spot_img

9+1 λόγοι για να μετακομίσει η ΑΕΚ στα Άνω Λιόσια!

Ημερομηνία:

Κοινοποιήση:

Η ώρα για να αποκτήσει και πάλι η ΑΕΚ το δικό της «σπίτι» πλησιάζει.

Τα τελευταία χρόνια η «Βασίλισσα» έχει ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ, ώστε να αποκτήσει τον δικό της χώρο, στον οποίο θα «χτίσει» το μέλλον της σε όλα τα επίπεδα. Αυτός ο χώρος βρέθηκε τους τελευταίους μήνες και είναι το Ολυμπιακό Κλειστό Γήπεδο Πάλης, στα Άνω Λιόσια.

Ο Δήμος Φυλής πραγματοποίησε το απόγευμα του Σαββάτου (20/04) την παρουσίαση του σχεδίου «Φυλή 2021» που περιλαμβάνει και το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, αλλά και των ακαδημιών της.  Στο γενικότερο πρότζεκτ που θα αναμορφώσει τελείως την περιοχή και θα την μετατρέψει σε πόλο έλξης για την Αθήνα, περιλαμβάνεται και το Αθλητικό πάρκο μαζί με το κλειστό της «Βασίλισσας». Μάλιστα στην παρουσίαση δόθηκε η διαβεβαίωση ότι η ΑΕΚ θα είναι σε θέση να εγκατασταθεί στο νέο της σπίτι, από την επόμενη κιόλας σεζόν αν προχωρήσουν άμεσα οι διαδικασίες και από την πλευρά της Πολιτείας.

O Μάκης Αγγελόπουλους είναι αυτός που… κινεί τα νήματα για να γίνουν τα όνειρα της AEK πραγματικότητα, η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ συνεργάζεται με όλους τους αρμόδιους φορείς,  προκειμένου να μπουν όλα στην τελική ευθεία για να γίνει το Κλειστό Άνω Λιοσίων το νέο της «σπίτι».

Της αρμόζει άλλωστε!

Οταν βλέπει κάποιος όλα αυτά για τα όποια έχει προσπαθήσει ο Μάκης Αγγελόπουλος, καταλαβαίνει, φίλος της ομάδας ή εχθρός της, ότι η «Βασίλισσα» έχει πάψει να ονειρεύεται και έχει ξεκινήσει να χτίζει. Να χτίζει για το σήμερα και για το… αύριο. Αν τα πράγματα εξελιχθούν με ομαλό τρόπο και τα νέα είναι ευχάριστα για το νέο «σπιτικό» της ΑΕΚ, τότε θα μιλάμε για τη μεγαλύτερη επιτυχία της «Βασίλισσας» επί εποχής Αγγελόπουλου.

Το enwsi.gr βρήκε 10 λόγους για τους όποιους η ΑΕΚ πρέπει να μετακομίσει στο Κλειστό των Ανω Λιοσίων και σας τους παρουσιάζει.

