spot_img

ΑΕΚ – Με την «σφραγίδα» της Βουλής στο κλειστό των Άνω Λιοσίων

Ημερομηνία:

Κοινοποιήση:

Εκείνους που βοήθησαν στην πραγματοποίηση της μετακόμισης στο κλειστό των Λιοσίων ευχαρίστησε η ΚΑΕ ΑΕΚ με σχετική ανακοίνωση της.

Σε αυτή η Ένωση κάνει λόγο για μια ιστορική τάξη η οποία αποκαθίσταται, μετά και την προχθεσινή ψηφοφορία στη Βουλή με την ψήφιση του αθλητικού νομοσχεδίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η «Βασίλισσα» βρίσκεται αγκαλιά με τη μεγαλύτερη κατάκτηση της σύγχρονης ιστορίας της. Η «Βασίλισσα» ετοιμάζεται να μπει στο «σπίτι» της. Η ιστορική τάξη αποκαθίσταται.

Με την (από 15/11/19) ψήφο του Ελληνικού Κοινοβουλίου το Ολυμπιακό Κλειστό των Άνω Λιοσίων  θα αποτελέσει τη νέα έδρα της, σε μία περιοχή όπου η ΑΕΚ BC φιλοδοξεί να «στεγάσει» (και) τα όνειρα εκατομμυρίων πιστών της ΑΕΚ. Στην περιοχή αυτή, πρόκειται να «κτισθεί» μια «κιτρινόμαυρη» Πολιτεία,  με αναφορές και συμβολισμούς, που θα παραπέμπουν στην ένδοξη ιστορία της, αλλά και ενταγμένες στο πλαίσιο των αναγκών της σύγχρονης εποχής.

Η ΑΕΚ ΒC των τελευταίων διεθνών κατακτήσεων της Ελλάδας, με τις κοινωνικές, πολιτιστικές, αθλητικές δράσεις, με τις -παγκόσμιας εμβέλειας- διοργανώσεις (Φάιναλ Φορ BCL 2018), με την παραγωγή της ταινίας «1968» (που ταξιδεύει ανά τον κόσμο και προβάλλει εκτός από τον αγωνιστικό θρίαμβο του Καλλιμάρμαρου, τον Έλληνα αθλητή και την Ελλάδα της προσφυγιάς που έχει μάθει να παλεύει και κερδίζει), με το χαμηλό προφίλ, αλλά με τις υψηλές αξίες, πέτυχε να συνενώσει πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις, σε δύο διαφορετικές κοινοβουλευτικές περιόδους, προκειμένου για τον υπέρτατο στόχο της αξιοποίησης ολυμπιακού αθλητικού Ακινήτου, του πρώτου Ακινήτου μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004. Η προσπάθεια, που κατέβαλε και καταβάλλει επί 5ετία ο οργανισμός ΑΕΚ παραμένει άοκνη και διαρκής. Η ηθική ικανοποίηση από την πανελλήνια αναγνώριση και καταξίωση συνιστά για μας εφαλτήριο νέων αγώνων.

Η ΑΕΚ BC αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει από καρδιάς την Κυβέρνηση (της Νέας Δημοκρατίας) και ιδιαιτέρως τον υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Λευτέρη Αυγενάκη,  τον ΣΥΡΙΖΑ για τις από μηνών προσπάθειες, που κατέβαλε έως και τη χθεσινή ψήφο του στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και βεβαίως το Κίνημα Αλλαγής (ΚΙΝΑΛ), καθώς και τους εισηγητές των τριών Κομμάτων. Η ΑΕΚ ΒC ευχαριστεί το Δήμαρχο Φυλής, κ. Χρήστο Παππού, για τη στήριξη στο πρότζεκτ, που εξ αρχής συμπεριλήφθηκε στο μεγαλόπνοο Πρόγραμμα «Φυλή 2021».

Η ΑΕΚ BC με το ήθος, που διαχρονικά πρεσβεύει, κέρδισε το σεβασμό των πάντων και εξακολουθεί σε χαλεπούς καιρούς να ενώνει. Είμαστε βέβαιοι, ότι σύντομα και εκείνοι, που δεν υπερψήφισαν την πρότασή της θα συμπορευτούν στον κοινό αγώνα για ανάπτυξη και προώθηση του «ευ αγωνίζεσθαι», της παραγωγής νέων αθλητών με ιδανικές συνθήκες, αλλά και στη δημιουργία μίας αθλητικής εγκατάστασης διεθνών προδιαγραφών.

Το επόμενο διάστημα θα ακολουθήσουν οι τελικές επαφές με την Κυβέρνηση, για τα διαδικαστικά, που αφορούν στην παράδοση του γηπέδου.

Η ΑΕΚ ΒC βρίσκεται σε διαρκή κινητικότητα για ενίσχυση της εικόνας της Ομάδας πολυεπίπεδα, με σταθερές κινήσεις, δίχως βερμπαλισμούς και ακρότητες, και προς αυτή την κατεύθυνση θα πορεύεται, διατηρώντας το ίδιο ήθος και ίδιο ύφος, χαρακτηριστικά που την κατέστησαν ξεχωριστή στα πέρατα της Οικουμένης».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

παρομοια αρθρα

Συνελήφθη 25χρονος που διέπραττε κλοπές αυτοκινήτων και πλαστογραφίες με έδρα τα Άνω Λιόσια

Εξιχνιάστηκαν -12- περιπτώσεις κλοπών αυτοκινήτων εκ των οποίων -2- απόπειρες  Μεταξύ άλλων κατασχέθηκαν φυσίγγια πυροβόλου όπλου, πινακίδες κυκλοφορίας και...

«Έφυγε» ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Γιάννης Βασιλείου

Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής κατά την περίοδο 2014-2019, Γιάννης Βασιλείου, ο...

Από τα Άνω Λιόσια ξεκινούν οι κοινές εκδηλώσεις των υποψηφίων βουλευτών της Ν.Δ. στη Δυτική Αττική

Από την αίθουσα του Δημαρχείου Άνω Λιοσίων «Μελίνα Μερκούρη» την Τετάρτη 7 Ιουνίου θα ξεκινήσουν οι κοινές προεκλογικές...

«Σείστηκε» το Δημαρχείο των Άνω Λιοσίων στην τελευταία προεκλογική ομιλία του Σταμάτη Πουλή

Με μια εξαιρετική σε παλμό εκδήλωση κατά την οποία γέμισε ασφυκτικά η αίθουσα του Δημαρχείου των Άνω Λιοσίων...