spot_img

Προσχώρησε στην παράταξη «αλλάΖουμε» ο Κώστας Λουμιώτης

Ημερομηνία:

Κοινοποιήση:

Την προσχώρησή του στη δημοτική παράταξη «αλλάΖουμε» ανακοίνωσε ο δημοτικός σύμβουλος Φυλής, Κώστας Λουμιώτης.

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ριζοσπαστική Κίνηση Φυλής» και ακόμα τέσσερα μέλη της, ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους με τον υποψήφιο Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Ρούσσα, ο οποίος εξέδωσε την παρακάτω σχετική ανακοίνωση:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟY – Η ανακοίνωση της κοινής συμπόρευσης-συνεργασίας του επικεφαλής της «Ριζοσπαστικής Κίνησης Φυλής» κ. Λουμιώτη Κώστα και των μελών της παράταξης Ασφή Απόστολου, Κώτσια Βασίλη, Ρουμελιώτη Κώστα και Σταυρόπουλου Γιώργου με την Δημοτική παράταξη «αλλάΖΟΥΜΕ» που ηγείται ο υποψήφιος Δήμαρχος Φυλής, κ. Χρήστος Ρούσσας δημιουργεί προϋποθέσεις νίκης για τι ερχόμενες δημοτικές εκλογές .

Οι επικεφαλής των δυο δημοτικών παρατάξεων αποφάσισαν την κοινή κάθοδο στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές με υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. Χ. Ρούσσα. Η συμπόρευση αυτή ενδυναμώνει ακόμα περισσότερο την υποψηφιότητα του κ. Χ. Ρούσσα και ενισχύει το ανεξάρτητο και πολυσυλλεκτικό προφίλ της δημοτικής παράταξης «αλλάΖΟΥΜΕ». Αυτή ακριβώς είναι η δύναμη της νέας δημοτικής παράταξης. Ότι συμπορεύονται μαζί άνθρωποι με διαφορετικές πολιτικές διαδρομές και απόψεις αλλά και με κοινούς προγραμματικούς στόχους και οράματα για ένα «Καλύτερο Αύριο» για τον Δήμο Φυλής.

Για τη συνεργασία αυτή ο υποψήφιος Δήμαρχος Φυλής, κ. Χρήστος Ρούσσας δήλωσε:

“Χαιρετίζουμε την συνεργασία με τον επικεφαλής της «Ριζοσπαστικής Κίνησης Φυλής» Λουμιώτη Κώστα και τα στελέχη που συμπορεύονται μαζί του. Η ενότητά μας είναι η δύναμή μας. Τώρα με καλύτερους όρους μπορούμε από κοινού να δουλέψουμε δυνατά για μια μεγάλη ποιοτική αλλαγή στον δήμο Φυλής. Είμαστε βέβαιοι πως μπορούμε να τα καταφέρουμε να αλλάξουμε ριζικά την εικόνα του δήμου μας και να τον μετατρέψουμε σε ένα δήμο σύγχρονο , αποτελεσματικό και φιλικό προς τους πολίτες. Ένα δήμο που αξίζει να ζούμε και να μεγαλώνουμε τα παιδιά μας “.

Χρήστος Ρούσσας

Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Φυλής

Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης

«αλλάΖΟΥΜΕ»

 

Ακολουθεί το δελτίο Τύπου του Κώστα Λουμιώτη:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Η συνεχής υποβάθμιση της ποιότητας ζωής στο Δήμο Φυλής, συνδέεται με τη λειτουργία της χωματερής και με την ομηρία του τοπικού πολιτικού συστήματος στην περιοχή, απ’ αυτήν. Πραγματικός δήμαρχος στην Φυλή είναι η Χωματερή και τα οικονομικά συμφέροντα που αυτή εξυπηρετεί. Το σπάσιμο του φαύλου κύκλου απαιτεί προοδευτικές και ριζοσπαστικές συμμαχίες, ευρεία λαϊκή κινητοποίηση και διάθεση για σύγκρουση με το «διεφθαρμένο» κατεστημένο. Η απλή αναλογική μπορεί να γίνει εργαλείο αντίστασης για τις εναλλακτικές προοδευτικές δυνάμεις.

