spot_img

Διαβάστε – Το μήνυμα της οικογένειας του αδικοχαμένου Αδάμ Σίμα

Ημερομηνία:

Κοινοποιήση:


«Μετά από αυτό το μεγάλο ψυχικό βασανιστήριο, που περνάμε σαν οικογένεια από τις 19.08.19 έχω να δηλώσω τα εξής! Γνωρίζοντας τις συνέπειες του νόμου θέλω να γράψω τα παρακάτω!

Θέλω να ευχαριστήσω την κυρία Κλεισιάρη για την ψυχική οδύνη που μας χάρισε απλόχερα, για την αναφορά της στο παιδί μας ως αποσκευή και όχι σαν άνθρωπο, που μας κορόιδεψε ως οικογένεια και έπαιζε με τον πόνο μας, που δεν υπέγραψε και κράταγε «όμηρο» τον αδερφό μου μέσα στην αποθήκη εμπορευμάτων της GoldAir! Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ τον άντρα της που πήγε να με πατήσει με το αυτοκίνητο στο πάρκινγκ της παραπάνω εταιρίας! 

Η ιστορία έχει ως εξής όμως, η κυρία Κλεισιάρη προσφέρθηκε να «βοηθήσει» την οικογένειά μας με τον χαμό του αδερφού μου! Μας έλεγε θα μας φέρει το παιδί, λόγο του ότι δουλεύει το συγκεκριμένο γραφείο συνεργαζόμενο με τον Καλλικρατικό δήμο Φυλής, ο οποίος είναι και αυτός άλλος ένας υπαίτιος στην κατάσταση!

Προσφέρθηκε ο δήμος να πληρώσει τα έξοδα μεταφοράς της σωρού του αδερφού μου, το οποίο δεν έγινε ποτέ διότι μιλήσανε άτομα τα οποία απαιτούσαν το ποσό το 20.000€ το οποίο η μητέρα μου δεν απαίτησε ποτέ και ούτε η μάνα μου πήγε στο δημαρχείο για να αναφερθεί για το θέμα! Με λίγα λόγια δεν βοήθησε ούτε ο Δήμος αλλά αντιθέτως βοήθησαν οι απλοί άνθρωποι μέσω του εράνου που αναρτήθηκε στο προσωπικό λογαριασμό της μαμάς μου στο Facebook!

Εδώ θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ από ψυχής στον απλό κόσμο που δεν μας γνωρίζει και μας βοήθησε σε αυτόν τον αγώνα! δεν δεχτήκαμε στο σπίτι μας κανέναν άνθρωπο με αξίωμα, μόνο απλούς ανθρώπους! Λυπάμαι πραγματικά που υπάρχουν άνθρωποι που τρέχουν τόσο πολύ πίσω από το χρήμα! Λυπάμαι που πέσαμε θύματα από τέτοιους ανθρώπους!

Για να τελειώσω χωρίς να αναφερθώ αναλυτικά στα προαναφερόμενα θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς το γραφείο του κύριου Γραμμένου το οποίο βοήθησε με την μεταφορά του αδερφού μου σε διάστημα ελάχιστων ωρών και που ήταν δίπλα μας στο αεροδρόμιο μέχρι την παραλαβή της σωρού του αδερφού μου!

Επίσης ευχαριστούμε από μεριά μας το Α.Τ ΤΟΥ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑ ΑΘΗΝΩΝ που παρευρέθη και συνέβαλλε σε όλη την διαδικασία των απαιτούμενων εγγράφων με σεβασμό και ανθρωπιά προς το πρόσωπο του αδερφού μου και προς την οικογένεια μας!

Αλλά πάνω απ’ όλα και συγγνώμη για την επανάληψη ένα μεγάλο ευχαριστώ σε εσάς— τον απλό κόσμο— που μας στηρίξατε σε αυτόν τον δύσκολο αγώνα!».

Από την μαμά Του Αδάμ και την αδερφή Του

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

παρομοια αρθρα

24 χρόνια από τον σεισμό της Πάρνηθας – Η μέρα που μας “στιγμάτισε” για πάντα

Όσοι το ‘ζησαν δε θα το ξεχάσουν ποτέ. Ακόμα κι εκείνοι που δεν βρέθηκαν τότε, την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου...

Νότες Ελπίδας και Παράδοσης με Πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα στον Δήμο Φυλής

  Νότα παράδοσης και λεβεντιάς χάρισαν επίσης τα παιδιά του Συλλόγου Κρητών Φυλής, που βρέθηκαν στα Δημαρχεία Άνω Λιοσίων...

Συλλογή παιχνιδιών για δωρεά σε Παιδιατρικά Νοσοκομεία της Αθήνας, από τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Άνω Λιοσίων

Μια αξιόλογη προσφορά για τα παιδιά. Μαζεύουμε μεταχειρισμένα σε καλή κατάσταση, παιχνίδια για παιδιά που θα δοθούν σε Παιδιατρικά...

Ανακαίνιση του 3ου δημοτικού Άνω Λιοσίων με εντυπωσιακές ζωγραφιές

Έναν πανέμορφο χώρο, γεμάτο χρώματα και ζωγραφιές, αντίκρισαν μαθητές και δάσκαλοι στο 3ο Δημοτικό Άνω Λιοσίων με την...