spot_img

«Νέα Εποχή» – Ανακοινώθηκαν οι Βάβουλας, Κουρούβανη, Γκαργκάσουλα και Μαρπίνης

Ημερομηνία:

Κοινοποιήση:

Συνέχεια στις ανακοινώσεις υποψηφίων εν όψει των εκλογών του Μαΐου δίνει η παράταξη «Νέα Εποχή».

Ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς ανακοίνωσε την ένταξη ακόμα τεσσάρων ονομάτων στην παράταξη: πρόκειται για τους Κώστα Βάβουλα, Βιβή Κουρούβανη, Ειρήνη Γκαργκάσουλα και Γιώργο Μαρπίνη.

Δείτε αναλυτικά:

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, περιλαμβάνεται ο Χρήστος Παππούς Δήμαρχος Φυλής, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και κουστούμι

Συστρατεύεται με Παππού ο Κώστας Βάβουλας

Την υποψηφιότητα του Κώστα Βάβουλα με την παράταξη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς.

Ο Κώστας Βάβουλας είναι γιατρός, με ξεκάθαρο πολιτικό και αυτοδιοικητικό στίγμα. Υπήρξε συντονιστής της παράταξης ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ και επί σειρά ετών Δημοτικός Σύμβουλος Άνω Λιοσίων.

Χαιρετίζοντας την ενωτική αυτή πρωτοβουλία, ο Χρήστος Παππούς ανέφερε τα εξής:

“Είναι πολύ τιμητικό που συστρατεύεται μαζί μας ο Κώστας Βάβουλας, ένας άνθρωπος που έχει γράψει τη δική του αυτοδιοικητική ιστορία, καθώς βρίσκεται από το 1998 στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου και μάλιστα σε συντονιστικό ρόλο, με την παράταξη ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ. Κοινός μας στόχος είναι να συνεχιστεί η προσπάθεια ανάπτυξης της πόλης μας. Η κοινή πορεία δημιουργεί νέα αυτοδιοικητικά δεδομένα, μπροστά στην πρόκληση των δημοτικών εκλογών του προσεχούς Μαΐου.”

Από την πλευρά του ο Κώστας Βάβουλας δήλωσε:

“Βάζουμε πλάτη για να αναπτύξουμε κι άλλο την πόλη μας. Βάζουμε πλάτη σε ένα πετυχημένο Δήμαρχο, φίλο με συναγωνιστικές περγαμηνές. Βάζουμε πλάτη για να σπάσουμε το φόβο στην περιοχή μας με το φως και την αλήθεια. Αναπτύσσουμε ολόπλευρα την πόλη μας και προχωράμε μπροστά, όλοι μαζί.”

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, περιλαμβάνεται ο Χρήστος Παππούς Δήμαρχος Φυλής, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονταιΥποψήφια με τον Χρήστο Παππού η Ειρήνη Γκαργκάσουλα

Την υποψηφιότητα της Ειρήνης Γκαργκάσουλα, με την ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ γνωστοποίησε ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς.

Η Ειρήνη Γκαργκάσουλα διευθύνει την δική της επιχείρηση στον χώρο της προσωπικής εκγύμνασης και σωματικής ευεξίας, ενώ ταυτόχρονα είναι προπτυχιακή φοιτήτρια του Ανοικτού Πανεπιστημίου Milton Keynes της Αγγλίας, στο Τμήμα Ψυχολογίας. Ανταποκρίθηκε στην πρόταση του Δημάρχου να είναι υποψήφια, θέλοντας να συμβάλει σε μια συλλογική προσπάθεια για την περαιτέρω ανάπτυξη του Δήμου Φυλής.

“Η Ειρήνη Γκαργκάσουλα είναι μια γυναίκα με έντονη και μακροχρόνια παρουσία στα τοπικά δρώμενα, με τον ρόλο της αρθρογράφου σε τοπικές εφημερίδες επί εξαετία, αλλά και της συμπολίτισσας που αγαπάει και υποστηρίζει έμπρακτα κάθε δράση του Δήμου μας. Έχει αποδείξει έμπρακτα ότι έχει τη διάθεση να βοηθήσει και είμαι βέβαιος ότι θα συμβάλει με τις ιδέες και τις προτάσεις της”, δήλωσε ο Χρήστος Παππούς.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, περιλαμβάνεται ο Χρήστος Παππούς Δήμαρχος Φυλής, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται, κουστούμι και εσωτερικός χώροςΥποψήφια με το Χρήστο Παππού η Παρασκευή (Βιβή) Κουρούβανη

Την υποψηφιότητα της Παρασκευής (Βιβής) Κουρούβανη, με την παράταξη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, στις δημοτικές εκλογές του προσεχούς Μαΐου ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Η Βιβή Κουρούβανη είναι γέννημα-θρέμμα της συνοικίας Ζωφριά, όπου ζει με το σύζυγό της, προϊστάμενο των ΕΛ.ΤΑ Ζωφριάς, Βασίλη Τόλη και τα παιδιά τους Ευρυδίκη και Αλκιβιάδη.

