spot_img

«Φυλή Νέο Ξεκίνημα» – Επιτέλους ας βαδίσουμε με διαφάνεια και αξιοκρατία για ΟΛΟΥΣ τους δημότες

Ημερομηνία:

Κοινοποιήση:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  – Όταν αποφασίσαμε να συμμετάσχουμε στην πολιτική ζωή του τόπου μας, θέσαμε ως στόχο να αλλάξουμε την πόλη μας. Να αλλάξουμε νοοτροπίες χρόνων, να αλλάξουμε προτεραιότητες, με μοναδικό στόχο το όφελος των δημοτών.

Αυτό προσπαθούμε και από την θέση της αντιπολίτευσης, παρότι συχνά η παθογένεια ετών του τοπικού πολιτικού μας συστήματος, το καθιστά δύσκολο.

Με αφορμή όσα συνέβησαν σε διοικητικά συμβούλια νομικών προσώπων του Δήμου με θέμα προσλήψεις δημοτών, ζητήσαμε να ενημερωθούμε με ποιο τρόπο θα πραγματοποιηθούν οι προσλήψεις και ποια είναι τα κοινωνικά κριτήρια που απαιτούνται.

 Ζητήσαμε να δημοσιοποιηθούν τα κριτήρια, καθώς και να οριστεί μια διαπαραταξιακή επιτροπή, που θα διασφαλίσει την τήρηση των κριτηρίων κατά την επιλογή των ατόμων.

 Η απάντηση των διοικούντων σε όλα αυτά που θέσαμε ήταν η εξής: Δώστε 2-3 ονόματα δικών σας να τα βάλουμε στην λίστα.

 Μια πάγια τακτική που ακολουθείται όλα τα χρόνια μεταξύ διοίκησης και αντιπολίτευσης.

Τα μέλη της παράταξής μας, φυσικά αρνήθηκαν την πρόταση αυτή, διότι είναι έξω από τις αρχές και τις ιδέες μας.

Βάζουμε τέλος σε όλες αυτές τις νοοτροπίες! Δίχως συναλλαγές και συμφωνίες κάτω από το τραπέζι, μεταξύ οποιουδήποτε! Αποβάλλουμε τις παλιές τοξικές νοοτροπίες διαχωρισμού και διακρίσεων των δημοτών.

Ενημερώνουμε προς όλες τις κατευθύνσεις, ότι για εμάς δεν υπάρχουν κατηγορίες δημοτών, δεν τους διαχωρίζουμε σε αυτούς που μας ψήφισαν και στους άλλους, παρά μόνο πιστεύουμε ακράδαντα σε μια διαφανή διαδικασία που προωθεί την αξιοκρατία και την ίση μεταχείριση των δημοτών που πληρούν τις προϋποθέσεις για την κάλυψη των θέσεων.

Είναι υποχρεωμένοι οι διοικούντες να υπηρετούν τους δημότες με ανιδιοτέλεια, χωρίς να τους επηρεάζει η προσωπική τους επιλογή στις εκλογές.

Εμείς είμαστε εδώ για να στηλιτεύουμε κάθε παράτυπη διαδικασία, ώστε να διασφαλίσουμε την αξιοκρατία και την διαφάνεια για όλους τους δημότες.

Για εμάς η έννοια της σύμβασης είναι, είτε ένα μεταβατικό σκαλοπάτι για απόκτηση εργασιακής εμπειρίας σε νεαρά άτομα, είτε ένα αγαθό σε οικογένειες χρόνιας ανεργίας, ώστε να καλύψουν τα αναγκαία προς το ζην και την ιατροφαρμακευτική τους περίθαλψη.

Οι συμβάσεις ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ εργαλείο εξαγοράς συνειδήσεων και υφαρπαγής ψήφων.

Ας βάλουμε φρένο στον κατήφορο των αδιαφανών αποφάσεων με στόχο την ψηφοθηρική εκμετάλλευση του δικαιώματος των δημοτών στην εργασία και ας βαδίσουμε επιτέλους στον δρόμο της αξιοκρατίας και της ίσης μεταχείρισης όλων των δημοτών, διατηρώντας ως μοναδικό κριτήριο για την εξασφάλιση εργασίας στον Δήμο μας την αξιοκρατία και τα κοινωνικά κριτήρια.

Αλλάζουμε νοοτροπίες χρόνων!

ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ για όλους!

ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

παρομοια αρθρα

Με την παρέλαση κορυφώθηκε ο εορτασμός του ΟΧΙ στα Άνω Λιόσια

Με την παρέλαση των σχολείων και των κοινωνικών, πολιτιστικών και αθλητικών φορέων της πόλης, ενώπιον των πολιτικών και...

Δείτε – Σπάνιο βίντεο ντοκουμέντο από τα Άνω Λιόσια λίγες ημέρες μετά το σεισμό του ‘99

Ξεχασμένες εικόνες από μια διαφορετική, αλλά και πολύ δύσκολη, εποχή για τα Άνω Λιόσια, έρχονται στο φως της...

Απομακρύνθηκαν 161 λεωφορεία της ΟΣΥ από το αμαξοστάσιο των Άνω Λιοσίων

H μεγάλη πυρκαγιά που μαίνεται στη Φυλή και στην ευρύτερη περιοχή οδήγησε στην απομάκρυνση 161 λεωφορείων της ΟΣΥ...

Συγκλονιστικές στιγμές – Μάχη για την κατάσβεση της φωτιάς γύρω από τα Άνω Λιόσια (φωτό)

Έχοντας ήδη κάψει μεγάλο μέρος της Χασιάς, αλλά και κομμάτι των ορεινών όγκων πάνω από τον Οικισμό Γεννηματά...