spot_img

Εντυπωσιακή η συγκέντρωση του Σταμάτη Πουλή στα Μέγαρα με βροντερό «παρών» από τον κόσμο

Ημερομηνία:

Κοινοποιήση:

Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία του κόσμου στα Μέγαρα, όπου διεξήχθη η εκδήλωση στο πλαίσιο της κοπής της πίτας του Σταμάτη Πουλή

Έχοντας χαρακτηριστεί από μεγάλη μερίδα του Τύπου ως ο άνθρωπος «κλειδί» για τη Δυτική Αττική, καθώς με τις κινήσεις του έχει καταφέρει ήδη να δώσει πολλά στην ευρύτερη περιοχή, ο Σταμάτης Πουλής πραγματοποίησε την Τετάρτη 22/2 στα Μέγαρα την επίσημη «πρώτη» του, η οποία εξελίχθηκε… τόσο εντυπωσιακά όσο αναμενόταν.

Το «παρών» στην εκδήλωση στην οποία ο Α΄επιλαχών βουλευτής Δυτικής Αττικής έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, έδωσαν φίλοι και πολιτικοί συνοδοιπόροι, αλλά και πολύς κόσμος από όλες τις πλευρές της Δυτικής Αττικής, γεγονός που αποδεικνύει περίτρανα πως σε αυτή τη γωνιά της πόλης, οι άνθρωποι γνωρίζουν πολύ καλά να εκτιμούν και να αναγνωρίζουν εκείνους που προωθούν το όραμα και τα αναπτυξιακά έργα ουσίας, που τόσο έχει ανάγκη αυτός ο τόπος.

Παρουσία του επιστήθιου φίλου του Υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη, ο Σταμάτης Πουλής αφού δεν παρέλειψε στο ξεκίνημα του λόγου του να αναφερθεί στη φιλία του με τον Υπουργό, μίλησε για τα αναπτυξιακά έργα που θα ανοίξουν ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της Δυτικής Αττικής και τα οποία θα βοηθήσουν έτσι ώστε το προφίλ της περιοχής να αλλάξει ριζικά, σε οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο.

Από τα Ναυπηγεία Ελευσίνας, μέχρι τη δημιουργία της Φοιτητούπολης στη Φυλή, αλλά και ως τις χρηματοδοτήσεις μέσω ΕΣΠΑ για έργα υποδομής στη Μάνδρα και τις προτεραιότητες για σημαντικές επενδύσεις σε Μέγαρα και Νέα Πέραμο, είναι φανερή η προσπάθεια της κυβέρνησης να δώσει βάρος στη Δυτική Αττική. Αυτό που δεν είναι τόσο… φανερό, είναι το γεγονός της κομβικής συμμετοχής του Σταμάτη Πουλή στον σχεδιασμό και την προώθηση αυτών των έργων: είναι ο δικός του ρόλος που είχε καθοριστική σημασία σε όλα τα παραπάνω, κάτι που ο ίδιος διακριτικά απέφυγε να αναφέρει, ωστόσο είναι κάτι που αναμφίβολα αναγνωρίζουν απόλυτα όσοι ασχολούνται με τα της Δυτικής Αττικής.

Παράλληλα, η ειδική αναφορά στη διαχρονική απαίτηση των κατοίκων της Δυτικής Αττικής για Ανάπτυξη, Ασφάλεια και Ποιότητα Ζωής, εκφράστηκε ιδανικά από τον Σταμάτη Πουλή, οι εξαγγελίες του οποίου συνολικά μοιάζουν πολύ ελπιδοφόρες εν όψει των εθνικών εκλογών, για τις οποίες το μήνυμα που εκφράστηκε από τα Μέγαρα ήταν σαφές: «Αυτοδύναμη Ελλάδα, Αυτοδύναμη Ν.Δ με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη».

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως αυτό που συζητήθηκε στα διάφορα «πηγαδάκια» που σχηματίστηκαν μετά το κύριο μέρος της εκδήλωσης, ήταν η πολύ ισχυρή παρουσία του κόσμου. Με περίπου 1.500 άτομα να βρίσκονται κυριολεκτικά στο δρόμο (!) για να ακούσουν τον Σταμάτη Πουλή, ημέρα Τετάρτη, αυτό που διαφαίνεται είναι, αφενός ότι… την επόμενη φορά θα απαιτηθεί ένας πολύ μεγαλύτερο χώρος και αφετέρου πως δικαιώνονται απόλυτα όσοι τον θεωρούν ένα από τα μεγάλα φαβορί για κατάληψη βουλευτικής έδρας στη Δυτική Αττική στις επερχόμενες εκλογές.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

παρομοια αρθρα

Αντιπρόεδρος του Δ. Σ του διευρωπαϊκού δικτύου ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς

Στην ετήσια συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του διευρωπαϊκού δικτύου για την Ενσωμάτωση και την Κοινωνική Δράση σε Τοπικό...

Σταμάτης Πουλής: “Θέσεις εργασίας για τα παιδιά της Δυτικής Αττικής”

Συνέντευξη στη ραδιοφωνική εκπομπή του Γιάννη Παπαγιάννη παραχώρησε ο Α’ Επιλαχών Βουλευτής Δυτικής Αττικής, Σταμάτης Πουλής, όπου συζήτησε...

Νέα έκτακτη επιχορήγηση 3.196.625 ευρώ εξασφάλισε για το ΤΕΒΑ ο Δήμος Φυλής – Πρώτος σε χρηματοδότηση και σε απορρόφηση κονδυλίων σε όλη την Ελλάδα

Το ένα μετά το άλλο, σπάει τα ρεκόρ ο Δήμος Φυλής στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα επισιτιστικής βοήθειας ΤΕΒΑ, καθώς...