spot_img

Δεσμεύσεις και ευχές στον Αγιασμό του Αθλητικού Συλλόγου Πάλης ΛΕΩΝΤΙΔΕΣ

Ημερομηνία:

Κοινοποιήση:

Σε οικογενειακό κλίμα παρουσία πολλών αθλητών και γονέων τελέστηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο του Αθλητικού Συλλόγου Πάλης ΛΕΩΝΤΙΔΕΣ το βράδυ της Τετάρτης 12 Οκτωβρίου 2022 στο Κλειστό Γυμναστήριο της Δροσούπολης.

Τον Αγιασμό τέλεσε ο π. Δημήτρης Παναγακόπουλος ο οποίος έδωσε τις ευχές του σε Διοίκηση, Προπονητές και Αθλητές για μια καλή χρονιά με πολλές νίκες και χωρίς τραυματισμούς.

Βίντεο: https://youtu.be/VW7cO6I0EgQ

Μετά το καλωσόρισμα από τα φιλόξενα μέλη της Διοίκησης του Συλλόγου (έλειπε λόγω ασθενείας ο Πρόεδρος Δημήτρης Πιερράκης) το λόγο έλαβε ο προπονητής των Διεθνών και Πανελλήνιων διακρίσεων Νίκος Αποστόλου, ο οποίος αναφέρθηκε στις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο Σύλλογος και στην γιγάντια προσπάθεια που καταβάλλουν οι Αθλητές και οι οικογένειες τους προκειμένου να συμμετάσχουν σε κορυφαίους αγώνες αλλά και για την πολύτιμη στήριξη που παρέχει η Διοίκηση του Δήμου Φυλής και οι διαχρονικοί Χορηγοί του Συλλόγου.

Κλείνοντας τη σύντομη τοποθέτηση του ο Νίκος Αποστόλου κάλεσε κοντά του στο βήμα τους σπουδαίους Αθλητές Πάλης που έχουν σηκώσει την Ελληνική Σημαία σε Παγκόσμιους και Ευρωπαϊκούς αγώνες, Μιχάλη Ιωσηφίδη (Πρωταθλητή Ευρώπης) Νίκο Ιωσηφίδη (Πρωταθλητή Ευρώπης που θα συμμετάσχει σε Παγκόσμιους αγώνες στην Ισπανία) και Μάριο Καπανταή (θα συμμετάσχει στη Βαλκανιάδα της Ρουμανίας). Ο Νίκος Αποστόλου κατέληξε με ευχαριστίες προς τον Δήμο Φυλής και τους Χορηγούς του Συλλόγου, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι και στη νέα αγωνιστική περίοδο θα στηρίξουν το έργο των ΛΕΩΝΤΙΔΩΝ, που όπως υπογράμμισε, πάνω απ΄ όλα, είναι μια μεγάλη οικογένεια που λειτουργεί και κατακτά σημαντικές νίκες χάρις στο πνεύμα ενότητας που τη διαπνέει.

Βίντεο: https://youtu.be/RfZZ8e2BAWU

Από το βήμα της εκδήλωσης ο Πρόεδρος Αθλητισμού – Πολιτισμού του Ν.Π.Δ.Δ “η Πάρνηθα” Γιώργος Μαυροειδής έδωσε τα εύσημα στον Νίκο Αποστόλου και τη Διοίκηση του Συλλόγου δίνοντας δεσμεύσεις για δυναμική στήριξη. Ανάμεσα σε αυτές, ήταν η άμεση παράδοση Αθλητικού Υλικού αλλά και η έναρξη εργασιών στο Κλειστό της Δροσούπολης που θα συμβάλουν ουσιαστικά στην βελτίωση των συνθηκών προπόνησης τον Αθλητών.

Βίντεο: https://youtu.be/Nv0qEgXvWDU

Ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Φυλής Γιάννης Κρεμύδας τέλος, εξέφρασε τα θερμά του

συγχαρητήρια

στον Σύλλογο των επιτυχιών, δίνοντας την υπόσχεση να είναι στο πλευρό των ΛΕΩΝΤΙΔΩΝ.

Βίντεο: https://youtu.be/teX85kBz_sw

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

παρομοια αρθρα

Διαβάστε – Όταν ο Σκότι Πίπεν επισκέφθηκε τα Άνω Λιόσια (pics)

Αναμνήσεις για το ελληνικό μπασκετικό κοινό «ξύπνησε» η παρουσία του Σκότι Πίπεν στο γήπεδο όπου διεξάγεται το Final...

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι Πανελλήνιοι Αγώνες τοξοβολίας του ΕΠΟΣ Φυλής

Με απόλυτη επιτυχία και την συμμετοχή 33 Σωματείων απ’ όλη την Ελλάδα και 233 αθλητών όλων των κατηγοριών...

Στα Άνω Λιόσια το Final Four της Elite League

Στο κλειστό των Άνω Λιοσίων θα φιλοξενηθεί το διάστημα 17-19 Μαΐου το Final Four της Elite League, από...

Πολλαπλά μηνύματα κι ακόμη περισσότερη διασκέδαση στην πρεμιέρα του 30ού Τουρνουά Εκμάθησης 3Χ3-#BeActive

Λένε πως η αρχή αποτελεί το ήμισυ του παντός… Υπό αυτή την προϋπόθεση τα οφέλη που αναμένεται ν’...