spot_img

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τη βράβευση των νέων Φοιτητών του Δήμου Φυλής

Ημερομηνία:

Κοινοποιήση:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Σε κλίμα ενθουσιασμού και συγκίνησης πραγματοποιήθηκε η βράβευση των 274 νέων φοιτητών του Δήμου Φυλής το απόγευμα της Πέμπτης 4 Ιανουαρίου, στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Δημαρχιακού Μεγάρου Άνω Λιοσίων.

Τους νέους Ακαδημαϊκούς Πολίτες του Δήμου Φυλής υποδέχθηκαν και καλωσόρισαν από το βήμα της ξεχωριστής βραδιάς, ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς και ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Νίκος Χατζητρακόσιας.

Ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς κατά το σύντομο χαιρετισμό του, συνεχάρη με θέρμη τον Νίκο Χατζητρακόσια για το έργο του, επισημαίνοντας πως σε αυτή την εκδήλωση αφήνει “στην άκρη”, την αυστηρότητα που επιβάλει η ζωή του Στρατιωτικού και δείχνει το άλλο του πρόσωπο, αυτό του Καθηγητή.

Εν συνεχεία, ευχήθηκε στους νέους Ακαδημαϊκούς του Δήμου Φυλής να έχουν μια καλή φοιτητική ζωή που θα μείνει ανεξίτηλη στη μνήμη τους αλλά και να είναι ταυτόχρονα συνετοί και συνεπείς, ώστε να έχουν “καλό πτυχίο”.

Ο Δήμαρχος έδωσε τα συγχαρητήριά του για την επιτυχία τους εκτός από τα παιδιά, στους καθηγητές αλλά και στους γονείς, που στάθηκαν στο πλευρό τους σε όλη αυτή την επίπονη προσπάθεια και κλείνοντας τον επιγραμματικό λόγο του, ζήτησε από τους νέους φοιτητές να μην ξεχάσουν την πόλη τους.

“Θα σας πω κάτι που λέω και στα παιδιά μου. Να έχετε καλό πτυχίο και να μην ξεχάσετε τον τόπο σας. Σας περιμένουμε να γυρίστε πίσω και να μας πάτε ακόμη πιο ψηλά!” κατέληξε ο Χρήστος Παππούς καταχειροκροτούμενος.

Ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Νίκος Χατζητρακόσιας από την πλευρά του, ευχήθηκε σε όλο τον κόσμο το 2019 να είναι μια χρονιά, γεμάτη υγεία και δημιουργία. Επεσήμανε επίσης, μια μεγάλη αλήθεια: Ότι η στιγμή της βράβευσης των επιτυχόντων είναι πάντα ξεχωριστή!

“Είναι συγκινητικό να βλέπουμε τα παιδιά, τα αδέλφια τα εγγόνια μας, να γίνονται “Ολυμπιονίκες της Εκπαίδευσης”. “Γι’ αυτό και τους επιβραβεύουμε ηθικά και υλικά” τόνισε ο Νίκος Χαζτητρακόσιας, υπογραμμίζοντας πως ο Δήμος Φυλής έχει επιλέξει να βραβεύει του νέους του Φοιτητές με τρόπο, μοναδικό.

Έτσι από την επομένη κιόλας της βράβευσης τους, το πρωί της Παρασκευής 4 Ιανουαρίου, οι νέοι Φοιτητές του Δήμου Φυλής που έλαβαν τιμητικό έπαινο και ένα φάκελο με το χρηματικό βραβείο των 200 ευρώ, μπορούν να το εξαργυρώσουν, προκειμένου να καλύψουν κάποιες από τις ανάγκες τους ενώ και φέτος θα ισχύσει κανονικά η παροχή του “Φοιτητικού Πακέτου” για παιδιά που σπουδάζουν στην επαρχία.

Ο Νίκος Χατζητρακόσιας κλείνοντας τον επιγραμματικό χαιρετισμό του, ευχαρίστησε με θέρμη τον Δήμαρχο Φυλής για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό του, με την επισήμανση ότι οι πρωτοβουλίες και οι κατευθύνσεις που υλοποιούνται στην εκπαιδευτική κοινότητα του τόπου, ανήκουν στον Χρήστο Παππού.

Από ‘κει και ύστερα η βραδιά κύλησε σε κλίμα ενθουσιασμό που τα ίδια τα παιδιά δημιούργησαν, με τον δικό τους αυθόρμητο και ξεχωριστό τρόπο, με τους νέους 274 φοιτητές από Άνω Λιόσια, Ζεφύρι και Φυλή, να λαμβάνουν τα βραβεία τους από μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, Καθηγητές των Λυκείων της πόλης κι εκπροσώπους της Περιφέρειας και της Εκπαιδευτικής Κοινότητας.

Δείτε όλη την εκδήλωση:
 
 
 
Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:
 
 
 
 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

παρομοια αρθρα

24 χρόνια από τον σεισμό της Πάρνηθας – Η μέρα που μας “στιγμάτισε” για πάντα

Όσοι το ‘ζησαν δε θα το ξεχάσουν ποτέ. Ακόμα κι εκείνοι που δεν βρέθηκαν τότε, την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου...

Νότες Ελπίδας και Παράδοσης με Πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα στον Δήμο Φυλής

  Νότα παράδοσης και λεβεντιάς χάρισαν επίσης τα παιδιά του Συλλόγου Κρητών Φυλής, που βρέθηκαν στα Δημαρχεία Άνω Λιοσίων...

Συλλογή παιχνιδιών για δωρεά σε Παιδιατρικά Νοσοκομεία της Αθήνας, από τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Άνω Λιοσίων

Μια αξιόλογη προσφορά για τα παιδιά. Μαζεύουμε μεταχειρισμένα σε καλή κατάσταση, παιχνίδια για παιδιά που θα δοθούν σε Παιδιατρικά...

Ανακαίνιση του 3ου δημοτικού Άνω Λιοσίων με εντυπωσιακές ζωγραφιές

Έναν πανέμορφο χώρο, γεμάτο χρώματα και ζωγραφιές, αντίκρισαν μαθητές και δάσκαλοι στο 3ο Δημοτικό Άνω Λιοσίων με την...