spot_img

Απολυμάνσεις σε όλους τους αθλητικούς χώρους πραγματοποιεί το Ν.Π.Δ.Δ «Η Πάρνηθα»

Ημερομηνία:

Κοινοποιήση:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Το Νομικό Πρόσωπο Αθλητισμού – Πολιτισμού “η Πάρνηθα” με στόχο την αυστηρή τήρηση των μέτρων προστασίας και ασφάλειας κατά την διασποράς του κορωνοϊού, πραγματοποιεί ανά τακτά διαστήματα απολυμάνσεις,  σε όλα τα Γήπεδα – Γυμναστήρια και τους χώρους του Νομικού Προσώπου.

Επίσης σε όλους τους χώρους οι προπονητές και το προσωπικό έχουν εφοδιαστεί με απολυμαντικά χεριών κι επιφανειών.

Στο Κολυμβητήριο, που συγκεντρώνει και τον μεγαλύτερο  αριθμό συμμετεχόντων,  πέρα των άλλων  μέτρων, πραγματοποιείται επιπλέον και θερμομέτρηση, κατά την είσοδο των αθλητών.

«Με μεγάλη ευθύνη έχουμε διασφαλίσει όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα για  την υγιεινή  και ασφάλεια όλων των εργαζομένων και των  μελών των Τμημάτων του Νομικού Προσώπου»  διαβεβαιώνει  ο Πρόεδρος του Ν.Π Γιώργος Μαυροειδής, επισημαίνοντας πως η προσπάθεια κατά της διασποράς του COVID 19 θα είναι αδιάλειπτη.

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

παρομοια αρθρα

“Παρών” ο “Εύνικος” στην Εθνική Δράση κατά της Παιδικής Παχυσαρκίας (video)

Με τη συμμετοχή παιδιών του συλλόγου μας, πραγματοποιήθηκε στο γήπεδό μας το σποτ, όπως και άλλα, που προβάλλεται...

Στα Άνω Λιόσια χτυπά η καρδιά του kick boxing

Την αθλητική διοργάνωση Spartan’s Night 6, φιλοξενεί το Σάββατο, 18 Απριλίου στη Sunel Arena των Άνω Λιοσίων ο...

Όταν τα ζώα “μιλούν” και τα παιδιά μαθαίνουν να «ακούν». Τρίποντα ζωής από τον Εύνικο με Γαυγίσματα Αγάπης!

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων, στις 4 Απριλίου, μια όμορφη ιδέα πήρε ζωή. Μια αφίσα συλλόγου μας...

Ισχυρή κακοκαιρία ”ERMINIO” αύριο Τετάρτη 01/04 – Πρόγνωση καιρού Άνω Λιοσίων,Φυλής & Ν.Αττικής

Βροχές από τα ξημερώματα οι οποίες ολοένα θα έχουν την τάση να εντείνονται μετά τις πρωινές ώρες και...