spot_img

Ομάδα πολιτών προτείνει για Δήμαρχο Φυλής τον Αλέξανδρο Κουλοχέρη

Ημερομηνία:

Κοινοποιήση:

Ανακοίνωση, με την οποία ζητούν τη δημιουργία μιας Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης με ευρεία συμμετοχή όλου του τοπικού πολιτικού φάσματος, -και της οποίας θα ηγηθεί ο Αλέξανδρος Κουλοχέρης- δημοσιοποίησαν πολίτες του Δήμου Φυλής.

Πρόκειται για ένα κείμενο που ουσιαστικά προαναγγείλει τη συμμετοχή του Κουλοχέρη στις επερχόμενες εκλογές του Μαΐου του 2019, το οποίο είναι ανυπόγραφο και… εικάζουμε πως εκπροσωπεί τους ανθρώπους εκείνους που το τελευταίο διάστημα βρίσκονται στο πλευρό του και ουσιαστικά έχουν ήδη δηλώσει τη στήριξή τους στο πρόσωπό του (διαβάστε ΕΔΩ).

Ωστόσο, δεν πρόκειται για κάποια ιδρυτική διακήρυξη και σε κάθε περίπτωση επικοινωνιακά δεν ξεδιαλύνει το τοπίο αναφορικά με τους στόχους, τις προγραμματικές θέσεις και τις πολιτικές απόψεις της εν δυνάμει νέας παράταξης.

Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση:

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ

Φυλή, 4-9-2018

Συμπολίτισσες, Συμπολίτες,

Φίλες και Φίλοι,

Εμείς Πολίτες του Δήμου Φυλής, με δεδομένη την αγάπη μας για την περιοχή που ζούμε και δραστηριοποιούμαστε και με μοναδικό κριτήριο το συμφέρον της πόλης μας, εκφράζουμε δημόσια και συλλογικά την αγωνία μας για το παρόν και το μέλλον του τόπου μας, έχοντας την βαθιά πεποίθηση ότι ένα νέο ξεκίνημα είναι αναγκαίο για την πόλη, μια νέα πνοή χρειάζεται ο Δήμος μας.

Μακριά από σκοπιμότητες και κομματικά διαχωριστικά τείχη, άνθρωποι με διαφορετικές πολιτικές και ιδεολογικές αναφορές, αναλαμβάνουμε Πρωτοβουλία με σκοπό να συγκροτηθεί μια μεγάλη ανοιχτή Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση, με την συμμετοχή όλων των υγιών Δημοκρατικών δυνάμεων της πόλης  μας.

Τα συσσωρευμένα και οξύτατα προβλήματα της περιοχής μας, σε συνδυασμό με την αδυναμία του τοπικού δημοτικού συστήματος να δώσει λύσεις, τέτοιες που αφενός θα αναχαιτίζουν την διαρκή υποβάθμιση και αφετέρου θα δημιουργούν τους όρους για την δημιουργική πορεία της πόλης μας, με προσανατολισμό την Βιώσιμη ανάπτυξη, οδήγησαν τον βηματισμό μας στην ανάληψη αυτής της συλλογικής προσπάθειας.

Αυτό το νέο ξεκίνημα είναι απελευθερωμένο από κομματικούς εναγκαλισμούς, απαλλαγμένο από την κάθε είδους υποσχεσιολογία, αλλά και τις αγκυλώσεις του παρελθόντος.

Είναι Πρωτοβουλία που προέρχεται μέσα από την ίδια την τοπική μας κοινωνία, ανοιχτή σε κάθε έντιμο συμπολίτη μας που επιθυμεί να συμμετέχει ισότιμα και χωρίς προαπαιτούμε να σε αυτή.

Φίλες και Φίλοι,

Με βάση τα παραπάνω, το προηγούμενο διάστημα, αφού συζητήσαμε, διερευνήσαμε, αξιολογήσαμε και συγκρίναμε, προτείνουμε να τεθεί επικεφαλής αυτής της Πρωτοβουλίας ο αγαπητός συμπολίτης μας Αλέξανδρος Κουλοχέρης.

Η αγάπη του για την πόλη, το αδιαμφισβήτητο ήθος του, οι επιστημονικές του γνώσεις, η θέλησή του να εργαστεί με προσήλωση και δυναμισμό  για το καλό της πόλης και των ανθρώπων της, αποτελούν τις καλύτερες εγγυήσεις για μια νέα δημιουργική πορεία ανάπτυξης και προόδου της Φυλής.

Καλούμε όλες και όλους σας να συμμετέχετε στο νέο ξεκίνημα, εκφράζοντας δημόσια την υποστήριξή σας στο πρόσωπο του συμπολίτη μας Αλέξανδρου Κουλοχέρη.

Καλούμε κάθε συμπολίτη μας να γίνει πρωταγωνιστής σε αυτή την πρωτοβουλία, δίνοντας αληθινή δύναμη στη φωνή του, στις αγωνίες του, στις διεκδικήσεις του.

Γιατί έτσι θα κρατήσουμε ζωντανό το όνειρο για ένα καλύτερο αύριο.

Για τη Φυλή που θέλουμε για μας και τα παιδιά μας, με ασφάλεια, ανάπτυξη και υψηλή ποιότητα ζωής.

Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Για την Πρωτοβουλία Πολιτών

Δήμου Φυλής

Η Συντονιστική Επιτροπή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

παρομοια αρθρα

Άνω Λιόσια – «Χαλί» η Γεωργίου Παπανδρέου

Ένα από τα σημαντικά ζητήματα του οδικού δικτύου στο κέντρο των Άνω Λιοσίων αποτελούσε καιρό τώρα η οδός...

Σε διαμέρισμα στα Άνω Λιόσια έμεναν τρομοκράτες που στόχευαν εβραϊκό εστιατόριο

Σε καταυλισμό στα Άνω Λιόσια έμεναν οι τρομοκράτες που σχεδίαζαν πλήγματα σε εβραϊκούς στόχους στην ελληνική επικράτεια. Η...

Δήμος Φυλής – Αυστηρές κυρώσεις και πρόστιμα για τη στάση και στάθμευση στις λωρίδες διέλευσης τυφλών

Αυστηρές προειδοποιήσεις για την απαγόρευση στάσης και στάθμευσης επάνω στις λωρίδες διάβασης τυφλών, με την επισήμανση ότι “Η...

Άνω Λιόσια – Συνελήφθη 31χρονος που έκλεβε χρήματα και αντικείμενα γιατρών και ασθενών σε δημόσια νοσοκομεία

Στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας βρίσκεται ένας 31χρονος από τα Άνω Λιόσια, ο οποίος κατηγορείται πως μπούκαρε σε...