spot_img

«Δεν με τρομάζει τίποτα και δεν πρόκειται να σταματήσω»

Ημερομηνία:

Κοινοποιήση:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  – Με αφορμή τη στοχοποίηση του Αλέξανδρου Κουλοχέρη από το παλιό κατεστημένο που λυμαίνεται τον Δήμο Φυλής με ανυπόστατες κατηγορίες ο υποψήφιος Δήμαρχος Φυλής δήλωσε:

«Αυτές τις ημέρες έγινα δέκτης μιας αήθους επίθεσης τόσο από τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Υπηρεσίας όσο και από διάφορα ανώνυμα blogs. Μεγάλωσα σε μια οικογένεια με αρχές και αξίες. Οι γονείς μου μας έμαθαν να υπερασπιζόμαστε το δίκαιο και την αξιοπρέπειά μας.

Για να συνεννοηθούμε μια και καλή:

  1. Λάθος πόρτα χτυπάνε διάφοροι που κάνουν συλλογή από οικονομικές καταγγελίες και όχι μόνο, όταν προσπαθούν να με εμπλέξουν στο γαϊτανάκι της παρακμής που έχουν στήσει εδώ και χρόνια στον Δήμο Φυλής.
  1. Εγώ ό,τι έχω να πω το λέω ανοικτά και δημόσια. Έχω δηλώσει ότι το πάρτι στο Δήμο της Φυλής θα τελειώσει και θα τελειώσει.
  1. Έχω πει ότι όσο κάποιοι δεν σέβονται τους δημότες της Φυλής θα με βρίσκουν μπροστά τους. Δεν με τρομάζει τίποτα και δεν πρόκειται να σταματήσω.
    Ας το πάρουν απόφαση.
  1. Έχω πει ότι τίποτα δεν θα μείνει κρυφό από τα αίσχη που γίνονται στον Δήμο Φυλής στην πλάτη των δημοτών.
  1. Αυτά που ξέρουν διάφοροι να τα ξεχάσουν. Να κόψουν κάποιοι το γνωστό προεκλογικό τροπάρι της συνδιαλλαγής και να δώσουν εξηγήσεις στους δημότες.
  1. Είμαι αποφασισμένος να αλλάξω τη Φυλή μαζί με τους πολίτες και θα το κάνω.
  1. Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα, δεν έχω διαχειριστεί ένα ευρώ, δεν με κρατάει κανείς. Δεν φοβάμαι κανέναν.

Σε αυτήν την πόλη γνωριζόμαστε όλοι: οι καταδικασμένοι για  συκοφαντική δυσφήμιση, οι επίορκοι, οι ψεύτες και οι πατρόνοι.

Από την άλλη, εγώ δεν έχω περάσει το κατώφλι καμίας δικαστικής αίθουσας σε αντίθεση με κάποιους άλλους που είναι καθημερινά στις αίθουσες δικαστηρίων.

Προσπάθησαν να εμπλέξουν το όνομα  μου στην ανυπαρξία της πολιτικής τους.  Έμμισθοι γραφιάδες σε εντεταλμένη υπηρεσία προχώρησαν σε  δημοσιεύματα που χαρακτηρίζουν τους ίδιους και όχι τη δική μου προσωπικότητα.

Δε πρόκειται να σπαταλήσω ούτε ένα λεπτό από τον τίμιο αγώνα μου για αυτούς.

Να είστε σίγουροι ότι θα χρησιμοποιήσω κάθε νόμιμο μέσο για να προστατεύσω την υπόληψη μου, την οικογένεια μου και τους δημότες που κάποιοι υποτιμούν και εκμεταλλεύονται την ανάγκη τους.

Ζητώ συγγνώμη από τους δημότες γιατί αυτές τις Άγιες Ημέρες αναγκάζομαι να προβώ σε τέτοιες δηλώσεις.

Από καρδιάς εύχομαι σε όλους μας Καλή Ανάσταση».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

παρομοια αρθρα

Καταγγελία «σοκ» από μαθητές του 1ου Λυκείου Άνω Λιοσίων –  Επικαλούνται παρενόχληση καθηγητή σε μαθήτρια!

Μια υπόθεση που συνταράσσει την τοπική κοινωνία των Άνω Λιοσίων βρίσκεται εν εξελίξει εδώ και λίγες ημέρες, όπως...

Φωτιά τώρα στο Τσουκλίδι κοντά στο κλειστό του μπάσκετ

Πυρκαγιά έχει ξεσπάσει εδώ και λίγη ώρα, στη συνοικία Τσουκλίδι στα Άνω Λιόσια, κοντά στο σημείο όπου βρίσκεται...

Αίτημα για κάλυψη θέσης Καθαρίστριας και φύλακα από το σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων 2ου Λυκείου Άνω Λιοσίων

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ Συλλογος  Γονεων & Κηδεμονων 2ου  Λυκειου Ανω  Λιοσιων                       Email:2οgelanoliosion@gmail.com Άνω Λιόσια 31/10/2022 Προς: Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού              Πρόεδρο  της  Ε.Σ.Ε  Β/θμιας...