spot_img

Μαζί στις εκλογές Παππούς και Αβράμης

Ημερομηνία:

Κοινοποιήση:

Τις φήμες που εδώ και αρκετό καιρό τους ήθελαν να ενώνουν τις δυνάμεις τους επιβεβαίωσαν οι Χρήστος Παππούς και Γιώργος Αβράμης.

Οι επικεφαλής των παρατάξεων «Νέα Εποχή» και «Εύπολις» αντίστοιχα, ανακοίνωσαν την ουσιαστική προσάρτηση της παράταξης του Γιώργου Αβράμη σε εκείνη του Δημάρχου Φυλής εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του προσεχούς Μαΐου, με τον Χρήστο Παππού να ηγείται της κοινής αυτής προσπάθειας.

Διαβάστε τις δύο ανακοινώσεις που εκδόθηκαν:

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΟΥΣ: H παράταξη «ΕΥΠΟΛΙΣ», με επικεφαλής τον Γιώργο Αβράμη, συντάσσεται στο πλευρό μας, για να απαντήσουμε, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, στις αναπτυξιακές προκλήσεις της επόμενης τετραετίας!

Συνδημότισσες και Συνδημότες,

οι συνεργάτες μου κι εγώ βάλαμε, την προηγούμενη πενταετία, σε αναπτυξιακή τροχιά το Δήμο μας. Διασφαλίσαμε τη βιωσιμότητά του, αναβαθμίσαμε τις υπηρεσίες που παρέχει στους συνδημότες μας, δρομολογήσαμε κι εκτελέσαμε πάνω από εβδομήντα τεχνικά έργα, πολεμήσαμε, θεσμικά, την παραβατικότητα, στηρίξαμε τον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό και δημιουργήσαμε ένα δίχτυ κοινωνικής αλληλεγγύης για την προστασία των συμπολιτών μας.

Το πιο σημαντικό όμως ήταν ότι μέσα από αυτή την προσπάθεια δημιουργήσαμε το αναγκαίο κλίμα συναίνεσης για τη λύση των προβλημάτων. Αποφύγαμε τις εντάσεις στα συλλογικά όργανα του Δήμου και σεβαστήκαμε τις απόψεις όλων των πλευρών, ακόμα κι όταν ήταν αντίθετες με τη δική μας. Πολύ πριν την ψήφιση του ΚΛΕΙΣΘΕΝΗ και την καθιέρωση της απλής αναλογικής στις αυτοδιοικητικές εκλογές, είχαμε θέσει, σε τοπικό επίπεδο, τις βάσεις για συν – αντίληψη και συνεργασία, με στόχο το καλό του Δήμου μας.

Παράλληλα, όλα αυτά τα χρόνια, ανοίξαμε, το Δήμο στους Θεσμούς της Πολιτείας, με μοναδικό γνώμονα τη λύση των προβλημάτων του τόπου μας.

Υποδεχτήκαμε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Πρωθυπουργό, συναντήσαμε τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και φιλοξενήσαμε Αρχηγούς Πολιτικών Κομμάτων, Υπουργούς και Βουλευτές. Εκθέσαμε στην Ευρωπαϊκή Ένωση τις αναπτυξιακές μας προτάσεις, με στόχο τη χρηματοδότηση στρατηγικών μας επιλογών, όπως η ενεργειακή αυτοτέλεια του Δήμου και η αποκατάσταση της Χωματερής. Μιλήσαμε στην Εθνική Αντιπροσωπεία και συνεργαστήκαμε, άψογα, με την Περιφερειακή Αρχή και με όλα τα θεσμικά όργανα της Διοίκησης και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Δείξαμε εξωστρέφεια εκτός των ορίων του Δήμου και παράλληλα, απευθύναμε μήνυμα ενότητας, στο εσωτερικό του, με στόχο τη δημιουργία ενός μετώπου για την από κοινού αντιμετώπιση των μεγάλων αναπτυξιακών προκλήσεων που βρίσκονται μπροστά μας, τη νέα τετραετία.

Η καλή πίστη και το πνεύμα ενότητας που δείξαμε εκτιμήθηκε από δημοτικές κινήσεις και προσωπικότητες, που στάθηκαν στο πλευρό μας την προηγούμενη πενταετία και συστρατεύονται μαζί μας εν όψει των δημοτικών εκλογών του προσεχούς Μαΐου. Άνθρωποι έντιμοι και πετυχημένοι επαγγελματικά και κυρίως με επίγνωση των ευθυνών τους για την επίλυση των προβλημάτων του τόπου.

