spot_img

Δήμος Φυλής – Δημιούργησε το πρώτο πάρκο άθλησης μέσα στη φύση

Ημερομηνία:

Κοινοποιήση:

Μια ευχάριστη έκπληξη περιμένει τους περιπατητές που έχουν επιλέξει για την άθλησή τους την περιοχή του Μόρνου στα Άνω Λιόσια.

Ο Δήμος Φυλής με πρωτοβουλία του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού εξασφάλισε και τοποθέτησε, μετά από πρόταση του Προέδρου της Δημοτικής Ενότητας Άνω Λιοσίων Νίκου Λιόση, 18 υπερσύγχρονα υπαίθρια όργανα γυμναστικής.

Οι δημότες που έχουν επιλέξει ως άσκηση  το περπάτημα στο βουνό θα έχουν πια τη δυνατότητα για ολοκληρωμένη άσκηση αφού θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα νέα σύγχρονα όργανα γυμναστικής που είναι πιστοποιημένα και ειδικά σχεδιασμένα για αερόβια άσκηση και μυϊκή ενδυνάμωση. 

«Έχουμε διαπιστώσει πως τα δυο τελευταία χρόνια έχουν πληθύνει οι συνδημότες μας που ασκούνται στη φύση και εκτός οικιστικού ιστού. Δημιουργήσαμε και έχουμε σήμερα το πρώτο μεγάλο ανοιχτό  αθλητικό πάρκο στο Μόρνο Άνω Λιοσίων γιατί θέλουμε να ενδυναμώσουμε την αγάπη του κόσμου για τη φύση και το βουνό και να προσφέρουμε στους δημότες περισσότερες επιλογές για μια ολοκληρωμένη άθληση» υπογράμμισε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Άνω Λιοσίων Νίκος Λιόσης επεσήμανε « Από την πρώτη ημέρα τοποθέτησης οι δημότες αγκάλιασαν την πρωτοβουλία μας και χρησιμοποιούν τα νέα όργανα γυμναστικής. Είναι μια νέα αρχή που κάνουμε για να ενθαρρύνουμε το μαζικό αθλητισμό στο βουνό» σημείωσε.

Το νέο υπαίθριο αθλητικό πάρκο διαθέτει : όργανα πιέσεων για τους ώμους, όργανα έλξεων για τους ώμους, παράλληλες μπάρες,  πάγκους κοιλιακών ασκήσεων,  όργανα εκτάσεων, όργανα έκτασης ποδιών, όργανα ελλειπτικής κίνησης ποδιών, στατικά ποδήλατα, όργανα βάδισης αέρος, όργανα εκτάσεων και  stepper.

Το κόστος αγοράς καλύφθηκε από τον Αναπτυξιακό Σύνδεσμο Δυτικής Αττικής (ΑΣΔΑ). τα οποία μπορούν να χρησιμοποιούν ελεύθερα όλοι οι πολίτες. Σε όλα τα όργανα υπάρχουν οδηγίες για τον τρόπο που μπορούν να χρησιμοποιηθούν.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται και εξωτερικοί χώροι

Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι

Μπορεί να είναι εικόνα δρόμος και κείμενο που λέει "ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΥΓΙΗ ΑΤΟΜΑ ΥΨΟΥΣ 140 ε.κ. ΚΑΙ ΑΝΩ.. Σας συστήνουμε να συμβουλευτείτε To γιατρό σας πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε είδος άσκησης. H λειτουργία αυτού του αθλητικού πάρκου γίνεται χωρίς καμία επίβλεψη & απευθύνεται σε άτομα μόνο. H άσκηση απαγορεύεται αυστηρά σε άτομα με καρδιακά προβλήματα, αρτηριακή πίεση, προβλήματα ισορροπίας. Αν κατά διάρκεια της άσκησης αισθανθείτε οποιαδήποτε ενόχληση, διακόψτε την άσκηση. Ακολουθήστε πιστά τις οδηγίες χρήσης του κάθε οργάνου. Συνιστάται μια μικρή προθέρμανση πριν τη χρήση των οργάνων. Ανάπαυλα λεπτών επιβάλλεται μετά την ολοκλήρωση της προτεινόμενης διάρκειας άσκησης κάθε οργάνου. GYM PARK ΘΛΟΤΟΠΟΣ"

Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι

Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι και δέντρο

Μπορεί να είναι εικόνα δέντρο και δρόμος

Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι

Μπορεί να είναι εικόνα δέντρο και εξωτερικοί χώροι

Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι

Μπορεί να είναι εικόνα δέντρο και εξωτερικοί χώροι

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται και εξωτερικοί χώροι

Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

παρομοια αρθρα

24 χρόνια από τον σεισμό της Πάρνηθας – Η μέρα που μας “στιγμάτισε” για πάντα

Όσοι το ‘ζησαν δε θα το ξεχάσουν ποτέ. Ακόμα κι εκείνοι που δεν βρέθηκαν τότε, την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου...

Νότες Ελπίδας και Παράδοσης με Πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα στον Δήμο Φυλής

  Νότα παράδοσης και λεβεντιάς χάρισαν επίσης τα παιδιά του Συλλόγου Κρητών Φυλής, που βρέθηκαν στα Δημαρχεία Άνω Λιοσίων...

Συλλογή παιχνιδιών για δωρεά σε Παιδιατρικά Νοσοκομεία της Αθήνας, από τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Άνω Λιοσίων

Μια αξιόλογη προσφορά για τα παιδιά. Μαζεύουμε μεταχειρισμένα σε καλή κατάσταση, παιχνίδια για παιδιά που θα δοθούν σε Παιδιατρικά...

Ανακαίνιση του 3ου δημοτικού Άνω Λιοσίων με εντυπωσιακές ζωγραφιές

Έναν πανέμορφο χώρο, γεμάτο χρώματα και ζωγραφιές, αντίκρισαν μαθητές και δάσκαλοι στο 3ο Δημοτικό Άνω Λιοσίων με την...