spot_img

Νέες προσθήκες στο ψηφοδέλτιο της «Νέας Εποχής»

Ημερομηνία:

Κοινοποιήση:

Τα ονόματα τεσσάρων νέων υποψηφίων εν όψει των εκλογών του Μαΐου ανακοίνωσε η δημοτική παράταξη «Νέα Εποχή»  και ο δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Πρόκειται για τους Ευγενία Κανδιανοπούλου, Ταξιαρχία Λαθουράκη, Φίλιππο Τριανταφύλλου και Μαργαρίτα Κλαπάκη.

Δείτε αναλυτικά:

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα στέκονται και κουστούμι

Υποψήφια με το Χρήστο Παππού η Ευγενία Κανδιανοπούλου

 

Την υποψηφιότητα της Ευγενίας Κανδιανοπούλου με τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, στις δημοτικές εκλογές του προσεχούς Μαΐου, γνωστοποίησε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Η Ευγενία Κανδιανοπούλου είναι ενεργή πολίτης του Δήμου μας, μητέρα τριών παιδιών, συνταξιούχος ιδιωτική υπάλληλος, και γραμματέας στον νεοσύστατο Σύλλογο Αγίου Νεκταρίου Δήμου Φυλής. Κατοικεί στη συνοικία Δροσούπολη Άνω Λιοσίων. Η αγάπη της για τον τόπο, η θέληση και όρεξή της για προσφορά και η δραστήρια προσωπικότητά της ήταν η αιτία να ασχοληθεί το 2014 με τα κοινά, ως υποψήφια στην παράταξη του κ.Σάββα Σάββα.

Αναφερόμενη στην υποψηφιότητά της με τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, η Ευγενία Κανδιανοπούλου δήλωσε τα εξής: “Στηρίζω Χρήστο Παππού γιατί είναι εκείνος που κατάφερε μέσα σε λίγα χρόνια να αλλάξει ριζικά την πόλη μας. Είναι ένας άνθρωπος που μιλάει με έργα, ένας άνθρωπος που αγαπά τον τόπο του και συνεχώς τον βελτιώνει, είναι ένας άνθρωπος ο οποίος προσέφερε πολλά και κατάφερε να αλλάξει όψη στο Δήμο μας. Τον εμπιστεύομαι και τάσσομαι στο πλευρό του γιατί πέτυχε πολλά και έχει να προσφέρει ακόμα περισσότερα.”

Καλωσορίζοντας την Ευγενία Κανδιανοπούλου στη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ο Χρήστος Παππούς ανέφερε ότι πρόκειται για μια εξαιρετική υποψηφιότητα που εκπροσωπεί τη μαχόμενη συνδημότισσά μας. “Είναι πολύ τιμητικό για μας που η Ευγενία εκτίμησε την προσπάθεια που κάνουμε και θέλει να δώσει τη μάχη για την πρόοδο του τόπου στο πλευρό μας”, τόνισε ο Δήμαρχος Φυλής.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα στέκονται

Υποψήφια με το Χρήστο Παππού και τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ η Ταξιαρχία Λαθουράκη

 

Την υποψηφιότητα της Ταξιαρχίας Λαθουράκη με τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, στις δημοτικές εκλογές του προσεχούς Μαΐου, γνωστοποίησε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Η Ταξιαρχία Λαθουράκη κατοικεί στο Ζεφύρι και είναι φιλόλογος-ειδική παιδαγωγός. Είναι ιδιοκτήτρια και Διευθύντρια Σπουδών σε δύο φροντιστηριακές μονάδες, ένα μελετητήριο δημοτικού και ένα φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης.

Αναφερόμενη στην υποψηφιότητά της η Ταξιαρχία Λαθουράκη τόνισε. «Αγαπώ τον τόπο μου κι έχω επενδύσει σ’ αυτόν, γιατί θέλω να τον δω να εξελίσσεται. Στη διοίκηση του Χρήστου Παππού εκτίμησα τον καθημερινό μόχθο και την προσπάθεια που καταβάλλουν. Έτσι με χαρά θα είμαι συνοδοιπόρος τους με στόχο να πάμε, όλοι μαζί, το Δήμο μας ακόμα πιο μπροστά.

Καλωσορίζοντας την Ταξιαρχία Λαθουράκη στη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι πρόκειται για μια ενεργή πολίτη. «Η χαρά μου είναι ακόμα μεγαλύτερη γιατί είναι νέος άνθρωπος και δραστηριοποιείται επαγγελματικά, όπως κι εγώ, στο χώρο της εκπαίδευσης ως ιδιοκτήτρια φροντιστηρίου», πρόσθεσε ο Δήμαρχος Φυλής.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα στέκονται

Υποψήφιος με τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ και το Χρήστο Παππού ο Φίλιππος Τριανταφύλλου

 

Την υποψηφιότητα του Φίλιππου Τριανταφύλλου με τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, στις δημοτικές εκλογές του προσεχούς Μαΐου, γνωστοποίησε ο Χρήστος Παππούς.

