spot_img

Ανακοινώσεις υποψηφίων από την παράταξη «Αλλάζουμε»

Ημερομηνία:

Κοινοποιήση:

Τη διαδικασία στελέχωσης του ψηφοδελτίου της εν όψει των επερχόμενων εκλογών προχωρά η δημοτική παράταξη «Αλλάζουμε» (διαβάστε ΕΔΩ).

Σε αυτό το πλαίσιο, ο επικεφαλής και υποψήφιος Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Ρούσσας ανακοίνωσε έξι ονόματα υποψηφίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πρόκειται για τους Λάζαρο Τσουβέλα, Κωνσταντίνο Πίνη, Ηλία Αθανασόπουλο, Κώστα Αναστασιάδη, Ζύγα Παναγιώτη και Θεόδωρο Κανελλάκη.

Δείτε:

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, περιλαμβάνεται ο Christos Roussas, γένι και γυαλιά

Αγαπητοί συμπολίτες,

Ονομάζομαι Λάζαρος Τσουβέλας. Είμαι παντρεμένος με τη Φιλιώ Τσιγγοπούλου και έχω έναν γιο δύο ετών. Κατάγομαι από τη Μεγαλόχαρη Άρτας και κατοικώ στον Δήμο Φυλής από το 1998. Εργάζομαι ως οδηγός στον ΟΑΣΑ.

Σαν πολίτης ενός δήμου με χρόνια προβλήματα και όντας πρόσφατα πατέρας,έχω την ανάγκη για βελτίωση των καθημερινών ζητημάτων που απασχολούν την οικογένειά μου και όλους τους συνδημότες μας.

Λόγω του άκρατου ενδιαφέροντός μου για τον τόπο που ζω,έχω άμεσο στόχο την αναβάθμιση της περιοχής και της ποιότητας ζωής μας καθώς και την καλυτέρευση των καθημερινών συνθηκών μας.

Όσων αφορά τους άνωθεν προβληματισμούς και στόχους μου,δεν θα μπορούσα να αρνηθώ στην πρόταση στήριξης και ένταξης στην νέα παράταξη του Χρήστου Ρούσσα. Ενός ανθρώπου που τιμά αυτόν τον τόπο και φέρει την ελπίδα προς το καλύτερο.

Δίνω και εγώ το “παρόν” και συντάσσομαι με όλες μου τις δυνάμεις στη νέα παράταξη του επικεφαλής μας,Χρήστου Ρούσσα.

Μετά τιμής,

Λάζαρος Τσουβέλας

 

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, περιλαμβάνεται ο Christos Roussas, γένι και κοντινό πλάνο

Αγαπητοί συνδημότες,

Ονομάζομαι Πίνης Κωνσταντίνος και είμαι κάτοικος Φυλής. Γονείς μου είναι ο Γεώργιος Πίνης, δημοτικός υπάλληλος και η Βασιλική Ντούλα. Κατάγομαι από την Χασιά και από την Άρτα. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Χασιά-Φυλή όπου και τελείωσα το σχολείο και δραστηριοποιούμαι. Είμαι ιδιωτικός υπάλληλος και απόφοιτος με σπουδές στο ΑΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ, στην σχολή Τεχνολόγων Γεωπόνων, στο Τμήμα Ζωικής Παραγωγής.

Πραγματοποίησα την πρακτική μου άσκηση στο Δήμο Αθηναίων με συμμετοχή μου στο πρόγραμμα διαχείρισης των αδέσποτων ζώων συντροφιάς. Από την σχολική ηλικία δραστηριοποιούμουν στα δρώμενα της περιοχής. Το 2015 σε συνεργασία μαζί με νέους από την περιοχή, ιδρύσαμε τον ανεξάρτητο Σύλλογο Νέων Φυλής ‘ Η ΦΥΛΗ ‘ με πληθώρα εθελοντικών δράσεων πολιτιστικού και κοινωνικού ενδιαφέροντος, στη περιοχή μας και όχι μόνο.

