spot_img

Δελτίο Τύπου “Δύναμη Συμμετοχής” – «Τα ΨΕΜΑΤΑ τελείωσαν για τη διοίκηση Παππού-Καμπόλη

Ημερομηνία:

Κοινοποιήση:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Αναξιόπιστος για πολλοστή φορά και επηρεασμένος από τη διχοτόμηση της παράταξής του – απόρροια σύγκρουσης «ενδοοικογενειακών» συμφερόντων – ο δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς εμφανίζεται επιπλέον και χωρίς ντροπή όταν, απευθυνόμενος στους κατοίκους του πρώην δήμου Ζεφυρίου, υπερηφανευόταν για τα χρέη που διακανόνισε.

Χρέη που, σε μεγάλο βαθμό,δημιούργησε, πολλαπλασίασε και «φούσκωσε» ο ίδιος από την πρώτη του θητεία στο δήμο Άνω Λιοσίων.  Χρέη, για τα οποία οι κάτοικοι του Ζεφυρίου δε φέρουν καμία ευθύνη και, παρόλα αυτά, τους υποχρέωσε να πληρώνουν για 2.000 και πλέον χρόνια. Χρέη, μέρος των οποίων, αποπληρώθηκε την τριετία 2011-2014 από τη διοίκηση Μπουραΐμη και τα οποία η ΔΥΝΑΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ, ως αυριανή δημοτική αρχή, θα επανεξετάσει ενώ θα ζητήσει τη διαγραφή τους.

Εμφανιζόμενος να διακατέχεται από συμπτώματα προεκλογικού πανικού, δε σεβάστηκε ούτε τη μνήμη του αείμνηστου δημάρχου Κώστα Λιάρου, μετατρέποντας σε προεκλογική φιέστα με βεγγαλικά, μια τελετή αποκαλυπτηρίων προτομής. Στο ίδιο πνεύμα, άλλωστε, εντάσσεται και η κίνησή του να δώσει το λόγο σε παριστάμενους πρώην δημάρχους Ζεφυρίου και δημοτικούς συμβούλους, αιφνιδιάζοντάς τους, αφού δεν ήταν προγραμματισμένο να μιλήσουν.

Ουδέποτε δήμαρχος της περιοχής χρησιμοποίησε μια τοπική εορτή για την προβολή του, ούτε την μετέτρεψε σε προεκλογική εκδήλωση με βίντεο και ρεκλάμες, που πληρώνονται ασύστολα και παράνομα, με εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, από χρήματα των δημοτών.

Κυρίως, όμως, ουδέποτε δήμαρχος επιχείρησε, μέσα από την ομιλία του, να υποτιμήσει τόσο πολύ τη νοημοσύνη των πολιτών, θεωρώντας ότι δε βλέπουν, δεν ακούν και δεν αντιλαμβάνονταιΙθαγενείς που τυφλώνονται με καθρεφτάκια.

Ομιλία γεμάτη fakenews (ψευδείς ειδήσεις) τις οποίες η ΔΥΝΑΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ καταδεικνύει στο κείμενο που ακολουθεί,  με γεγονότα, περιστατικά και εικόνες.

 

Δείτε παρακάτω τα ψέματα της ομιλίας του δημάρχου Φυλής αλλά και τις αλήθειες 

Fake news Χ.Παππού Ζεφύρι-1 Fake news Χ.Παππού Ζεφύρι-2 Fake news Χ.Παππού Ζεφύρι-3 Fake news Χ.Παππού Ζεφύρι-4 Fake news Χ.Παππού Ζεφύρι-5 Fake news Χ.Παππού Ζεφύρι-6 Fake news Χ.Παππού Ζεφύρι-7 Fake news Χ.Παππού Ζεφύρι-8 Fake news Χ.Παππού Ζεφύρι-9 Fake news Χ.Παππού Ζεφύρι-10 Fake news Χ.Παππού Ζεφύρι-11 Fake news Χ.Παππού Ζεφύρι-12 Fake news Χ.Παππού Ζεφύρι-13 Fake news Χ.Παππού Ζεφύρι-14 Fake news Χ.Παππού Ζεφύρι-15 Fake news Χ.Παππού Ζεφύρι-16 Fake news Χ.Παππού Ζεφύρι-17 Fake news Χ.Παππού Ζεφύρι-18 Fake news Χ.Παππού Ζεφύρι-19 Fake news Χ.Παππού Ζεφύρι-20 Fake news Χ.Παππού Ζεφύρι-21 Fake news Χ.Παππού Ζεφύρι-22 Fake news Χ.Παππού Ζεφύρι-23 Fake news Χ.Παππού Ζεφύρι-24 Fake news Χ.Παππού Ζεφύρι-25 Fake news Χ.Παππού Ζεφύρι-26 Fake news Χ.Παππού Ζεφύρι-27 Fake news Χ.Παππού Ζεφύρι-28

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

παρομοια αρθρα

Με την παρέλαση κορυφώθηκε ο εορτασμός του ΟΧΙ στα Άνω Λιόσια

Με την παρέλαση των σχολείων και των κοινωνικών, πολιτιστικών και αθλητικών φορέων της πόλης, ενώπιον των πολιτικών και...

Δείτε – Σπάνιο βίντεο ντοκουμέντο από τα Άνω Λιόσια λίγες ημέρες μετά το σεισμό του ‘99

Ξεχασμένες εικόνες από μια διαφορετική, αλλά και πολύ δύσκολη, εποχή για τα Άνω Λιόσια, έρχονται στο φως της...

Απομακρύνθηκαν 161 λεωφορεία της ΟΣΥ από το αμαξοστάσιο των Άνω Λιοσίων

H μεγάλη πυρκαγιά που μαίνεται στη Φυλή και στην ευρύτερη περιοχή οδήγησε στην απομάκρυνση 161 λεωφορείων της ΟΣΥ...

Συγκλονιστικές στιγμές – Μάχη για την κατάσβεση της φωτιάς γύρω από τα Άνω Λιόσια (φωτό)

Έχοντας ήδη κάψει μεγάλο μέρος της Χασιάς, αλλά και κομμάτι των ορεινών όγκων πάνω από τον Οικισμό Γεννηματά...