spot_img

Χωρίς ρεύμα το κλειστό των Άνω Λιοσίων λόγω βλάβης, σε ΟΑΚΑ και Μαρούσι οι προπονήσεις της ΑΕΚ

Ημερομηνία:

Κοινοποιήση:

Εξαιτίας μιας βλάβης το κλειστό των Άνω Λιοσίων δεν έχει ρεύμα τις τελευταίες μέρες και έτσι η μπασκετική ΑΕΚ αναγκάζεται να «ξεσπιτωθεί» για λίγο, μέχρι να επιδιορθωθεί το πρόβλημα.

Σύμφωνα με την ΚΑΕ ΑΕΚ το πρόβλημα είναι ένα απ’ αυτά που… κληροδοτήθηκαν με την απόκτηση του νέου γηπέδου και έπρεπε να επιδιορθωθεί, προκειμένου το κλειστό να μη μείνει δίχως ρεύμα σε περίοδο αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Επιλέχθηκε η συγκεκριμένη στιγμή, αφού από τη μία η ομάδα δεν έχει εντός έδρας αναμέτρηση και από την άλλη έχει ήδη «καπαρώσει» την 4η θέση της βαθμολογίας.

Όπως γίνεται αντιληπτό, η «Ένωση» δεν μπορεί να προπονηθεί εκεί, με αποτέλεσμα η προετοιμασία για τον τελευταίο αγώνα της regular season της Basket League με τον ΠΑΟΚ (14/4, 17:00) να πραγματοποιείται χθες (Τετάρτη) και σήμερα (Πέμπτη) στο ΟΑΚΑ! Ενώ αύριο η τελευταία προπόνηση πριν την αναχώρηση θα γίνει στο κλειστό του Αγίου Θωμά.

Πλέον γίνονται προσπάθειες ώστε να επιδιορθωθεί η βλάβη όσο πιο σύντομα στο κλειστό, προκειμένου ο Κούρο Σεγκούρα και οι παίκτες του να γυρίσουν όσο το δυνατόν πιο σύντομα στο γήπεδό τους.

Το θετικό είναι ότι η ΑΕΚ αγωνίζεται στην PAOK Sports Arena αυτή την εβδομάδα. Με την επιστροφή της, ελπίζει ότι το θέμα θα έχει διευθετηθεί ώστε να μπει ξανά στα Άνω Λιόσια για τις προπονήσεις και τους αγώνες της στα playoffs.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

παρομοια αρθρα

Διακόπηκε ποδοσφαιρικός αγώνας στον Ασπρόπυργο λόγω πυροβολισμών – Στο Α.Τ. Ζεφυρίου οι διαιτητές, 10 προσαγωγές

Απίστευτα σκηνικά κατά τη διάρκεια αγώνα του πρωταθλήματος ΕΠΣ Δυτικής Αττικής στο γήπεδο της Γκόρυτσας με αντιπάλους τον...

Φίλος της ΑΕΚ έπεσε από την κερκίδα στο κλειστό των Άνω Λιοσίων στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό

Παρoλίγον τραγωδία στο ματς της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό, με οπαδό των «κιτρινόμαυρων» να πέφτει από το άνω...

“Στόχος μας η πραγματοποίηση μεγάλων αθλητικών συναντήσεων στα Άνω Λιόσια”

«Η αναβάθμιση του Ολυμπιακού Κέντρου Άνω Λιοσίων, με τη φιλοξενία της ΑΕΚ και μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων, διεθνούς επιπέδου,...

Σημαντική βράβευση στην Κοζάνη για τον Βασίλη Αβραμίκα

Η κορυφαία διοργάνωση Snow Top cump Taekwondo στην Ελλάδα έγινε στις 3 με 7 Ιανουαρίου 2024 στην Κοζάνη...