Η Δημοτική Παράταξη «ΕΥΠΟΛΙΣ», με επικεφαλής το συντοπίτη μας Δημοτικό Σύμβουλο & Πολιτικό Μηχανικό, Γιώργο Αβράμη, ανταποκρίθηκε σε αυτό το κάλεσμα!

Η «ΕΥΠΟΛΙΣ», χάρη στο Γιώργο Αβράμη και την ομάδα έντιμων κι άξιων συνεργατών του, επέδειξε μεγάλη υπευθυνότητα στο Δημοτικό Συμβούλιο παραμερίζοντας τα προσωπικά και κομματικά οφέλη, για το κοινό καλό. Τα τελευταία 5 χρόνια, τίμησαν τη λαϊκή εντολή των Συνδημοτών μας, ασκώντας έλεγχο στην πλειοψηφία. Παράλληλα, με τις εύστοχες παρατηρήσεις τους, συνέβαλαν στη βελτίωση των προτάσεων και πρωτοβουλιών μας.

Με βάση τα παραπάνω, εκφράζουμε τη χαρά μας που θα συμπορευτούμε με την παράταξη «ΕΥΠΟΛΙΣ» και τον Γιώργο Αβράμη. Δεσμευόμαστε ότι θα δώσουμε, από κοινού, τη μάχη για την συνέχιση της αναπτυξιακής πορείας του Δήμου μας, με αφετηρία τις δημοτικές εκλογές του προσεχούς Μαΐου.

Είμαστε βέβαιοι οτι η συνεργασία αυτή κινείται στο πλαίσιο της βούλησης των συνδημοτών μας για δημιουργία συμμαχιών, με σκοπό την αντιμετώπιση των αναπτυξιακών προκλήσεων, μακριά από προσωπικές επιδιώξεις και φιλοδοξίες.

Έτσι θα έρθει μια Νέα Εποχή για το Δήμο μας.

Μαζί Συνεχίζουμε – Πετυχαίνουμε!

Χρήστος Σπ. Παππούς

Δήμαρχος Φυλής

 

Και το δελτίο Τύπου της παράταξης «Εύπολις»:

 

Δελτίο Τύπου – Μαζί Συνεχίζουμε – Πετυχαίνουμε!

Αγαπητοί συνδημότες, συνδημότισσες,

Οι δύο πιο προοδευτικές δυνάμεις της πόλης μας, ενώνονται για το καλό του τόπου μας!

Η ανεξάρτητη κίνηση πολιτών «ΕΥΠΟΛΙΣ» και η παράταξη «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» , προχωρούν σε αυτοδιοικητική σύμπραξη με επικεφαλής τον Χρήστο Παππού, νυν Δήμαρχο του Δήμου Φυλής.

Οι μεγάλες προκλήσεις το δήμου μας το επιτάσσουν. Οι συμπολίτες μας το ζητούν. Σε μια εποχή, πολυκομματισμού, για χάρη προσωπικού οφέλους, εμείς κάνουμε την ένωση πράξη!

#με ρεαλισμό

Είμαστε ρεαλιστές και βλέπουμε τα πράγματα όπως είναι ! O δήμος μας αντιμετωπίζει ίσως τα μεγαλύτερα προβλήματα από κάθε άλλο δήμο στην Ελλάδα. Κανείς δεν μπορεί να τα λύσει ΜΟΝΟΣ. Για αυτό προχωράμε στην Σύμπραξη των δύο δυνάμεων και στηρίζουμε τον Χρήστο Παππού, ο οποίος με έργα πνοής και αναβάθμισης, προχώρησε τον Δήμο βήματα μπροστά!

#με αποφασιστικότητα

Ο Γιώργος Αβράμης και οι συνεργάτες του, παραμερίζουν το προσωπικό τους εγώ και με υπευθυνότητα, στηρίζουν αποφασιστικά και ενεργά, την δημιουργία και την ανάπτυξη, τα οποία υπηρετούσε σταθερά η νυν Δημοτική Αρχή.

Επιθυμούμε να συν-αποφασίζουμε και να συν – διαμορφώνουμε την στρατηγική ανάπτυξης και να παράγουμε έργο με γνώμονα το κοινό καλό! Δεν μένουμε σε λόγια στείρας αντιπαράθεσης. Δεν μένουμε στις συνήθεις πρακτικές που απλά μεταθέτουν τα μεγάλα προβλήματα του δήμου μας στο μέλλον. Αλλάζουμε ΤΩΡΑ, και την αρχή την κάνουμε εμείς.

#με γνώση

Δεν θα αφήσουμε τη διαχείριση του Δήμου μας σε ανθρώπους οι οποίοι έχουν απλά καλή διάθεση. Άλλο τι θέλουν, άλλο τι μπορούν. Απαιτούνται γνώση και εμπειρία, απαιτούνται άνθρωποι που ΜΠΟΡΟΥΝ να κάνουν τη δουλειά, για να συνεχίσει ο Δήμος Φυλής να δημιουργεί, να διεκδικεί και να πετυχαίνει!