Η αγάπη μου για τον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα είναι δεδομένη. Σε συνέχεια των προηγούμενων δράσεων θα ήθελα να συνεχίσω να υπηρετώ με ιδανικά και αξίες που χαίρουν εκτίμησης από σύσσωμη την πολιτεία και να αναδείξουμε τον ανεκμετάλλευτο εως τώρα φυσικό κάλλος και την ιστορική σημασία της Φυλής. Γι αυτούς τους λόγους συντάσσομαι στην κίνηση του φίλου Χρήστου Ρούσσα που πληρή τα στοιχεία εκείνα που ανέφερα για να φτιάξουμε την πόλη όπως πραγματικά της αξίζει. Διαχρονικά είχα την πεποίθηση ότι η δύναμη των πολιτών βρίσκεται στην διάθεσή τους να παρατηρούν και να συμβάλλουν στις εξελίξεις.

Μετά από την χρόνια στασιμότητα της περιοχής, με διογκωμένα προβλήματα στην καθημερινότητα της ζωής μας θα πρέπει να αδράξουμε την ευκαιρία και να αξιοποιήσουμε με ηθική και αξιοκρατία νέους ανθρώπους με όραμα για εμάς και τα παιδιά μας. Πιστεύω πως η παράταξη αυτή έχει τις δυνατότητες και την δυναμική να συμβάλλει στα μέγιστα για την επίτευξη των παραπάνω στόχων.

Μετά τιμής,

Πίνης Κωνσταντίνος

 

Η εικόνα ίσως περιέχει: τον Ηλιας Αθανασοπουλος και τον Christos Roussas, άτομα στέκονται, γυαλιά και γένι

Αγαπητοί συνδημότες,

Ονομάζομαι Ηλίας Αθανασοπουλος, γεννήθηκα και μεγάλωσα στο ζεφυρι και κατάγομαι από την Ήπειρο. Είμαι παντρεμένος με την Πολυξένη Ευθυμίου που εργάζεται ως βρεφονηπιοκόμος στους παιδικούς σταθμούς Ζεφυρίου, και έχουμε δυο παιδιά την Σοφία απόφοιτη του Παιδαγωγικού και τον Μιχάλη τελειόφοιτο του Μετσόβειου Πολυτεχνείου.

Εργάζομαι ως ιδιωτικός υπάλληλος σε εταιρεία μεταλλικών κατασκευών, αποφοίτησα από ΤΕΛ με ειδικότητα μηχανολογίας και πληροφορικής. Δια μέσου της ενασχόλησης μου με τον Σύλλογο Ηπειρωτών Ζεφυρίου στον οποίο διατελώ πρόεδρος τα τελευταια χρόνια, γνωρίζω τον Χρήστο Ρούσσα και ως εναν επιτυχημένο επαγγελματία και ως άνθρωπο

που ασχολείται με τα κοινά. Η τιμητική πρότασή του για να συμμετάσχω στην κίνηση την οποία ξεκίνησε μαζί με άτομα νέα και αυτοδημιούργητα όπως ο ίδιος με βρίσκει σύμφωνο και συστρατεύομαι και εγώ σε αυτήν την προσπάθεια για να αλλάξει την υπάρχουσα κατάσταση στον Δήμο μας, σε επίπεδο χρηστής διοίκησης και παραγωγικότητας.

Μετα τιμής,

Ηλίας Αθανασοπουλος

 

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα 

Αγαπητοί συμπολίτες,

Ονομάζομαι Κωνσταντίνος Αναστασιάδης. Γεννήθηκα στη Ρωσία και μένω στα Άνω Λιόσια. Είμαι παντρεμένος με τη Σοφία Πουμπουρίδου(Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Πάλης) και πατέρας δύο παιδιών. Έχω αποφοιτήσει από το Τεχνικό Λύκειο Αχαρνών και εργάζομαι στον Ο.Σ.Υ .

Λόγω της μεγάλης μου αγάπης για τον αθλητισμό και κατ’επεκταση της χώρας μου,ασχολούμαι ενεργά με την Ελληνορωμαϊκή Πάλη και έχω βγει πολλάκις φορές πρωταθλητής στο άθλημα αυτό.

Εν όψει των δημοτικών εκλογών του Μαΐου και συνεκτιμωντας την ανάγκη μου για προσφορά στον τόπο που ζω και μεγαλώνω την οικογένειά μου εναν τόπο με χρόνια και γνωστά σε όλους μας προβλήματα-συστρατεύομαι με όλες μου τις δυνάμεις στο πλευρό του υποψήφιου δήμαρχου Φυλής Χρήστου Ρούσσα και δηλώνω ότι θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.

