spot_img

Μαθητές που διακρίθηκαν σε διαγωνισμούς Ρομποτικής βράβευσαν ο Χρήστος Παππούς και ο Γιάννης Κρεμύδας

Ημερομηνία:

Κοινοποιήση:

Η εικόνα ίσως περιέχει: 10 άτομα, άτομα στέκονται

Τις ομάδες μαθητών τριών σχολείων του Δήμου Φυλής που διακρίθηκαν ή συμμετείχαν σε διαγωνισμούς Ρομποτικής, βράβευσαν ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς και ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου, Γιάννης Κρεμύδας, τη Δευτέρα 20 Μαΐου, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων στη μνήμη των Πολιούχων της πόλης, Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης.

Ο Δήμαρχος Φυλής συνεχάρη τα παιδιά και ευχήθηκε καλή πρόοδο και νέες διακρίσεις, ενώ προανήγγειλε τη διενέργεια σεμιναρίων εκπαιδευτικής ρομποτικής στα σχολεία από τον Σεπτέμβριο. «Στο Δήμο Φυλής ξεκινήσαμε μια διαδικασία, μία πλατφόρμα στο site του Δήμου, το «Συνδημιουργούμε», όπου οι πολίτες υποβάλλουν προτάσεις. Σας πληροφορώ ότι, η πρόταση του μήνα είναι να γίνουν σεμινάρια Ρομποτικής από το Σεπτέμβριο στα σχολεία και αυτό θα κάνουμε. Εσείς το αποφασίσατε, εμείς το κάνουμε πράξη», ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς.

«Τα παιδιά κάνουν τον αγώνα τους και προοδεύουν και εμείς, σα Δήμος, τους δίνουμε όλα τα εργαλεία και τις υποδομές, οι δάσκαλοι κάνουν μεγάλο έργο και οι γονείς στηρίζουν με όλες τους τις δυνάμεις. Έτσι βλέπουμε για δεύτερη χρονιά αυτά τα αποτελέσματα», υπογράμμισε ο Προέδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Γιάννης Κρεμύδας και εκτίμησε ότι τον επόμενο χρόνο, μέσα από τη συνεργασία με όμιλο για μαθήματα Ρομποτικής, «τα αποτελέσματα θα είναι απίστευτα».

Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν οι μαθητές του Λυκείου Φυλής, Βασίλης Σεβασλίδης, Χαρά Μπανανά, Μυρτώ Βλάχου και Κυριάκος Διαουρέας, για την κατάκτηση της 1ης θέσης στον τομέα Μηχανικοί, στον παγκόσμιο διαγωνισμό STEM LandRover 4×4 in Schools για τη δημιουργία του καλύτερου οχήματος (The best engineer vehicle).

Επίσης, βραβεύτηκε η ομάδα ρομποτικής του 1ου Δημοτικού Σχολείου Άνω Λιοσίων, για την κατάκτηση της 3ης θέσης στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής 2019. Την ομάδα απαρτίζουν οι Χρήστος Κουτροδήμος, Γιώργος Κοσιάδης, Μαρία Αθανασοπούλου, Φωτεινή Παπαδιώτη, Γιώργος Καρονίδης, Σπύρος Παππούς, Κλεάνθης Παππούς, Βίκτωρας Παπαδιώτης, Χριστόφορος Αγγελής, Βασίλης Μανωλάς, Βίκτωρας Αριστερόπουλος, Άγγελος Ομουρλόγλου, Βάιος Ντάφος, Κωνσταντίνος Μανάφας και Βασίλης Μανάφας.

Βραβεύτηκαν ακόμη, για τη συμμετοχή τους στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής 2019, οι μαθητές του 5ου Δημοτικού Σχολείου Άνω Λιοσίων, Αλέξανδρος Βελισσάριος, Παναγιώτης Γιώτης και Γιάννης – Παναγιώτης Λουλούδης.

Τέλος, βραβεύτηκε και η πρώην Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Άνω Λιοσίων, Μαρία Καραγλάνη – Παούρη, για το έργο και την προσφορά της στην εκπαιδευτική οικογένεια του Δήμου Φυλής και του 5ου Δημοτικού Σχολείου Άνω Λιοσίων.

Ακολουθεί ο σύνδεσμος του video με απόσπασμα από τον χαιρετισμό του Δημάρχου Χρήστου Παππού:

https://www.youtube.com/watch?v=p-DqH7Qv5q4

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα

Η εικόνα ίσως περιέχει: 6 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, άτομα στέκονται και κουστούμι

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και κουστούμι

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται

Η εικόνα ίσως περιέχει: 8 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται

Η εικόνα ίσως περιέχει: 9 άτομα, άτομα στέκονται και υπαίθριες δραστηριότητες

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

παρομοια αρθρα

24 χρόνια από τον σεισμό της Πάρνηθας – Η μέρα που μας “στιγμάτισε” για πάντα

Όσοι το ‘ζησαν δε θα το ξεχάσουν ποτέ. Ακόμα κι εκείνοι που δεν βρέθηκαν τότε, την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου...

Νότες Ελπίδας και Παράδοσης με Πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα στον Δήμο Φυλής

  Νότα παράδοσης και λεβεντιάς χάρισαν επίσης τα παιδιά του Συλλόγου Κρητών Φυλής, που βρέθηκαν στα Δημαρχεία Άνω Λιοσίων...

Συλλογή παιχνιδιών για δωρεά σε Παιδιατρικά Νοσοκομεία της Αθήνας, από τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Άνω Λιοσίων

Μια αξιόλογη προσφορά για τα παιδιά. Μαζεύουμε μεταχειρισμένα σε καλή κατάσταση, παιχνίδια για παιδιά που θα δοθούν σε Παιδιατρικά...

Ανακαίνιση του 3ου δημοτικού Άνω Λιοσίων με εντυπωσιακές ζωγραφιές

Έναν πανέμορφο χώρο, γεμάτο χρώματα και ζωγραφιές, αντίκρισαν μαθητές και δάσκαλοι στο 3ο Δημοτικό Άνω Λιοσίων με την...