Καταγγελία «σοκ» από μαθητές του 1ου Λυκείου Άνω Λιοσίων –  Επικαλούνται παρενόχληση καθηγητή σε μαθήτρια!

Ημερομηνία:

Κοινοποιήση:

Το μήνυμα των μαθητών στο πανό και πιο δίπλα: “ΔΕΝ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ”

Μια υπόθεση που συνταράσσει την τοπική κοινωνία των Άνω Λιοσίων βρίσκεται εν εξελίξει εδώ και λίγες ημέρες, όπως προκύπτει μετά από τα σημερινά γεγονότα στο 1ο Λύκειο των Άνω Λιοσίων.

Σήμερα, Δευτέρα 21 Νοεμβρίου οι μαθητές του 1ου Λυκείου Άνω Λιοσίων αποφάσισαν να κάνουν κατάληψη στο σχολείο, απόφαση βέβαια που όπως αποδείχθηκε δεν ήταν κοινώς αποδεκτή από το σύνολο των μαθητών και αυτός ήταν ο λόγος που από τις 9 το πρωί και έπειτα, τα παιδιά εισήλθαν στον προαύλιο χώρο του σχολείου προκειμένου να συζητήσουν εκ νέου το θέμα.

Αυτό ωστόσο που προκαλεί τεράστια εντύπωση είναι ο λόγος για τον οποίο γίνεται η κατάληψη: σύμφωνα με όσα καταγγέλλουν τα ίδια τα παιδιά μέσω ανακοίνωσης που τοιχοκόλλησαν έξω από το σχολείο και μοίρασαν στους γονείς, καθηγητής του σχολείου παρενόχλησε μαθήτρια!

Μάλιστα, στην εν λόγω ανακοίνωση που παραθέτουμε παρακάτω, τα παιδιά ζητούν την κίνηση των διαδικασιών για τη διαλεύκανση της υπόθεσης, επικαλούμενα μεταξύ άλλων τη βοήθεια τόσο της Υπουργού Παιδείας, όσο και της Διευθύντριας Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Δυτικής Αττικής, της διοίκηση του Δήμου, αλλά και των τοπικών μέσων!

Πέρα της ανακοίνωσης, πίσω από την κεντρική θύρα του σχολείου είχε κρεμαστεί ένα πανό στο οποίο αναγραφόταν το εξής μήνυμα: «Κάτω τα χέρια από τους μαθητές».

Φυσικά, η τοπική κοινωνία είναι ανάστατη, ενώ και οι γονείς αλλά και οι εκπαιδευτικοί βρίσκονται σε αναβρασμό, ζητώντας να προχωρήσει η έρευνα, προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς έχει συμβεί, καθώς μια τέτοιου είδους καταγγελία, όχι μόνο είναι πρωτόγνωρη για το Δήμο Φυλής, αλλά παράλληλα και εξαιρετικά σοβαρή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει διαταχθεί  Ένορκη διοικητική εξέταση (Ε.Δ.Ε.) από τη διεύθυνση δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης από τις 16 του μήνα (βρίσκεται εν εξελίξει), ωστόσο μόλις σήμερα ενημερώθηκαν σχετικά οι καθηγητές.

Τέλος, ο εν λόγω καθηγητής όπως ενημερωθήκαμε σήμερα απουσίαζε από το σχολείο και έτσι δεν ήταν σε θέση να δώσει τη δική του εκδοχή για το συμβάν, κάτι που θα κληθεί να κάνει τις επόμενες ώρες. Παράλληλα, η μαθήτρια που κατήγγειλε το περιστατικό  ισχυρίζεται ότι διαθέτει τα απαραίτητα στοιχεία προκειμένου να στηρίξει τη βαρύτατη κατηγορία.

Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση – καταγγελία των μαθητών που μοιράστηκε και τοιχοκολλήθηκε στο σχολείο, η οποία μάλιστα εστάλη και ως email από την Ένωση Γονέων Δήμου Φυλής:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

παρομοια αρθρα

“Κόβονται” μέχρι νεωτέρας οι λεωφορειακές γραμμές Β12, 733 και 723

Χωρίς βασικές λεωφορειακές γραμμές μένει ο Δήμος Φυλής, όπως γνωστοποιήθηκε και επίσημα σήμερα. Σύμφωνα με απόφαση του ΟΑΣΑ οι...

Κλιμακώνεται η ένταση με τους Ρομά σε Άνω Λιόσια και Ζεφύρι – Φωτιά σε λεωφορείο

Νέα επεισόδια βρίσκονται εν εξελίξει αυτή την ώρα σε Άνω Λιόσια και Ζεφύρι, με ομάδες Ρομά να δημιουργούν...

Πορεία διαμαρτυρίας Ρομά σε Μενίδι και Ζεφύρι – Μικροεπεισόδια και φωτιές σε κάδους

Ομάδα τσιγγάνων, οι οποίοι διαμαρτύρονται για τον πυροβολισμό στο κεφάλι νεαρού από αστυνομικούς της Θεσσαλονίκης, πραγματοποιούν περίπου από...

Νέα σεισμική δόνηση – Κουνήθηκε πάλι η Αττική

Νέα σεισμική δόνηση έγινε ιδιαίτερα αισθητή σε όλη την Αττική πριν από λίγα λεπτά, περίπου στις 22.06. Σύμφωνα με...