spot_img

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Δήλωση Δημήτρη Μπουραΐμη για ανάρτηση σε blog του Δήμου Φυλής

Ημερομηνία:

Κοινοποιήση:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – «Ο αποπροσανατολισμός και ο Γκεμπελισμός της παράταξης του δημάρχου Χρήστου Παππού, δια του γενικού γραμματέα του Δήμου Αργύρη Αργυρόπουλου και της δημοσιογράφου του γραφείου Τύπου Εύης Τριανταφύλλου, είναι προφανές ότι δε μπορεί να λύσει κανένα από τα σημαντικά προβλήματα της περιοχής μας, με το πρώτο και σημαντικότερο ότι κανείς από τους κατοίκους δε νοιώθει ασφαλής.

Η παράφραση από ένα – ιστορικής σημασίας – δημοτικό συμβούλιο, μιας αποστροφής του λόγου μου (επισυνάπτεται το σχετικό βίντεο) και τα υπονοούμενα περί ομοφυλοφιλίας (επισυνάπτεται το σχετικό κείμενο) δεν έγιναν για να γελάσουν οι δυο διαχειριστές του blog, και οι όμοιοί τους. Έγιναν γιατί τα μόνα που έχουν πραγματικά να βγάλουν, χωρίς να είναι αντιφατικοί με το «μέσα» τους, είναι χολή και σήψη.

Το ζήτημα δεν είναι αν η πολιτική ζωή του τόπου έγινε, για μια ακόμα φορά, μάρτυρας μιας χυδαίας δυάδας που πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια στον κίτρινο Τύπο της περιοχής.

Το ζήτημα είναι αν η κοινωνία εξακολουθεί να δίνει ψήφο εμπιστοσύνης σε διοικήσεις που άγονται και φέρονται από τέτοια άτομα. Σε διοικήσεις που δεν καταδίκασαν ποτέ τις απόψεις περί κτηνοβασίας που διατύπωναν ή που διαπόμπευαν τον ίδιο το Δήμαρχο Φυλής, αναφέροντας ότι «έβαλε χέρι» σε ένα «φτερωτό» (επισυνάπτονται τα σχετικά κείμενα).

Πολιτεύτηκαν μια φορά με αυτόν τον τρόπο. Αν νομίζουν όμως ότι ο κόσμος θα τους ψηφίσει επειδή εξακολουθούν να πολιτεύονται έτσι, είναι βαθιά νυχτωμένοι. Γιατί η ιστορία όταν επαναλαμβάνεται, επαναλαμβάνεται ως φάρσα.

Προσωπικά, δεν εκπλήσσομαι ούτε για την ανάρτηση, ούτε για την ανοχή και εμπιστοσύνη του Χρήστου Παππού.  Δείξε μου το Γενικό Γραμματέα, να σου πω τι Δήμαρχος είσαι, που θα έλεγε και ο λαός μας.

Δημήτρης Μπουραΐμης

Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης

ΔΥΝΑΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Υ.Γ

Παρεμπιπτόντως, μια και οι εκφραστές του ΦΥΛΑΡΧΟΥ φαίνεται πως διακατέχονται από περίεργα συμπλέγματα, κόμπλεξ και επιθυμίες, τους διαβεβαιώνω ότι τόσο εγώ προσωπικά, όσο και η ΔΥΝΑΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ θεωρούμε τις σεξουαλικές προτιμήσεις του καθενός απολύτως σεβαστές (εκτός από εγκληματικές περιπτώσεις, όπως παιδοφιλία κλπ.) και τονίζουμε ότι δεν αποτελούν κριτήριο για τη συμμετοχή ή μη από θέση ευθύνης στα κοινά της περιοχής μας.

Ακολουθούν:

1) Το βίντεο με την αναφορά του Δημήτρη Μπουραΐμη στο συνεργάτη του Θεοδόση Δρόλια κατά τη θητεία 2011-2014

2) Κείμενο του ΦΥΛΑΡΧΟΥ με σεξουαλικά υπονοούμενα για το Δημήτρη Μπουραΐμη

3) Κείμενο του ΦΥΛΑΡΧΟΥ με αναφορές σε κτηνοβασίες και άσεμνες χειρονομίες του Δημάρχου Χρήστου Παππού

https://www.youtube.com/watch?v=7jhn_uqSdJk

Ανάρτηση για Μπουραΐμη

Ανάρτηση για Μπουραΐμη1

Αργυρόπουλος για κτηνοβασία

Αργυρόπουλος για κτηνοβασία1

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

παρομοια αρθρα

Δείτε – Σπάνιο βίντεο ντοκουμέντο από τα Άνω Λιόσια λίγες ημέρες μετά το σεισμό του ‘99

Ξεχασμένες εικόνες από μια διαφορετική, αλλά και πολύ δύσκολη, εποχή για τα Άνω Λιόσια, έρχονται στο φως της...

Απομακρύνθηκαν 161 λεωφορεία της ΟΣΥ από το αμαξοστάσιο των Άνω Λιοσίων

H μεγάλη πυρκαγιά που μαίνεται στη Φυλή και στην ευρύτερη περιοχή οδήγησε στην απομάκρυνση 161 λεωφορείων της ΟΣΥ...

Συγκλονιστικές στιγμές – Μάχη για την κατάσβεση της φωτιάς γύρω από τα Άνω Λιόσια (φωτό)

Έχοντας ήδη κάψει μεγάλο μέρος της Χασιάς, αλλά και κομμάτι των ορεινών όγκων πάνω από τον Οικισμό Γεννηματά...

Απόκοσμες εικόνες από τη Χασιά – Κρίσιμες οι επόμενες ώρες (video)

Μια αποφράδα ημέρα βρίσκεται σε εξέλιξη για τον Δήμο Φυλής. Οι εικόνες που έρχονται συνεχώς από μέσα κοινωνικής δικτύωσης,...