Η απόφαση μου βασίζεται στην αμέριστη εκτίμηση που έχω για εκείνον και τους αξιότιμους συνεργάτες του,καθώς και για το ελπιδοφόρο όραμά του, για ένα λειτουργικό Δήμο που θα σέβεται και θα φροντίζει τον πολίτη και το περιβάλλον.

Μετά τιμής,

Κωνσταντίνος Αναστασιάδης

 

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, γένι 

Αγαπητοί συνδημότες,

Ονομάζομαι Ζυγας Παναγιώτης και κατοικώ στην Ζωφρια. Γονείς μου είναι ο Ζυγας Χαράλαμπος και η Καποτη Θεοδωρα. Κατάγομαι από την Έδεσσα. Δουλεύω ως ιδιωτικός υπάλληλος σε πρατήριο καυσίμων επι της Λεωφόρου ΝΑΤΟ.

Μέσα από την δουλειά μου ως υπάλληλος γνωρίζω καλά ότι το επιθυμητό αποτέλεσμα έρχεται μόνο μέσα από σκληρή και προσωπική δουλειά. Έτσι, γνωρίζοντας τον Χρήστο Ρούσσα ως επιτυχημένο και αυτοδημιούργητο επαγγελματία πιστεύω πως με το ίδιο μεράκι και την ίδια θέληση μπορούμε όλοι ΜΑΖΙ να φτιάξουμε τον Δήμο όπως εμείς τον έχουμε ονειρευτεί, όπως εμείς η νέα γενιά της περιοχής που ζει και δραστηριοποιείται εδώ θελουμε τον τόπο μας.

Γι αυτούς τους λόγους δηλώνω για πρώτη φορά παρών στα πολιτικά δρώμενα της περιοχής μας με έναν πραγματικά νέο συνδυασμό.

Μετά τιμής,

Ζυγας Παναγιώτης

 

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, περιλαμβάνεται ο Christos Roussas, γένι, γυαλιά και κοντινό πλάνο

Αγαπητοί συνδημότες,

Ονομάζομαι Κανελλάκης Θεόδωρος και κατάγομαι από την Ορεινή Γορτυνία του νομού Αρκαδίας. Διαμένω στο Πανόραμα Άνω Λιοσίων και είμαι τελειόφοιτος του 1ου γενικου λυκειου της περιοχής μας. Αποφοίτησα από το ΤΕΦΑΑ Αθηνών και εργάζομαι ως ιδιωτικός υπάλληλος στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”. Επιπροσθέτως,είμαι μέλος και ασχολούμαι ενεργά με τον πολιτιστικό σύλλογο των Αρκάδων Άνω Λιοσίων.

Όλοι εμείς οι νέοι αλλά και οι μεγαλύτεροι ηλικιακά γνωρίζουμε τα χρόνια προβλήματα που αντιμετωπιζει αυτή η καταπονημενη πόλη που καλείται “Δήμος Φυλής”. Αφενός η ανομία-παραβατικότητα,αφετέρου η αδιαφορία της εκάστοτε πολιτικής ηγεσίας του τόπου για ουσιαστικές λύσεις,έχουν ως αποτέλεσμα τη δυσφήμιση της περιοχής μας και τη συνέχιση ενός “φαύλου κύκλου” προβλημάτων που περνά από γενιά σε γενιά.

Για την ανάγκη αλλαγής των καθημερινών μας συνθηκών,αλλά κυρίως της προσωπικής μου επιθυμίας για ανιδιοτελή προσφορά στον τόπο που ζω και αγαπώ,συστρατεύομαι με όλες μου τις δυνάμεις και εισχωρώ στη νέα παράταξη του υποψηφίου Δημάρχου Δήμου Φυλής Χρήστου Ρούσσα -ενος ανθρώπου με πίστη και όραμα αλλαγής για την πόλη μας- και κατεβαίνω υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου.