Ο Χρήστος Παππούς, γέννημα θρέμμα των Άνω Λιοσίων, είναι απόφοιτος του Φυσικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Κρήτης με Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στις Στρατηγικές Διαχείρισης Περιβάλλοντος (Environmental Management Strategies – Environmental Education). Η εμπειρία του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, από το 2003, είναι πολύτιμη παρακαταθήκη για να συνεχίσουμε!

Ο Γιώργος Αβράμης είναι απόφοιτος του Πολυτεχνείου Πατρών, της σχολής Πολιτικών Μηχανικών. Στην τοπική κοινωνία, είναι γνωστός για την εμπειρία του και την αποτελεσματικότητά του, ως ελεύθερος επαγγελματίας. Τα 5 χρόνια της παρουσίας του στο Δημοτικό Συμβούλιο, επικεντρώθηκε στην εποικοδομητική αντιπολίτευση. Τώρα αποφασίζει να αποτελέσει μέρος της πιο αποτελεσματικής Συμπολίτευσης! Είναι γνωστός για την απέχθειά του στα ύποπτα συμφέροντα και τις κομματικές δεσμεύσεις. Αυτές τις ιδιότητες θέτει από σήμερα στην υπηρεσία του Χρήστου Παππού και του κοινού συμφέροντος.

#με Καρδιά

Βάζουμε το χέρι στην καρδιά και δίνουμε εντολή διαχείρισης του δήμου μας σε αυτούς που πιστεύουμε ότι μπορούν να λύσουν τα προβλήματα της πόλης μας, απελευθερωμένοι από τις αγκυλώσεις του συμφέροντος και του παρελθόντος!

Βάζουμε το χέρι στην καρδιά και ευχαριστούμε όλους όσους, το 2014, σε πείσμα των καιρών στήριξαν, είτε με την ψήφο τους είτε με την καρδιά τους, την παράταξη «ΕΥΠΟΛΙΣ» και τον Γιώργο Αβράμη.

Για όλους τους παραπάνω λόγους…

Καλούμε τους συμπολίτες, οι οποίοι μας στήριξαν τα τελευταία 5 χρόνια, να στηρίξουν και το επόμενο βήμα μας, το οποίο θα κρατήσει το Δήμο σε τροχιά ανάπτυξης!

Καλούμε τους συμπολίτες μας να πουν ΟΧΙ στο παλιό και στο δήθεν νέο που θα ρισκάρει το μέλλον του δήμου μας.

Καλούμε τους συμπολίτες μας να γίνουν συμπρωταγωνιστές, στην ΜΟΝΗ μεγάλη κίνηση ενότητας για να χτίσουμε την πόλη που όλοι θέλουμε!

Γιατί κανείς δεν μπορεί μόνος! Γιατί χρειάζεται η ειλικρινής προσπάθεια ΌΛΩΝ!

Έτσι θα ξημερώσει μια νέα ημέρα για τον τόπο μας, τα παιδιά μας και τις οικογένειες μας.

Έτσι θα έρθει μια Νέα Εποχή για το Δήμο μας.

Μαζί Συνεχίζουμε – Πετυχαίνουμε!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

παρομοια αρθρα

Με την παρέλαση κορυφώθηκε ο εορτασμός του ΟΧΙ στα Άνω Λιόσια

Με την παρέλαση των σχολείων και των κοινωνικών, πολιτιστικών και αθλητικών φορέων της πόλης, ενώπιον των πολιτικών και...

Δείτε – Σπάνιο βίντεο ντοκουμέντο από τα Άνω Λιόσια λίγες ημέρες μετά το σεισμό του ‘99

Ξεχασμένες εικόνες από μια διαφορετική, αλλά και πολύ δύσκολη, εποχή για τα Άνω Λιόσια, έρχονται στο φως της...

Απομακρύνθηκαν 161 λεωφορεία της ΟΣΥ από το αμαξοστάσιο των Άνω Λιοσίων

H μεγάλη πυρκαγιά που μαίνεται στη Φυλή και στην ευρύτερη περιοχή οδήγησε στην απομάκρυνση 161 λεωφορείων της ΟΣΥ...

Συγκλονιστικές στιγμές – Μάχη για την κατάσβεση της φωτιάς γύρω από τα Άνω Λιόσια (φωτό)

Έχοντας ήδη κάψει μεγάλο μέρος της Χασιάς, αλλά και κομμάτι των ορεινών όγκων πάνω από τον Οικισμό Γεννηματά...