
Ενδιαφέρον έχει η προσωπική ανακοίνωση του αθλητή από τα Άνω Λιόσια Βασίλη Αβραμίκα, ο οποίος αν μη τι άλλο έχει πολλές επιτυχίες στο παλμαρέ του και έχει διαφημίσει όσο λίγοι την περιοχή μας μέσω του Ταεκβοντό. Στις γραμμές που ακολουθούν, ο αθλητής περιγράφει τον δικό του “γολγοθά”, ο οποίος μάλιστα αγγίζει πολλούς ακόμα αθλητές που αντιμετωπίζουν ακριβώς τα ίδια προβλήματα.
Διαβάστε:
“Η ώρα των προσωπικών αποφάσεων..
Το Para Taekwondo είναι στο κέντρο του Παγκόσμιου παρά Ολυμπιακού αθλητισμού.

Μια νέα κατηγορία η P20 (Para Poomsae) είναι στην ζωή του Παγκόσμιου και παρά Ολυμπιακού Ταεκβοντό με μια τεράστια προσπάθεια της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ταεκβοντό.
Όλοι γνωρίζετε την προσωπική μου πορεία ετών στο φυσικό άθλημα.
Δυστυχώς τα οικονομικά της Ομοσπονδίας (ΕΑΟΜ ΑΜΕΑ) δεν είναι σε θέση να μπορούν να καλύψουν σε 18 παρά Ολυμπιακά αθλήματα και τόσους αθλητές σε όλες τις διοργανώσεις στο εξωτερικό.
Έχοντας δίπλα μου χρόνια τον νέο Πρόεδρο της ΕΑΟΜ ΑΜΕΑ κο Konstantinos Siachos ξέρω τις μάχες που δίνει καθημερινά για να λειτουργήσει όλο αυτό και θα το διορθώσει σύντομα.
Άρα στην Τουρκία πρέπει να πάμε με δικά μας έξοδα..
Και πρέπει να πάμε..

Για την Ελλάδα..
Δεν ψάχνω χορηγούς -δεν μου αρέσει η λέξη- αλλά φίλους που μπορούν να με βοηθήσουν να φτάσω στην Αττάλεια (και να γυρίσω).
Μπορεί να είμαι άνεργος ΑΜΕΑ μονογονεϊκής οικογένειας αποκλεισμένος από την αγορά εργασίας αλλά είμαι Έλληνας και για το Ταεκβοντό δεν δίστασα ποτέ και πουθενά.
Γιατί ανήκω στο άθλημα και σε κανέναν άλλο.
Και με την βοήθεια του Θεού και του Πατέρα μου θα είμαι εκεί!
Στον δρόμο για την παρά Ολυμπιάδα του LA 2028.
Σας ευχαριστώ“.