spot_img

Ενισχύθηκε με νέα αίθουσα και Βρεφικό Τμήμα ο 1ος Παιδικός Σταθμός Ζεφυρίου

Ημερομηνία:

Κοινοποιήση:

Μία νέα αίθουσα απέκτησε ο 1ος Παιδικός Σταθμός Ζεφυρίου, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες που προέκυψαν με τη δημιουργία Βρεφικού Τμήματος από τη φετινή σχολική χρονιά.

Πρόκειται για προκατασκευασμένη αίθουσα υψηλών προδιαγραφών με πλήρη αυτονομία ως προς τις λειτουργίες και τη χρήση της, που καλύπτει πλήρως τις ανάγκες λειτουργίας ενός τμήματος. Η νέα αίθουσα, συνολικού εμβαδού 42 τ.μ., διαθέτει χώρο κουζίνας και τουαλέτες και είναι πλήρως εξοπλισμένη με αυτόνομο σύστημα ψύξης – θέρμανσης (air-condition), θερμομόνωση, σύστημα συναγερμού, πυρασφάλεια, αυτόματο σύστημα πυρόσβεσης και αλεξικέραυνο.

Με τη νέα αίθουσα και τη δημιουργία του Βρεφικού Τμήματος, ο 1ος Παιδικός Σταθμός εξυπηρετεί καλύτερα τους γονείς της γύρω περιοχής, οι οποίοι πλέον δεν χρειάζεται να μεταφέρουν τα βρέφη τους στον 2ο Παιδικό Σταθμό που βρίσκεται μακριά. Παράλληλα, συνεχίζεται κανονικά η λειτουργία του Βρεφικού Τμήματος του 2ου Παιδικού Σταθμού.

Η μελέτη για την προμήθεια της νέας αίθουσας έγινε με μελέτη της Τεχνικής Υπηρεσίας υπό τον Αντιδήμαρχο Θανάση Σχίζα, ο οποίος παρέστη και στην τοποθέτηση, και η αίθουσα αγοράστηκε με πόρους του ΝΠΔΔ Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών Ζεφυρίου.

«Η προσθήκη νέας αίθουσας κρίθηκε απαραίτητη προκειμένου να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες του 1ου Παιδικού Σταθμού, που προέκυψαν μετά τη δημιουργία του Βρεφικού Τμήματος, το οποίο έχει λάβει όλες τις εγκρίσεις και άδειες κι έχει ξεκινήσει τη λειτουργία του φιλοξενώντας 28 βρέφη», υπογραμμίζει ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Ζεφυρίου Γιώργος Κούρκουλος ο οποίος ευχαρίστησε τον Θανάση Σχίζα για τη διαχρονικά άψογη συνεργασία του.

«Η διαρκής αναβάθμιση και ενίσχυση των υποδομών της προσχολικής αγωγής αποτελεί για μας σημαντική προτεραιότητα προκειμένου να παρέχουμε ασφαλές και λειτουργικό περιβάλλον για την κοινωνική και συναισθηματική ανάπτυξη των παιδιών στα πρώτα τους βήματα στην κοινωνία. Ταυτόχρονα στεκόμαστε αρωγοί στην ελληνική οικογένεια απαλλάσσοντας τους γονείς τους από το άγχος και το κόστος της διαπαιδαγώγησης των παιδιών της προσχολικής ηλικίας, ενώ διευκολύνουμε και όσους γονείς εργάζονται, να ασχοληθούν με την εργασία τους χωρίς αγωνία για τα παιδιά», τόνισε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται, εξωτερικοί χώροι και κείμενο που λέει "trade NE EUROtrade trade EURO"

Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι και δέντρο

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται και κείμενο που λέει "EUROtrade ថ"

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και εξωτερικοί χώροι

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

παρομοια αρθρα

24 χρόνια από τον σεισμό της Πάρνηθας – Η μέρα που μας “στιγμάτισε” για πάντα

Όσοι το ‘ζησαν δε θα το ξεχάσουν ποτέ. Ακόμα κι εκείνοι που δεν βρέθηκαν τότε, την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου...

Νότες Ελπίδας και Παράδοσης με Πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα στον Δήμο Φυλής

  Νότα παράδοσης και λεβεντιάς χάρισαν επίσης τα παιδιά του Συλλόγου Κρητών Φυλής, που βρέθηκαν στα Δημαρχεία Άνω Λιοσίων...

Συλλογή παιχνιδιών για δωρεά σε Παιδιατρικά Νοσοκομεία της Αθήνας, από τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Άνω Λιοσίων

Μια αξιόλογη προσφορά για τα παιδιά. Μαζεύουμε μεταχειρισμένα σε καλή κατάσταση, παιχνίδια για παιδιά που θα δοθούν σε Παιδιατρικά...

Ανακαίνιση του 3ου δημοτικού Άνω Λιοσίων με εντυπωσιακές ζωγραφιές

Έναν πανέμορφο χώρο, γεμάτο χρώματα και ζωγραφιές, αντίκρισαν μαθητές και δάσκαλοι στο 3ο Δημοτικό Άνω Λιοσίων με την...