Ο Δήμος Φυλής έχει ανάγκη από έναν ορίζοντα προς μια δίκαιη και αξιοβίωτη περιβαλλοντικά, κοινωνικά, οικονομικά και πολιτιστικά περιοχή. Η περιοχή μας, έχει ανάγκη να αναπτυχθούν πρωτοβουλίες και δημοτικές παρατάξεις με κριτική και εναλλακτική πρόταση απέναντι σε όλες εκείνες τις δυνάμεις που επιθυμούν τη συρρίκνωση των Δήμων, την συνδιαχείριση σημαντικών υπηρεσιών από ΜΚΟ, την προτίμηση σε επικοινωνιακές διαφημίσεις αντί για μέτρα για την κάλυψη κοινωνικών αναγκών, τη στοχοποίηση προσφύγων, μεταναστών και Ρομά και την ανοχή ή και την υιοθέτηση ρατσιστικών και φασιστικών αντιλήψεων και την εγκατάλειψη βασικών υποδομών υπέρ του δημότη. Έχει ανάγκη για μια παράταξη που δεσμεύεται απέναντι στον λαό αλλά και στην κεντρική εξουσία για το οριστικό κλείσιμο της χωματερής και την πάταξη της κακοδιοίκησης στον δήμο Φυλής.

Δεν έχει ανάγκη από πελατειακές σχέσεις που αποτρέπουν την ανάπτυξη αυτόνομης τοπικής πολιτικής κοινότητας, με χειραφετημένο διεκδικητικό χαρακτή-ρα που διευρύνει την αποξένωση του κόσμου από την αυτοδιοίκηση. Δεν έχει ανάγκη από κολιγιές των όποιων προσωπικών φιλοδοξιών διοίκησης χωρίς προγραμματικό πλαίσιο για τα βασικά ζητήματα της περιοχής.

Εναπόκειται σε εμάς, δημότες και κατοίκους που έχουμε αηδιάσει με το παιχνίδι που γίνεται διαχρονικά και έχει παγιδεύσει μέρος των πολιτών και των δημοτικών παρατάξεων, να πούμε όχι στις κολιγιές από όπου και αν εκπορεύονται, όχι στην έκπτωση αξιών, όχι στη χωματεροποίηση, όχι άλλο στην υποβάθμιση.

Γνωρίζουμε πολύ καλά τις δυνατότητες ανάπτυξης που υπάρχουν στην περιοχή μας. Όμως γνωρίζουμε επίσης πολύ καλά – πως όσο υπάρχει η χωματερή εδώ τόσο θα συνεχίζεται η υποβάθμιση της ζωής μας και του περιβάλλοντος που ζούμε.

Έχουμε την φιλοδοξία να μετρηθούμε με τα προβλήματα του Δήμου μας, πάντα είμαστε μικρότεροι από τα προβλήματα αλλά στην προσπάθειά μας να τα λύσουμε μεγαλώνουμε, ηλικιακά και σε σκέψεις.

Για αυτό αποφασίσαμε να συμμετέχουμε ή να υποστηρίξουμε τη Δημοτική παράταξη αλλάΖΟΥΜΕ με υποψήφιο Δήμαρχο τον Χρήστο Ρούσσα.

Ασφής Απόστολος, Καθηγητής, Διευθυντής του Εσπερινού Γυμνασίου Άνω Λιο-σίων.

Κώτσιας Βασίλης, συνταξιούχος καθηγητής, πρώην Διευθυντής του 2ου ΓΕΛ Άνω Λιοσίων.

Λουμιώτης Κώστας, Καθηγητής, Δημοτικός Σύμβουλος.

Ρουμελιώτης Κώστας, ιδιωτικός υπάλληλος.

Σταυρόπουλος Γιώργος, Βιοχημικός.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

παρομοια αρθρα

Με την παρέλαση κορυφώθηκε ο εορτασμός του ΟΧΙ στα Άνω Λιόσια

Με την παρέλαση των σχολείων και των κοινωνικών, πολιτιστικών και αθλητικών φορέων της πόλης, ενώπιον των πολιτικών και...

Δείτε – Σπάνιο βίντεο ντοκουμέντο από τα Άνω Λιόσια λίγες ημέρες μετά το σεισμό του ‘99

Ξεχασμένες εικόνες από μια διαφορετική, αλλά και πολύ δύσκολη, εποχή για τα Άνω Λιόσια, έρχονται στο φως της...

Απομακρύνθηκαν 161 λεωφορεία της ΟΣΥ από το αμαξοστάσιο των Άνω Λιοσίων

H μεγάλη πυρκαγιά που μαίνεται στη Φυλή και στην ευρύτερη περιοχή οδήγησε στην απομάκρυνση 161 λεωφορείων της ΟΣΥ...

Συγκλονιστικές στιγμές – Μάχη για την κατάσβεση της φωτιάς γύρω από τα Άνω Λιόσια (φωτό)

Έχοντας ήδη κάψει μεγάλο μέρος της Χασιάς, αλλά και κομμάτι των ορεινών όγκων πάνω από τον Οικισμό Γεννηματά...