spot_img

Σε ανοιχτή συζήτηση στη Ζωφριά οι προτάσεις της ΔΥΝΑΜΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ-ΑΛΛΑΓΗΣ για «Χωματερή – Εγκληματικότητα – Παραβατικότητα – Ναρκωτικά»

Ημερομηνία:

Κοινοποιήση:

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, περιλαμβάνεται ο Δημήτρης Μπουραΐμης, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται, παπούτσια και υπαίθριες δραστηριότητες

Με εξαιρετική επιτυχία και συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η ανοιχτή συζήτηση με θέμα «Χωματερή – Εγκληματικότητα – Παραβατικότητα – Ναρκωτικά» που διοργάνωσαν στελέχη της παράταξης ΔΥΝΑΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ-ΑΛΛΑΓΗΣ.

Παρά τις κακές καιρικές συνθήκες, ο κόσμος γέμισε το θεατράκι «Βορεινό» της Ζωφριάς, καταδεικνύοντας το ενδιαφέρον του για μια σειρά από θέματα που κανείς αιρετός δεν έχει τολμήσει να συζητήσει δημόσια, προτείνοντας παράλληλα και λύσεις.

Στην εισήγησή του ο υποψήφιος δήμαρχος Φυλής Δημήτρης Μπουραΐμης χαρακτήρισε κρίσιμες τις εκλογές της 26ης Μαΐου, τονίζοντας ότι αποτελούν σταυροδρόμι, γιατί αντιπαρατάσσονται η αλήθεια με το ψέμα, η ηθική με τη διαφθορά, η ελπίδα με τη σήψη και το τέλμα και σημείωσε ότι είναι η ώρα της μεγάλης αλλαγής, δηλαδή του οριστικού τέλους του εφιάλτη της χωματερής. Αναφερόμενος στο τρίπτυχο της ανοιχτής συζήτησης (Χωματερή – Εγκληματικότητα – Παραβατικότητα – Ναρκωτικά) είπε ότι πρόκειται για έννοιες απολύτως αλληλένδετες μεταξύ τους.

Ειδικότερα, αναφέρθηκε στις θέσεις της παράταξης που είναι, μεταξύ άλλων:

  • • Για το ΧΥΤΑ-Χωματερή, απορρύπανση – αποκατάσταση – ανάπλαση με αυστηρό χρονοδιάγραμμα και πολλαπλά αντισταθμιστικά οφέλη από τα σημερινά, χωρίς κανέναν κίνδυνο για τους εργαζόμενους, αντίθετα με δημιουργία εκατοντάδων νέων θέσεων εργασίας. «Δε θα αιφνιδιάσουμε κανέναν. Θα κάτσουμε στο τραπέζι και θα υπογράψουμε προεδρικό διάταγμα, ύστερα από ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου και δημοψήφισμα, το οποίο επιτρέπει πλέον ο νόμος» τόνισε.
  • • Για την εγκληματικότητα – παραβατικότητα, λειτουργία Μητροπολιτικής Αστυνομίας, μέσα στην οποία θα ενταχθούν δημοτική αστυνομία και ιδιωτική φύλαξη, ώστε να υπάρχει αστυνόμευση πολλαπλάσιας δύναμης.

Τις προτάσεις της παράταξης ΔΥΝΑΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ-ΑΛΛΑΓΗΣ σε σχέση με το τεράστιο πρόβλημα των ναρκωτικών και της συνακόλουθης παραβατικότητας στην περιοχή, ανέλυσαν οι Ευαγγελία Καπέλη, ψυχολόγος, σύμβουλος τοξικοεξαρτήσεων στον ΟΚΑΝΑ και Παυλίνα Κουβαρδά, κοινωνική λειτουργός, πρ. σύμβουλος στην ομάδα απεξάρτησης 18ΑΝΩ, μέλος του Κέντρου Μελέτης Εγκλήματος για την ενδοοικογενειακή βία και θεραπευτική αντιμετώπιση και στήριξη χρηστών εξαρτησιογόνων ουσιών.

Όπως ανέφεραν, στις προτάσεις εντάσσονται η δημιουργία Κέντρου Πρόληψης των εξαρτήσεων και προαγωγής της Υγείας, θεσμός που λειτουργεί από το 1995 και διαδημοτικά, καθώς και η λειτουργία Συμβουλευτικού Σταθμού με συμβουλευτικό και θεραπευτικό χαρακτήρα για τα εξαρτημένα άτομα και τις οικογένειές τους.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 9 άτομα, περιλαμβάνονται οι ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΧΑΤΖΗΛΕΡΗΣ και Δημήτρης Μπουραΐμης, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται, γάμος και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και πλήθος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 14 άτομα, άτομα κάθονται και πλήθος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 6 άτομα, περιλαμβάνεται ο Δημήτρης Μπουραΐμης, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται, νύχτα και υπαίθριες δραστηριότητες

 

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

παρομοια αρθρα

Απίστευτο: Μέχρι και βλήμα όλμου βρέθηκε μετά την επιχείρηση της Αστυνομίας στα Άνω Λιόσια (video)

Επτά συλλήψεις και πολλά ευρήματα όπως, ένα βλήμα όλμου (!), δύο πολεμικά τυφέκια, το ένα με διόπτρα και...

ΤΩΡΑ – Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. σε Ζεφύρι, Άνω Λιόσια και Μενίδι για τους άσκοπους πυροβολισμούς

Δεκάδες ήταν οι καταγγελίες κατά τη διάρκεια των εορταστικών ημερών, αναφορικά με σφαίρες που κατέληξαν σε παρμπρίζ αυτοκινήτων,...

Με επισημότητα η Δοξολογία για το νέο έτος στα Άνω Λιόσια

Με επισημότητα τελέστηκε, την Πρωτοχρονιά, στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Άνω Λιοσίων, η Δοξολογία για την...

Άνω Λιόσια – Ένοπλη ληστεία σε σούπερ μάρκετ σε ώρα αιχμής

Το… χάρο με τα μάτια τους είδαν χθες, Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου περίπου στις 7.30 το απόγευμα, όσοι ανυποψίαστοι...