spot_img

Βράβευση 4 διακεκριμένων δημοτών από το Δήμο Φυλής

Ημερομηνία:

Κοινοποιήση:

Η εικόνα ίσως περιέχει: 6 άτομα, άτομα στέκονται και κουστούμι

Στο πλαίσιο της τελετής για τη βράβευση των επιτυχόντων στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, το βράδυ της Παρασκευής 3 Ιανουαρίου 2020, ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς, μαζί με το διοργανωτή αναπλ. Δήμαρχο και Πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Νίκο Χατζητρακόσια τίμησαν 4 εξέχοντες συνδημότες μας, οι οποίοι αποτελούν πρότυπα για τους νέους μας. Πρόκειται για τον αντιστράτηγο εα Γιώργο Λιάκο, τον επίκουρο καθηγητή του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Γιάννη Μπαζιώτη, την Γενική Αρχίατρο Βασιλική Λιόση και το Δημήτρη Σύρμα, Γενικό Διευθυντή Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών του Ιατρικού Ομίλου Healthy Care που περιλαμβάνει τα νοσοκομεία ΥΓΕΙΑ, ΜΗΤΕΡΑ ,METROPOLITAN, ΛΗΤΩ κ.τ.λ..

Η βράβευση εντάσσεται στη γενικότερη φιλοσοφία της Δημοτικής Αρχής για την αριστεία, αλλά και στην αταλάντευτη πεποίθησή της ότι ο Δήμος Φυλής διαθέτει αξιόλογο ανθρώπινο δυναμικό που διακρίνεται σε πανελλαδικό, αλλά και διεθνές επίπεδο.

“H αριστεία αποτελεί βασικό χαρακτηριστικό της φυσιογνωμίας του Δήμου Φυλής. Κατευθυντήρια αρχή της Δημοτικής Αρχής είναι “οραματιζόμαστε το Δήμο του μέλλοντος και έχουμε τους ανθρώπους για να πετύχουμε, όλοι μαζί, το στόχο μας”. Είναι οι συνδημότες μας που διακρίνονται, καθημερινά, στο στίβο της κοινωνικής, επιστημονικής, αθλητικής και πολιτιστικής δραστηριότητας. Άνθρωποι που, βασισμένοι στις δυνάμεις τους, έχουν κάνει αξιόλογες σπουδές και έχουν πετύχει σημαντικές διακρίσεις στον τομέα τους”, τονίζει ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς.

Τόσο ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς, όσο και ο Αναπλ. Δήμαρχος και Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Νίκος Χατζητρακόσιας είναι αποφασισμένοι να καθιερώσουν τη βράβευση διακεκριμένων συνδημοτών μας.

“Όπως καθιερώσαμε την τελευτή βράβευσης των επιτυχόντων στα ΑΕΙ, έτσι θα καθιερώσουμε και την βράβευση των διακεκριμένων συμπολιτών μας. Μαζί με τον κόσμο της εργασίας, που αποτελεί τον αναπτυξιακό μοχλό του Δήμου μας, έχουμε σημαντικούς ανθρώπους που διακρίνονται σε όλους τους τομείς της κοινωνικής δραστηριότητας. Είναι οι άνθρωποι που εισφέρουν προστιθέμενη αξία στο Δήμο και πρέπει να αποτελούν πρότυπα για όλους μας και ιδίως για τους νέους μας” επισημαίνει ο Νίκος Χατζητρακόσιας.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΤΙΜΗΘΕΝΤΕΣ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ

  1. Λιάκος Γεώργιος

Απόφοιτος της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπιδων, διετέλεσε διοικητής μεγάλων Στρατιωτικών Μονάδων και της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών τη ΣΜΥ στα Τρίκαλα. Ανήλθε μέχρι το βαθμό του Αντιστράτηγου στο Στρατό Ξηράς και αναδείχθηκε ως Διευθυντής Πεζικού, επικεφαλής του σημαντικότερου και ιστορικότερου Όπλου του Στρατού μας.

  1. Μπαζιώτης Ιωάννης

Απόφοιτος της Σχολής Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, Διδάκτωρ Μεταλλειολογίας του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, Επίκουρος Καθηγητής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου και αξιολογητής με συμμετοχή στα ερευνητικά προγράμματα της ΝΑΣΑ στην Ανταρκτική.

  1. Λιόση Βασιλική

Απόφοιτη της Σχολής Αξιωματικών Νοσοκόμων, απόφοιτη της Ιατρικής Σχολής Αθηνών, ειδική Παθολόγος –Διαιτολόγος με μεταπτυχιακές σπουδές στην ειδικότητά της και Γενικός Αρχίατρος στην Επιτροπή Στρατιωτικών Απαλλαγών.

  1. Σύρμας Δημήτριος

Απόφοιτος της Μαθηματικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκη, με μεταπτυχιακές σπουδές Πληροφορικής και Διοίκησης Επιχειρήσεων στην Οξφόρδη και στο Harvard, είναι σήμερα Γενικός Διευθυντής Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών του Ιατρικού Ομίλου Healthy Care που περιλαμβάνει τα νοσοκομεία ΥΓΕΙΑ, ΜΗΤΕΡΑ, METROPOLITAN, ΛΗΤΩ κ.τ.λ.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

παρομοια αρθρα

23 χρόνια από τον σεισμό της Πάρνηθας – Η μέρα που μας “στιγμάτισε” για πάντα

Όσοι το ‘ζησαν δε θα το ξεχάσουν ποτέ. Ακόμα κι εκείνοι που δεν βρέθηκαν τότε, την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου...

Νότες Ελπίδας και Παράδοσης με Πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα στον Δήμο Φυλής

  Νότα παράδοσης και λεβεντιάς χάρισαν επίσης τα παιδιά του Συλλόγου Κρητών Φυλής, που βρέθηκαν στα Δημαρχεία Άνω Λιοσίων...

Συλλογή παιχνιδιών για δωρεά σε Παιδιατρικά Νοσοκομεία της Αθήνας, από τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Άνω Λιοσίων

Μια αξιόλογη προσφορά για τα παιδιά. Μαζεύουμε μεταχειρισμένα σε καλή κατάσταση, παιχνίδια για παιδιά που θα δοθούν σε Παιδιατρικά...

Ανακαίνιση του 3ου δημοτικού Άνω Λιοσίων με εντυπωσιακές ζωγραφιές

Έναν πανέμορφο χώρο, γεμάτο χρώματα και ζωγραφιές, αντίκρισαν μαθητές και δάσκαλοι στο 3ο Δημοτικό Άνω Λιοσίων με την...