Συμπόρευση και… με τη βούλα για Παππού-Μπουραΐμη (video)

Ημερομηνία:

Κοινοποιήση:

Αυτό που εν πολλοίς ήταν γνωστό εδώ και αρκετό καιρό επικυρώθηκε και τυπικά κατά τη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου δήμου Φυλής την Τρίτη 29/10 στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» στα Άνω Λιόσια.

Με αφορμή το ψήφισμα για  την εκλογή εκπροσώπων στην Π.Ε.Δ.Α., οι παρατάξεις «Νέα Εποχή» και «Δύναμη Συμμετοχής-Αλλαγής» ανακοίνωσαν και επίσημα την σύμπραξή τους, η οποία τους δίνει βάσει νόμου τη δυνατότητα να καταρτίσουν κοινό συνδυασμό στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής.

Από την πλευρά της παράταξης «Φυλή.Νέο Ξεκίνημα» υπήρξε έντονη δυσαρέσκεια για την ανακοίνωση της σύμπραξης, εξέλιξη την οποία καυτηρίασαν οι Κουλοχέρης και Καμπόλης, ενώ στα ερωτήματα που τέθηκαν σχετικά ήταν και το κατά πόσο οι κοινές  θέσεις των δύο αντίπαλων μέχρι πρόσφατα δημοτικών παρατάξεων εκτείνονται, πέραν του θέματος της ΠΕΔΑ και σε γενικότερο πολιτικό και αυτοδιοικητικό επίπεδο, αλλά και το πως ξεχάστηκε η περσινή κόντρα με αφορμή την “τρύπα” των 20 εκατ. ευρώ στα ταμεία του Δήμου Φυλής, για την οποία στο παρελθόν είχε κατηγορήσει ευθέως τον Δημήτρη Μπουραΐμη ο Χρήστος Παππούς.

Όπως έγινε γνωστό, οι δύο παρατάξεις υπέγραψαν σχετικό πρακτικό, που κατατέθηκε με αριθμό πρωτοκόλλου και το οποίο περιλαμβάνει συνεργασία σε διάφορους τομείς που αφορούν τον Δήμο Φυλής και ουσιαστικά προμηνύουν καθολική, θα έλεγε κάποιος, ταύτιση απόψεων ή και -ουσιαστικά- συγχώνευση, κάτι το οποίο όπως και να έχει θα φανεί σύντομα.

Δείτε τα σχετικά βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=dgDEgnsxkTI

https://www.youtube.com/watch?v=DBQOtk6Z5r0

https://www.youtube.com/watch?v=wn6ci3xOUDQ

https://www.youtube.com/watch?v=AG1nBjoaseI&t=14s

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

παρομοια αρθρα

Καταγγελία «σοκ» από μαθητές του 1ου Λυκείου Άνω Λιοσίων –  Επικαλούνται παρενόχληση καθηγητή σε μαθήτρια!

Μια υπόθεση που συνταράσσει την τοπική κοινωνία των Άνω Λιοσίων βρίσκεται εν εξελίξει εδώ και λίγες ημέρες, όπως...

Φωτιά τώρα στο Τσουκλίδι κοντά στο κλειστό του μπάσκετ

Πυρκαγιά έχει ξεσπάσει εδώ και λίγη ώρα, στη συνοικία Τσουκλίδι στα Άνω Λιόσια, κοντά στο σημείο όπου βρίσκεται...

Αίτημα για κάλυψη θέσης Καθαρίστριας και φύλακα από το σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων 2ου Λυκείου Άνω Λιοσίων

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ Συλλογος  Γονεων & Κηδεμονων 2ου  Λυκειου Ανω  Λιοσιων                       Email:2οgelanoliosion@gmail.com Άνω Λιόσια 31/10/2022 Προς: Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού              Πρόεδρο  της  Ε.Σ.Ε  Β/θμιας...