά στον τόπο μας, δεν θα μπορούσα να αρνηθώ στο κάλεσμα του φίλου και νέου υποψήφιου Δημάρχου Δήμου Φυλής, Χρήστου Ρούσσα. Η απόφασή μου αυτή πάρθηκε μέσω της χρόνιας φιλίας μας και της ανταλλαγής απόψεών μας,καθώς και μέσω του οράματος του Χρήστου Ρούσσα για έναν καλύτερο Δήμο με προοπτική και άμεσες λύσεις για όλους τους κατοίκους.

Μετά τιμής,

Φανουργιάκης Κωνσταντίνος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, περιλαμβάνεται ο Christos Roussas

Αγαπητές/οι συμπολίτες,

Καλή μας δύναμη και κουράγιο επί προσωπικού και επί συνόλω. Ονομάζομαι Μιχαήλ Δρόσος του Παντελή και της Βασιλείας. Γεννήθηκα στην Αθήνα και κατάγομαι από τη Θήρα Κυκλάδων. Μεγάλωσα στα Άνω Λιόσια όπου και εργάζομαι. Είμαι πατέρας μιας ανήλικης κόρης και αδέρφια μου είναι ο Χριστόφορος και η Γεωργία.

Έχω αποφοιτήσει από το ΤΕΦΑΑ Αθηνών (ειδικότητες στον στίβο και στο ποδόσφαιρο με πρόσθετη εξειδίκευση στις μαθησιακές δυσκολίες [ΑΜΕΑ]) και κατέχω πολυετή ενεργή αθλητική και προπονητική παρουσία.

Επιπροσθέτως, είμαι απόφοιτος της Ανώτερης Δραματικής σχολής της Μαίρη Ραζή με συμμετοχή σε πλήθος θεατρικών παραστάσεων και τηλεοπτικών σειρών, καθώς και ποικίλων καλλιτεχνικων συναφών εκδηλώσεων.

Τα τελευταία 12 έτη υπηρετώ στο Πυροσβεστικό Σώμα Εθελοντικά(6ο Π.Σ Αθηνών) και εποχιακά (Πεζοπορο τμήμα 1ης ΕΜΑΚ).

Δραστηριοποιούμαι περιστασιακά στην οικογενειακή μας επιχείρηση βιοτεχνίας μαρμάρου.

Όντας ενεργό και σκεπτόμενο άτομο συμμετέχω σε πλήθος ζωόφιλων οργανώσεων που στοχεύουν στην αποκατάσταση και ευημερία των 4ποδων φίλων μας. Ως προς αυτήν την κατεύθυνση, ανέκαθεν είχα και έχω υιοθετήσει οικολογική συνείδηση και μία στάση ζωής που σέβεται, αγαπά και τιμά το περιβάλλον μας προκειμένου να έχουμε όλοι μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Για όλους τους άνωθεν λόγους, συμπράττω στην αγνή και φιλότιμη προσπάθεια του υποψήφιου δημάρχου Δήμου Φυλής, Χρήστου Ρούσσα και των αξιότιμων συνεργατών του, έχοντας καθαρή συνείδηση.

Ο πολύπαθος κόσμος του τόπου μας οφείλει επιτέλους να στηρίξει ηθικούς ανθρώπους που ενδιαφέρονται πραγματικά γι’αυτους και λειτουργούν με ανιδιοτελή και ηθικά πρότυπα.

Μετά τιμής,

Μιχαήλ Δρόσος

 

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, περιλαμβάνεται ο Christos Roussas, , τα οποία χαμογελούν, γένι

Αγαπητοί συνδημότες,

Σε μια εποχή εξαιρετικά κρίσιμη για την πορεία του Δήμου Φυλής, προέχει η ευρύτερη ενεργοποίηση των συνδημοτών και η συμβολή μας όχι μόνο στην εκπροσώπηση αλλά και στην επιστημονική στήριξη και κινητοποίηση για τα μείζονα θέματα της περιοχής.

Με αυτό το σκεπτικό, ανταποκρίνομαι στο κάλεσμα του υπ. δημάρχου Χρήστου Ρούσσα και συμμετέχω ως επιστημονικός συνεργάτης στην παράταξή του («ΑλλαΖΟΥΜΕ») με ειδικότερα θεματικά πεδία τα ζητήματα κοινωνικής μέριμνας – αλληλεγγύης- υγείας- δια βίου μάθησης, κοινωνικών- χωρικών ανισοτήτων και επιχειρησιακού σχεδιασμού τοπικής κοινωνικής πολιτικής.

Συμμετέχω στη συλλογική προσπάθεια υπό τον Χρ. Ρούσσα για την οικοδόμηση μιας βιώσιμης πόλης που απαιτεί έρευνα, μελέτη, σχεδιασμό, συμμετοχή, αξιολόγηση και λογοδοσία, μακριά από παρωχημένες προσεγγίσεις που συνεχίζουν να υπονομεύουν το μέλλον (οικονομικό, κοινωνικό και περιβαλλοντικό) της περιοχής μας.

Μετά τιμής,

Δημήτρης Μπουρίκος

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

παρομοια αρθρα

Άνω Λιόσια – «Χαλί» η Γεωργίου Παπανδρέου

Ένα από τα σημαντικά ζητήματα του οδικού δικτύου στο κέντρο των Άνω Λιοσίων αποτελούσε καιρό τώρα η οδός...

Σε διαμέρισμα στα Άνω Λιόσια έμεναν τρομοκράτες που στόχευαν εβραϊκό εστιατόριο

Σε καταυλισμό στα Άνω Λιόσια έμεναν οι τρομοκράτες που σχεδίαζαν πλήγματα σε εβραϊκούς στόχους στην ελληνική επικράτεια. Η...

Δήμος Φυλής – Αυστηρές κυρώσεις και πρόστιμα για τη στάση και στάθμευση στις λωρίδες διέλευσης τυφλών

Αυστηρές προειδοποιήσεις για την απαγόρευση στάσης και στάθμευσης επάνω στις λωρίδες διάβασης τυφλών, με την επισήμανση ότι “Η...

Άνω Λιόσια – Συνελήφθη 31χρονος που έκλεβε χρήματα και αντικείμενα γιατρών και ασθενών σε δημόσια νοσοκομεία

Στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας βρίσκεται ένας 31χρονος από τα Άνω Λιόσια, ο οποίος κατηγορείται πως μπούκαρε σε...