Σπούδασε μαθηματικά στην Αθήνα και έκανε το μεταπτυχιακό της στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου. Διαθέτει τριαντάχρονη φροντιστηριακή εμπειρία στη μέση εκπαίδευση, ως καθηγήτρια φυσικής και μαθηματικών.

Είναι λάτρης της παράδοσης και ενεργό μέλος του ΧΟΡΟΔΡΩΜΕΝΟΥ και του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Ζωφριάς.

Καλωσορίζοντάς την στη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς τόνισε ότι με την οικογένεια της Βιβής τον συνδέει πολύχρονη φιλία.

“Την εκτιμώ ιδιαίτερα για το χαρακτήρα και την επιστημονική της κατάρτιση. Είναι πολυδιάστατος άνθρωπος και χαίρομαι που πήρε την απόφαση να αναμιχθεί ενεργά με τα δημοτικά. Διαθέτει εμπειρία από την παρουσία της στο πολιτιστικό γίγνεσθαι του τόπου μας και θα βοηθήσει”, πρόσθεσε ο Δήμαρχος Φυλής.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, περιλαμβάνεται ο Χρήστος Παππούς Δήμαρχος Φυλής, άτομα στέκονται και κουστούμιΥποψήφιος με το Χρήστο Παππού ο Γιώργος Μαρπίνης

Την υποψηφιότητα του Γιώργου Μαρπίνη με την παράταξη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, στις δημοτικές εκλογές του προσεχούς Μαΐου, ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Ο Γιώργος Μαρπίνης είναι γέννημα-θρέμμα των Άνω Λιοσίων, όπου ζει με τη σύζυγό του Άννα Παναγιωτοπούλου και τα τρία παιδιά τους. Σπούδασε στην Αθήνα Ραδιολογία-Ακτινολογία και εργάζεται, επί εικοσιπενταετία, ως τεχνολόγος-ακτινολόγος στο ΩΝΑΣΕΙΟ ΚΑΡΔΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ. Τα τελευταία χρόνια είναι σύμβουλος του Δήμαρχου Φυλής σε θέματα ιατρικής τεχνολογίας.

“Με το Χρήστο Παππού διατηρώ πολύχρονη φιλική σχέση. Γνωριζόμαστε από παιδιά και εκτιμώ ιδιαίτερα την προσπάθεια που καταβάλει στο Δήμο. Η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ οφείλεται στην εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του και στο έργο που έχει συντελεστεί την τελευταία πενταετία. Αυτό το έργο θα προσπαθήσω και με τις δικές μου δυνάμεις, να συνεχιστεί και στην επόμενη δημοτική περίοδο”, σημειώνει.

Από την πλευρά του ο Χρήστος Παππούς εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συστράτευση του Γιώργου Μαρπίνη.

“Ο Γιώργος είναι ένας άξιος νέος άνθρωπος, που όπως όλοι μας, αγαπάει τον τόπο και θέλει να βάλει πλάτη στην προσπάθειά μας. Τον καλωσορίζω στην παράταξη και είμαι βέβαιος ότι θα συμβάλει με τις ιδέες και τις πρωτοβουλίες του”, τόνισε χαρακτηριστικά.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

παρομοια αρθρα

Καταγγελία «σοκ» από μαθητές του 1ου Λυκείου Άνω Λιοσίων –  Επικαλούνται παρενόχληση καθηγητή σε μαθήτρια!

Μια υπόθεση που συνταράσσει την τοπική κοινωνία των Άνω Λιοσίων βρίσκεται εν εξελίξει εδώ και λίγες ημέρες, όπως...

Φωτιά τώρα στο Τσουκλίδι κοντά στο κλειστό του μπάσκετ

Πυρκαγιά έχει ξεσπάσει εδώ και λίγη ώρα, στη συνοικία Τσουκλίδι στα Άνω Λιόσια, κοντά στο σημείο όπου βρίσκεται...

Αίτημα για κάλυψη θέσης Καθαρίστριας και φύλακα από το σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων 2ου Λυκείου Άνω Λιοσίων

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ Συλλογος  Γονεων & Κηδεμονων 2ου  Λυκειου Ανω  Λιοσιων                       Email:2οgelanoliosion@gmail.com Άνω Λιόσια 31/10/2022 Προς: Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού              Πρόεδρο  της  Ε.Σ.Ε  Β/θμιας...