  1. Ανάπτυξη στα Τμήματα Υποδομών: Kατά την παρουσία του Μάκη Αγγελόπουλου στα διοικητικά της ΑΕΚ, η Ένωση έχει κάνει μια ξεκάθαρη στροφή, όσον αφορά το «μέλλον». Κι αυτό γιατί δίνει έμφαση στις ακαδημίες της, με σκοπό να «παράγει» συνεχώς παίκτες που θα στελεχώνουν την ανδρική ομάδα. Το πλάνο του Μάκη Αγγελόπουλου και των συνεργατών του για τα Ανω Λιόσια είναι μεγαλόπνοο, και αναμένεται να δημιουργήσει μία «αεκοφωλιά», η οποία θα καλύπτει όλες τις ανάγκες, τόσο της πρώτης ομάδας όσο και των τμημάτων υποδομής της «Βασίλισσας». Στην ΑΕΚ ποντάρουν πολλά στη νέα γενιά, για αυτό άλλωστε θα φροντίσουν να μεριμνήσουν για τα «μικρά» τους, ώστε και αυτά να έχουν τον δικό τους χώρο για τις προπονήσεις τους, αλλά και για τις αναμετρήσεις τους.
  2. Γλιτώνει περιττά έξοδα: Τα έξοδα στο ΟΑΚΑ για ένα τόσο μεγάλο γήπεδο δεν είναι λίγα, ακόμα και στην προκειμένη περίπτωση, όπου η ΑΕΚ έχει συγκάτοικο τον Παναθηναϊκό. Μόνο να σκεφτείτε πως το… ανέβα-κατέβα των λαβάρων στοιχίζει περίπου 500 ευρώ. Μετά το τέλος της κάθε αναμέτρησης ό,τι έχει το σήμα της ΑΕΚ πρέπει να ξηλώνεται για να πάρουν θέσει τα μπάνερ, τα σήματα και οι χορηγοί των «πρασίνων»… από τους γύρω χώρους μέχρι τα VIP sections.
  3. Μια όμορφη και ζεστή έδρα: Η εικόνα των περίπου 9.000 οπαδών που θα χωρά το γήπεδο δεν θα έχει καμία σχέση με αυτή του ΟΑΚΑ, το οποίο δεν… γεμίζει με τίποτα και σου προκαλεί ένα… ψυχρό συναίσθημα. Εξαίρεση αποτελεί φυσικά το Final Four, το ματς με την Μπάμπεργκ και με τον ΠΑΟΚ και κάποια άλλα. Με λιγότερη χωρητικότητα, το γήπεδο θα μοιάζει πιο «ζεστό» και πιο φιλόξενο και ο κόσμος θα γίνεται… ένα πλέον με την ομάδα.
  4. Το δικό της «σπίτι»: Καλοί οι τίτλοι, καλές και διακρίσεις, αλλά το να φτιάχνεις το «σπίτι» σου είναι άλλο πράγμα και αυτό η «Βασίλισσα» το χρειάζεται όσο τίποτα. Ο Μάκης Αγγελόπουλος πήρε την ΑΕΚ από το… μηδέν, στέγασε τα όνειρά της στο κλειστό του ΟΑΚΑ, αλλά δεν σταμάτησε στιγμή να ψάχνει την πιθανότητα να… μετακομίσει στο δικό της σπιτικό. Αυτό από μόνο του αποτελεί έναν πολύ καλό λόγο για να είμαστε υπέρ αυτής της μετακόμισης.
  5. Αποδυτήρια: Είναι η αρχή και το τέλος της κάθε αναμέτρησης. Εκεί, ο κόουτς συνομιλεί με τους παίκτες του, τους δίνει οδηγίες, τους… γκαζώνει, αλλά και τους «ντοπάρει» ψυχολογικά. Η αλήθεια είναι πως στα αποδυτήρια ξεκινάνε όλα. Το κλίμα, αλλά και η ατμόσφαιρα μπορεί να ενισχύσουν την ψυχολογία των παικτών, αφού οι «κιτρινόμαυροι» θα τα φτιάξουν όπως επιθυμούν οι ίδιοι και δεν θα τα μοιράζονται με κανέναν.
  6. Θα μεγενθύνει το brand name της: H αλήθεια είναι πως η ΑΕΚ στο εμπορικό της κομμάτι δεν τα πάει και τόσο καλά. Ωστόσο, δεν ευθύνεται μόνο αυτή για το γεγονός αυτό. Η Ενωση λόγω της παρουσίας της στο ΟΑΚΑ δεν μπορεί να εκμεταλλευτεί στο έπακρον την μεγέθυνση του brand name της, καθώς η συνύπαρξη με τον Παναθηναϊκό την εξαναγκάζει να μην έχει μια σταθερή θέση στα προϊόντα της (μπλουζάκια, κασκόλ, φανέλες, DVD του «1968»), ενώ δεν της επιτρέπει και να αναπτύξει ιδιαίτερες δραστηριότητες που θα έφερναν τον κόσμο πιο κοντά στην ομάδα.

Οταν η ΑΕΚ είχε σε κοινή θέα τα τρία τρόπαια που κατέκτησε τον τελευταίο έναν χρόνο είχε συγκεκριμένο χρονικό περιθώριο που θα βρίσκονται στο γραφείο Operation του ΟΑΚΑ, καθώς ο Παναθηναϊκός είχε τις υποχρεώσεις του και χρειαζόταν τον χώρο. Την περίοδο εκείνη, στο κλειστό του ΟΑΚΑ βρέθηκε πλήθος κόσμου για να θαυμάσει από κοντά τα τρία τρόπαια που κατέκτησε η «Βασίλισσα» τον τελευταίο έναν χρόνο, ενώ πολλοί από αυτούς προμηθεύτηκαν και το εισιτήριο τους για τις επόμενες «κιτρινόμαυρες» αναμετρήσεις, αλλά και τα προϊόντα της «Βασίλισσας».

Στα Λιόσια και η μετακόμιση στο δικό της «σπίτι» θα ενισχύσει την ΑΕΚ στο εμπορικό της κομμάτι, αφού οι οπαδοί θα έχουν συνεχώς στο… πιάτο κάθε πιθανή εμπορική δραστηριότητα της Ενωσης, η οποία θα έχει πλέον τους δικούς της χώρους για να διαφημίσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα προϊόντα της και γιατί όχι τις μελλοντικές της επιτυχίες.

