spot_img

Στα «ECO ΓΕΓΟΝΟΤΑ» του Mega την Κυριακή 18 Ιουλίου ο Δήμος Φυλής

Ημερομηνία:

Κοινοποιήση:

Στην εκπομπή «ECO ΓΕΓΟΝΟΤΑ» στο MEGA, θα προβληθεί την Κυριακή  18 Ιουλίου ο Δήμος Φυλής.

Η οικολογική εκπομπή που προβάλλεται αμέσως μετά το μεσημεριανό Δελτίο Ειδήσεων θα παρουσιάσει αποσπάσματα και συνεντεύξεις από την ξενάγηση των Υφυπουργών Περιβάλλοντος – Ενέργειας Γιώργου Αμυρά και Τουρισμού Σοφίας Ζαχαράκη από τον Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 13 Ιουλίου στα μονοπάτια της Δυτικής Πάρνηθας. 

Στο επίκεντρο της συνάντησης του Δημάρχου με τους Υφυπουργούς, βρέθηκε η προστασία της βιοποικιλότητας, σε συνδυασμό με την ανάπτυξη εναλλακτικών μορφών τουρισμού στην Πάρνηθα.

Ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, συνοδευόμενος από Αντιδημάρχους, Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους, περπάτησε μαζί τους σε μονοπάτια και διαδρομές, όπου οι Γιώργος Αμυράς και Σοφία Ζαχαράκη είχαν την ευκαιρία να δουν, εν δράσει, ιππείς και ποδηλάτες βουνού. Παράλληλα ενημερώθηκαν για τα ορειβατικά πεδία από έμπειρο αναρριχητή του ΕΠΟΣ Φυλής, ο οποίος αποκάλεσε τη Φυλή “Μέκκα”  της ορειβασίας στην Αττική.

Όλες αυτές οι όμορφες εικόνες θα φτάσουν στους τηλεθεατές μέσα από τα «ECO ΓΕΓΟΝΟΤΑ» με παρουσιάστρια την Σάρα Σιαμπλή (κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 13:50 στο MEGA)

Λίγα λόγια για την “ταυτότητα” της εκπομπής.

Μια αναλυτική παρουσίαση των σημαντικότερων θεμάτων από την Ελλάδα και τον κόσμο για το περιβάλλον και την προστασία του.

Τα «ECO ΓΕΓΟΝΟΤΑ» συνθέτουν και αποκωδικοποιούν χρήσιμες πληροφορίες για τις αποφάσεις των ισχυρών, το αποτύπωμα της εξέλιξης, τη δύναμη της φύσης, και τις επιπτώσεις των ακραίων αλλαγών σε όλα τα επίπεδα της ζωής μας.

Φιλοξενούν απόψεις ειδικών για τις εναλλακτικές μορφές ενέργειας, τη διαχείριση αποβλήτων, τη μείωση της ρύπανσης και την αντιμετώπιση των ακραίων καιρικών φαινομένων, ενώ προβάλλονται και οι συλλογικές περιβαλλοντικές δράσεις.

Στην εκπομπή υπάρχει και η ενότητα ECO συμβουλή, όπου δίνονται χρήσιμες πληροφορίες για το πώς μπορούμε να αλλάξουμε απλές συνήθειες στην καθημερινότητά μας και να συμβάλλουμε στην προστασία του περιβάλλοντος.

Η εκπομπή «ECO ΓΕΓΟΝΟΤΑ» ανοίγει δίαυλο επικοινωνίας με τους τηλεθεατές οι οποίοι θα μπορούν να στέλνουν βίντεο και φωτογραφίες με οικολογικές δράσεις, καθώς και τα ερωτήματα που τους απασχολούν.

«ECO ΓΕΓΟΝΟΤΑ»

ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 13:50 (ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ)

Παρουσίαση : Σάρα Σιαμπλή

Αρχισυνταξία : Γιάννης Αργυρός

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και στέκεται

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται, άλογο, δέντρο και εξωτερικοί χώροι

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται, εξωτερικοί χώροι και δέντρο

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

παρομοια αρθρα

24 χρόνια από τον σεισμό της Πάρνηθας – Η μέρα που μας “στιγμάτισε” για πάντα

Όσοι το ‘ζησαν δε θα το ξεχάσουν ποτέ. Ακόμα κι εκείνοι που δεν βρέθηκαν τότε, την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου...

Νότες Ελπίδας και Παράδοσης με Πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα στον Δήμο Φυλής

  Νότα παράδοσης και λεβεντιάς χάρισαν επίσης τα παιδιά του Συλλόγου Κρητών Φυλής, που βρέθηκαν στα Δημαρχεία Άνω Λιοσίων...

Συλλογή παιχνιδιών για δωρεά σε Παιδιατρικά Νοσοκομεία της Αθήνας, από τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Άνω Λιοσίων

Μια αξιόλογη προσφορά για τα παιδιά. Μαζεύουμε μεταχειρισμένα σε καλή κατάσταση, παιχνίδια για παιδιά που θα δοθούν σε Παιδιατρικά...

Ανακαίνιση του 3ου δημοτικού Άνω Λιοσίων με εντυπωσιακές ζωγραφιές

Έναν πανέμορφο χώρο, γεμάτο χρώματα και ζωγραφιές, αντίκρισαν μαθητές και δάσκαλοι στο 3ο Δημοτικό Άνω Λιοσίων με την...