Μετά τιμής,

Κανελλάκης Θεόδωρος

 

Η εικόνα ίσως περιέχει: τον Χρήστος Κοσμάς και τον Christos Roussas, κοντινό πλάνο

Αγαπητοί συνδημότες,

Ονομάζομαι Χρήστος Κοσμάς,

Κατοικώ και δραστηριοποιούμαι στα Άνω Λιόσια. Κατάγομαι από την Αρκαδία. Έχω δύο αδελφές, την Αφροδίτη Κοσμά και τη Γαρυφαλλιά Κοσμά.

Ως ασφαλιστικός σύμβουλος και μεσίτης ακινήτων έρχομαι καθημερινά σε επαφή με τους πολίτες , συζητώ μαζί τους και συμπάσχω με τα προβλήματα του τόπου μας.

Πρόσφατα μου έγινε πρόταση από τον κ. Χρήστο Ρούσσα να κατεβώ ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις επερχόμενες εκλογές του Μαΐου.

Μια πρόταση που με μεγάλη χαρά αποδέχτηκα.

Πιστεύω ακράδαντα ότι ήρθε η στιγμή της αλλαγής. Μιας αλλαγής που θα έχει στόχο την ανάπτυξη και στήριξη της τοπικής επιχειρηματικότητας καθώς και την υποστήριξη των αδυνάτων.

Σας ζητώ να στηρίξετε εμένα και την παράταξη μας.

Μόνο μαζί μπορούμε να αλλάξουμε αυτό το τόπο, με νέα άφθαρτα πολιτικά πρόσωπα με νέες πολιτικές που δεν στηρίζονται στο παρελθόν αλλά στο μέλλον.

Με εκτίμηση,

Χρήστος Κοσμάς

 

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, περιλαμβάνεται ο Γιάννης Κώτσιας, άτομα στέκονται

Αγαπητοί συνδημότες,

Ονομάζομαι Κώτσιας Ιωάννης και είμαι 25 ετών. Γεννήθηκα μεγάλωσα και ζω στο Ζεφυρι. Κατάγομαι από την Βαλαώρα Ευρυτανίας από τον πατέρα μου και από την μητέρα από την Παραμυθια Θεσπρωτίας.

Έχω τελειώσει επαγγελματικό λύκειο με ειδικότητα μηχανικός μηχανολόγος εγκαταστάσεων και κατασκευών. Εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα. Η ενασχόληση μου και η προσφορά μου μέσω των συλλόγων μου έδωσαν το έναυσμα να ασχοληθώ και με τα κοινά σε δημοτικό επίπεδο.

Ως μέλος των χορευτικών του Συλλόγου Κρητών και τα τελευταία 4 χρόνια ως μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Ηπειρωτών Ζεφυρίου πιστεύω πως η γενιά μας πρέπει αυτή την φορά να βγει μπροστά και να τολμήσει με κάτι νέο και διαφορετικό που αυτό το εκφράζει η παράταξη του φίλου μου και συμπατριώτη Χρήστου Ρούσσα.

Με εκτίμηση,

Κωτσιας Ιωάννης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

παρομοια αρθρα

Με την παρέλαση κορυφώθηκε ο εορτασμός του ΟΧΙ στα Άνω Λιόσια

Με την παρέλαση των σχολείων και των κοινωνικών, πολιτιστικών και αθλητικών φορέων της πόλης, ενώπιον των πολιτικών και...

Δείτε – Σπάνιο βίντεο ντοκουμέντο από τα Άνω Λιόσια λίγες ημέρες μετά το σεισμό του ‘99

Ξεχασμένες εικόνες από μια διαφορετική, αλλά και πολύ δύσκολη, εποχή για τα Άνω Λιόσια, έρχονται στο φως της...

Απομακρύνθηκαν 161 λεωφορεία της ΟΣΥ από το αμαξοστάσιο των Άνω Λιοσίων

H μεγάλη πυρκαγιά που μαίνεται στη Φυλή και στην ευρύτερη περιοχή οδήγησε στην απομάκρυνση 161 λεωφορείων της ΟΣΥ...

Συγκλονιστικές στιγμές – Μάχη για την κατάσβεση της φωτιάς γύρω από τα Άνω Λιόσια (φωτό)

Έχοντας ήδη κάψει μεγάλο μέρος της Χασιάς, αλλά και κομμάτι των ορεινών όγκων πάνω από τον Οικισμό Γεννηματά...