  1. Ενας δικός της χώρος για την Ιστορία της: Η οικογένεια της «Βασίλισσας» κι ο Μάκης Αγγελόπουλος έχουν θέσει από την πρώτη ημέρα ως προτεραιότητα την ανάδειξη της ιστορίας της. Γι’ αυτό τον λόγο σε κάθε ευκαιρία που τους παρουσιάζεται φροντίζουν με δικές τους δράσεις να τιμούν το πλούσιο «κιτρινόμαυρο» παρελθόν. Σε ένα δικό της γήπεδο, άκρως «κιτρινόμαυρο», η ΑΕΚ θα μπορούσε μακροπρόθεσμα να φτιάξει έναν δικό της χώρο, όπου θα μπορεί να φιλοξενήσει ένα Μουσείο με τις επιτυχίες της, για να… θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι!
  2. Ανεβάζει την περιοχή: Οπως έχει γίνει ήδη γνωστό, σε βάθος τριετίας, στο πλάνο της αξιοποίησης του χώρου αυτού αναμένεται να συμπεριληφθεί και η δημιουργία ενός εμπορικού κέντρου (τύπου mall) σε συνεργασία με επενδυτές, το οποίο θα ενισχύσει τον ψυχαγωγικό τομέα της εν λόγω περιοχής και θα ανεβάσει τη «Βασίλισσα».

Μόλις η ΑΕΚ τακτοποιηθεί στο νέο της «σπίτι», οι «κιτρινόμαυροι» σκέφτονται να φτιάξουν εστιατόρια και καφετέριες στην κεντρική εγκατάσταση, προκειμένου ο κόσμος της, αλλά και οι πολίτες της περιοχής να ψυχαγωγούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

  1. Δικό της γήπεδο=ακόμα ένα κίνητρο για τους free agents που θα θέλουν να παίξουν σε αυτή την έδρα: Από τότε που ο ενθουσιώδης παράγοντας πήρε τα ηνία της ομάδας λίγο μετά το ξεκίνημα της σεζόν 2014/15, έχει συνηθίσει τον κόσμο σε διαρκείς υπερβάσεις, αποκτώντας παίκτες με βαρύ όνομα στην προσπάθειά του να βελτιώνει διαρκώς την ΑΕΚ. Καρλ Ίνγκλις, Ποπς Μένσα Μπονσού, Μαλίκ Χέρστον, Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, Ρόκο Λένι Ούκιτς, Μάνι Χάρις, Κέβιν Πάντερ, Γιόνας Ματσιούλις, Τζόρνταν Θίοντορ είναι κάποιες από τις μεταγραφικές «βόμβες» του Μάκη Αγγελόπουλου και σίγουρα θα έρθουν κι άλλες.

Το να έχει η ομάδα δικό της γήπεδο, ναι είναι ένα κίνητρο για τους παίκτες. Oι free agents θα θέλουν να παίξουν σε αυτή την νεοσύστατη έδρα, η οποία αναμένεται να είναι «καυτή», καθώς θα γίνεται πλέον εύκολα αντιληπτή την αποφασιστικότητα της διοίκησης να κάνει το κάτι παραπάνω.

  1. Καθιέρωση στην ελίτ: Όπως είδαμε μέσα από το πλάνο σχεδιασμού, η ΑΕΚ όταν με το καλό «βολευτεί» στο νέο της γήπεδο και το διαμορφώσει όπως αυτή επιθυμεί, θα έχει το πιο όμορφο γήπεδο στην Ελλάδα! H FIBA έχει ήδη εντυπωσιαστεί από τα σχέδια του διοικητικού ηγέτη της «Βασίλισσας» με αποτέλεσμα να της… έχει ήδη τάξει την διοργάνωση ενός Final Four. Ωστόσο, η συμφωνία για το κλειστό των Ανω Λιοσίων δείχνει και κάτι ακόμα για την ΑΕΚ. Ο Μάκης Αγγελόπουλος εγγυάται το μέλλον της. Ενα μέλλον που θα την βρει στην ελίτ του μπασκετικού χάρτη.

Πηγή: enwsi.gr

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

παρομοια αρθρα

«Σείστηκε» το Δημαρχείο των Άνω Λιοσίων στην τελευταία προεκλογική ομιλία του Σταμάτη Πουλή

Με μια εξαιρετική σε παλμό εκδήλωση κατά την οποία γέμισε ασφυκτικά η αίθουσα του Δημαρχείου των Άνω Λιοσίων...

Μόνο ηλεκτρονικά η υποβολή για εγγραφή στους Παιδικούς Σταθμούς Άνω Λιοσίων

Ν.Π.Δ.Δ. «ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ» ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - Αγαπητοί γονείς / κηδεμόνες σας ενημερώνουμε ότι οι αιτήσεις...

Δημήτρης Στάμου – “Ιδιαίτερη τιμή η υποψηφιότητά μου στη Δυτική Αττική”

Μια από τις πλέον ενδιαφέρουσες και αξιόλογες υποψηφιότητες στη Δυτική Αττική, είναι αυτή του δημοσιογράφου Δημήτρη Στάμου, ο...

Ζεφύρι – Συλλήψεις από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών για κοκαΐνη και όπλα

Στο πλαίσιο δράσεων της Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής για την σύλληψη εμπόρων-διακινητών ναρκωτικών και κατόπιν...