spot_img

«Ο τόπος μας έχει ανάγκη από δυναμικές γυναίκες που παράγουν έργο»

Ημερομηνία:

Κοινοποιήση:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου ο υποψήφιος Δήμαρχος Φυλής Αλέξανδρος Κουλοχέρης μαζί με μέλη της δημοτικής παράταξης «Φυλή. Νέο ξεκίνημα» συναντήθηκε με τον πολιτιστικό σύλλογο «ΦΥΛΑΣΙΑ» στο φιλόξενο χώρο τους.

Οι γυναίκες του συλλόγου τους καλωσόρισαν και τους ξενάγησαν στο μικρό μεν, αλλά καλόγουστο και γεμάτο από λαογραφία και πολιτισμό «σπίτι» τους, όπως εκείνες αποκαλούν τα γραφεία του συλλόγου. Όλα τα αντικείμενα είναι προσφορές των κατοίκων της περιοχής.

Ο υποψήφιος Αλέξανδρος Κουλοχέρης και τα μέλη της παράταξης συνάντησαν μια ομάδα περήφανων γυναικών, αφού σχεδόν όλες μαζί είπαν «ότι όταν μας αγνοούν δε ζητιανεύουμε, απλά αδιαφορούμε.»

Γυναίκες δυναμικές, δημιουργικές, που μόνες τους έχουν καταφέρει να έχουν ένα σύλλογο που προάγει πολιτισμό. Στο σύλλογο λειτουργεί χορευτικό που έχει καταφέρει να αγκαλιάσει τα μικρά παιδιά και να τα συνδέσει με την παράδοση.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος τόνισε ότι προτεραιότητα του είναι η παιδεία και ο πολιτισμός. «Ο πολιτισμός είναι αυτός που θα μας εξελίξει, που θα μας προσφέρει την εξωστρέφεια. Την Χασιά επισκέπτονται τα Σαββατοκύριακα πλήθος κόσμου από όλη την Αττική, θα έπρεπε να αντικρίζουν ένα στολίδι πολιτισμού».

Εκεί επεσήμανε «Είναι αυτονόητο να έχει ο σύλλογος αυτός μια στεγή. Ευθαρσώς σας λέω ότι αυτά τα λεφτά υπάρχουν στο Δήμο μας. Διάθεση και αξιολόγηση προτεραιοτήτων δεν υπάρχει».

H άποψη της Πρόεδρου ότι: «Όταν επισκεπτόμαστε τον Δήμαρχο αντιπροσωπεύουμε τον σύλλογο και δεν αποτελούμε μονάδες. Έχουμε αφήσει κύριε Κουλοχέρη την πολιτική έξω από τον σύλλογο. Δεν κατευθυνόμαστε από κανέναν. Δεν είμαστε πολιτικά πρόσωπα. Ευχής έργο για εμάς να συμβάλλουν στο σύλλογο οι εκάστοτε διοικήσεις», βρήκε απολυτά σύμφωνο τον υποψήφιο Δήμαρχο.

Κλείνοντας, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλέξανδρος Κουλοχέρης επεσήμανε ότι οι δράσεις του πολιτιστικού συλλόγου ¨ΦΥΛΑΣΙΑ¨ είναι γνωστές σε ολόκληρο τον Δήμο Φυλής.

Χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Σήμερα γνώρισα γυναίκες που πάνε τον πολιτισμό ένα βήμα παρακάτω. Αυτό θέλουμε και εμείς για την πόλη μας. Υγιής ανθρώπους, με γνώμονα τους, το κοινό καλό και στόχο να αλλάξουμε την πόλη μας!»

Στη συνάντηση εκτός από την Πρόεδρο κα Ιωάννα Τσεβά ήταν τα εξής μέλη του διοικητικού συμβουλίου :Μαρία Καμπόλη,Κατσαμάγκου Μαρία, Κατσίκη Ελένη, Μαστροθανάση Μαρία, Μπρέμπου Μαρία, Πίνη Μαρία, Τσουκλίδη Αθανασία, Τσούτσουρα Ελένη.

Από τη δημοτική παράταξη ΦΥΛΗ.ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ήταν τα έξης μέλη : Γιώργος Βέρτζος, Δημήτρης Λιόσης,Ισίδωρος Λιόσης, Άρης Μπρέμπος, Έφη Ρόδη, Βαγγέλης Σταματάκος.

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

παρομοια αρθρα

Με την παρέλαση κορυφώθηκε ο εορτασμός του ΟΧΙ στα Άνω Λιόσια

Με την παρέλαση των σχολείων και των κοινωνικών, πολιτιστικών και αθλητικών φορέων της πόλης, ενώπιον των πολιτικών και...

Δείτε – Σπάνιο βίντεο ντοκουμέντο από τα Άνω Λιόσια λίγες ημέρες μετά το σεισμό του ‘99

Ξεχασμένες εικόνες από μια διαφορετική, αλλά και πολύ δύσκολη, εποχή για τα Άνω Λιόσια, έρχονται στο φως της...

Απομακρύνθηκαν 161 λεωφορεία της ΟΣΥ από το αμαξοστάσιο των Άνω Λιοσίων

H μεγάλη πυρκαγιά που μαίνεται στη Φυλή και στην ευρύτερη περιοχή οδήγησε στην απομάκρυνση 161 λεωφορείων της ΟΣΥ...

Συγκλονιστικές στιγμές – Μάχη για την κατάσβεση της φωτιάς γύρω από τα Άνω Λιόσια (φωτό)

Έχοντας ήδη κάψει μεγάλο μέρος της Χασιάς, αλλά και κομμάτι των ορεινών όγκων πάνω από τον Οικισμό Γεννηματά...