Ο Φίλιππος Τριανταφύλλου έχει μεγαλώσει στα Άνω Λιόσια. Είναι φοιτητής Γυμναστικής Ακαδημίας, πρωταθλητής και προπονητής Ταεκβοντό. Σαν αθλητής Ταεκβοντό έχει λάβει σημαντικές διακρίσεις σε σχολικά, πανελλήνια και διεθνή πρωταθλήματα. Δραστηριοποιείται σαν εθελοντής σε κοινωνικές δράσεις και είναι μέλος του ΔΣ του φιλανθρωπικού συλλόγου Δημιουργώ. Το καλοκαίρι του 2018 συμμετείχε στην επιτυχημένη εκκένωση των παιδιών της δημοτικής κατασκήνωσης Αγίου Ανδρέα που απειλήθηκαν από την πυρκαγιά στο Μάτι. Συμμετέχει στα αυτοδιοικητικά με την παράταξη ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ.

Ο Φίλιππος Τριανταφύλλου ευχαρίστησε τον Χρήστο Παππού για την τιμή, να τον συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ. Τόνισε. «Η συμμετοχή μου ως υποψήφιος για το τοπικό συμβούλιο Άνω Λιοσίων ελπίζω να δώσει το μήνυμα στην νέα γενιά ότι για να βελτιωθεί η ζωή όλων μας πρέπει να είμαστε ενεργοί πολίτες, με συμμετοχή στα κοινά. Η αδιαφορία για την πολιτική και οι ατομικές λύσεις δεν οδηγούν πουθενά τους νέους. Ο συνδυασμός της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ έχει ευρύ υπερκομματικό χαρακτήρα και πιστεύω ότι αποτελείται από συνδημότες μου που τους διακρίνει η ικανότητα σε συνδυασμό με την διάθεση να προσφέρουν και να δώσουν λύσεις».

Από την πλευρά του ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι είναι ιδιαίτερα χαρούμενος για την ένταξη του Φίλιππου στη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ. “Ο Φίλιππος είναι ένας νέος άνθρωπος, μελλοντικός καθηγητής φυσικής αγωγής, με πνεύμα πρωταθλητή. Αυτός και οι υπόλοιποι νέοι άνθρωποι του συνδυασμού μας αποτελούν τους τυπικούς εκπροσώπους της γενιάς του αύριο, η οποία, σύντομα, θα αναλάβει τις τύχες του Δήμου στα χέρια της. Αντλούμε ως παράταξη από τους νέους σφρίγος και δυναμισμό, για να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας και την επόμενη δημοτική περίοδο”, πρόσθεσε ο Δήμαρχος Φυλής.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα στέκονται

Υποψήφια με το Χρήστο Παππού και τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ η αρχαιολόγος Μαργαρίτα Κλαπάκη

 

Την υποψηφιότητα της Μαργαρίτας Κλαπάκη με τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, στις Δημοτικές Εκλογές του προσεχούς Μαΐου, γνωστοποίησε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Η Μαργαρίτα, κόρη του Στέλιου Κλαπάκη, μεγάλωσε και ζει στο Ζεφύρι. Σπούδασε στο Ιστορικό-Αρχαιολογικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Κρήτης και εργάζεται, ως αρχαιολόγος, στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Δυτικής Αττικής. Στις Δημοτικές Εκλογές του 2014 εξελέγη Τοπική Σύμβουλος με την παράταξη ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ του κου Σάββα Σάββα και μέχρι σήμερα είναι μέλος του Τοπικού Συμβουλίου Ζεφυρίου.

Αναφερόμενη στην υποψηφιότητά της, η Μαργαρίτα Κλαπάκη δήλωσε ότι η παράταξη του Χρήστου Παππού έχει επιτελέσει σημαντικό έργο και επιθυμεί να συμβάλει, ώστε να συνεχιστεί και την επόμενη δημοτική περίοδο.

Καλωσορίζοντας τη Μαργαρίτα Κλαπάκη στη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς τόνισε ότι πρόκειται για μια νέα επιστήμονα που στρατεύεται για να πάμε, όλοι μαζί, ακόμα πιο μπροστά τον τόπο μας. “Είμαι ευτυχής που έχουμε μαζί μας τη Μαργαρίτα, όπως και πολλούς, ακόμα, νέους επιστήμονες, που αποτελούν το αύριο του τόπου μας ”, πρόσθεσε ο Δήμαρχος Φυλής.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

παρομοια αρθρα

Σε διαμέρισμα στα Άνω Λιόσια έμεναν τρομοκράτες που στόχευαν εβραϊκό εστιατόριο

Σε καταυλισμό στα Άνω Λιόσια έμεναν οι τρομοκράτες που σχεδίαζαν πλήγματα σε εβραϊκούς στόχους στην ελληνική επικράτεια. Η...

Δήμος Φυλής – Αυστηρές κυρώσεις και πρόστιμα για τη στάση και στάθμευση στις λωρίδες διέλευσης τυφλών

Αυστηρές προειδοποιήσεις για την απαγόρευση στάσης και στάθμευσης επάνω στις λωρίδες διάβασης τυφλών, με την επισήμανση ότι “Η...

Άνω Λιόσια – Συνελήφθη 31χρονος που έκλεβε χρήματα και αντικείμενα γιατρών και ασθενών σε δημόσια νοσοκομεία

Στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας βρίσκεται ένας 31χρονος από τα Άνω Λιόσια, ο οποίος κατηγορείται πως μπούκαρε σε...

Βίντεο – σοκ από ένοπλη ληστεία σε φαρμακείο στα Άνω Λιόσια

Ένοπλη ληστεία μέρα-μεσημέρι σημειώθηκε σε φαρμακείο στα Άνω Λιόσια, όταν άγνωστοι εισέβαλαν στο κατάστημα και άρπαξαν τα χρήματα...