spot_img

Προσχώρηση δύο επιστημονικών συνεργατών στην παράταξη του Χρήστου Ρούσσα

Ημερομηνία:

Κοινοποιήση:

Αγαπητοί συμπολίτες,

Η νέα παράταξή μας είναι συνυφασμένη με νέους ανθρώπους που διακατέχονται από πνεύμα και όραμα για αλλαγή και βελτίωση των συνθηκών του τόπου μας. Βρίσκομαι λοιπόν στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω τους δύο από τους επιστημονικούς συνεργάτες της παράταξής μας:

Ονομάζομαι Βάθη Ελένη και κατοικώ από τη γέννησή μου στο Δήμο Φυλής. Κατάγομαι από τη Φυλή και από τα Σταμνά Μεσολογγίου. Είμαι ιδιωτική υπάλληλος και την τελευταία δεκαετία ασχολούμαι με τα οικονομικά σε φοροτεχνικό γραφείο που εδρεύει στην Καλλιθέα Αττικής.

Είμαι απόφοιτος του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστημίου με κατεύθυνση την ψυχολογία. Έκτοτε έχω παρακολουθησει σεμινάρια και διαλέξεις σχετικά με την ψυχολογία και την εγκληματολογία.

Από το 2015 δραστηριοποιούμαι στο σύλλογο ‘Νέων Φυλής Η Φυλή” καθώς και στο κοινωφελές θεσμό του Κοινωνικού Φροντιστηρίου όπου ανήκει στο σύλλογο και δρα στην περιοχή μας.

Το Μάιο του 2018 στις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας εκλέχθηκα τοπικός σύμβουλος και ανέλαβα τη θέση ως υπεύθυνη κινητοποίησης του κόμματος.

Έχοντας πάντα ως γνώμονα της προσφορά στον τόπο που μεγάλωσα και αγαπώ και την πεποίθηση ότι οι νέοι καταρτισμενοι άνθρωποι πρέπει να ασχολούνται με τα προβλήματα του τόπου όπου κατοικούν και μεγαλώνουν,θεωρώ ότι με την είσοδό μου στην νέα παράταξη του υποψήφιου δημάρχου Δήμου Φυλής κ. Χρήστου Ρούσσα και προσφέροντας τις υπηρεσίες μου σαν πολιτικός συνεργάτης,θα παραδειγματίσω τους νέους της ηλικίας μου να ασχοληθούν και εκείνοι με τα κοινά από τη θέση που εκείνοι επιθυμούν.

Με εκτίμηση,

Βάθη Χρ. Ελένη

 

Αγαπητές/οι συμπολίτες,

Ονομάζομαι Μακρή Παναγιώτα και κατάγομαι από την Αθήνα. Κατοικώ στα Άνω Λιόσια. Έχω αποφοιτήσει από το τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής Παντείου Πανεπιστημίου και κατέχω πτυχίο Proficiency του πανεπιστημίου Michigan. Έκτοτε έχω παρακολουθησει πληθώρα σεμινάρια Κοινωνικής Πολιτικής και Τοπικής Αυτοδιοίκησης καθώς και ειδικές διαλέξεις που αφορούν τη μετάδοση και διδασκαλία της Αγγλικής Γλώσσας.

Όντας ανέκαθεν δραστήριος άνθρωπος για το “κοινωνικό καλό” του δήμου μας αλλά και της ευρύτερης κοινωνίας,από τα μαθητικά και φοιτητικά μου χρόνια ανήκω στη “μεγάλη οικογένεια” του Σοσιαλιστικού Χώρου(ΠΑΣΟΚ,ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ και μετέπειτα ΚΙΝΑΛ)καθώς έχω εκλεγεί σύνεδρος της ΠΑΣΠ και του ΠΑΣΟΚ.

Λαμβάνοντας υπόψιν την ανάγκη μου για προσφορά στα κοινωνικοπολιτικά ζητήματα του τόπου μου και έχοντας πάντα πίστη στα “μορφωμένα μυαλά της γενιάς” μου, προσφέρω τις επιστημονικές μου γνώσεις και υπηρεσίες ως πολιτικός συνεργάτης του κ. Χρήστου Ρούσσα και εισχωρώ στην παράταξή του. Οι κοινωνικοπολιτικές επιταγές των καιρών ενδείκνυται να αφυπνίσουν τα “θέλω” των νέων της γενιάς μας διότι εκείνοι ως φάρος ελπίδας και αλλαγής θα δομήσουν τα καινούργια θεμέλια μιας κοινωνίας αλληλέγγυας και λειτουργικής που στοχεύει στην παρακαταθήκη “έργου” και αρωγής στις ακόλουθες γενεές.

Με εκτίμηση,

Μακρή Παναγιώτα

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

παρομοια αρθρα

Καταγγελία «σοκ» από μαθητές του 1ου Λυκείου Άνω Λιοσίων –  Επικαλούνται παρενόχληση καθηγητή σε μαθήτρια!

Μια υπόθεση που συνταράσσει την τοπική κοινωνία των Άνω Λιοσίων βρίσκεται εν εξελίξει εδώ και λίγες ημέρες, όπως...

Φωτιά τώρα στο Τσουκλίδι κοντά στο κλειστό του μπάσκετ

Πυρκαγιά έχει ξεσπάσει εδώ και λίγη ώρα, στη συνοικία Τσουκλίδι στα Άνω Λιόσια, κοντά στο σημείο όπου βρίσκεται...

Αίτημα για κάλυψη θέσης Καθαρίστριας και φύλακα από το σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων 2ου Λυκείου Άνω Λιοσίων

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ Συλλογος  Γονεων & Κηδεμονων 2ου  Λυκειου Ανω  Λιοσιων                       Email:2οgelanoliosion@gmail.com Άνω Λιόσια 31/10/2022 Προς: Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού              Πρόεδρο  της  Ε.Σ.Ε  Β/θμιας...