Εργασίες εξωραϊσμού και συντήρησης στο 3ο και 7ο δημοτικό σχολείο Άνω Λιοσίων

Ημερομηνία:

Κοινοποιήση:

Καινούριες, φρεσκοβαμμένες αίθουσες και εσωτερικοί κοινόχρηστοι χώροι, με φωτεινά και ζωντανά χρώματα αντίκρισαν οι μαθητές στο 3ο και 7ο Δημοτικό Σχολείο Άνω Λιοσίων, με την επιστροφή τους στα θρανία την Τρίτη 3 Μαΐου 2022.

Η Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή Δήμου Φυλής, αξιοποιώντας τον χρόνο των διακοπών του Πάσχα, προχώρησε σε εργασίες ελαιοχρωματισμών, εξωραϊσμού και επισκευών σε τάξεις, κλιμακοστάσια και κοινόχρηστους χώρους, όπου χρειαζόταν.

Στο 3ο δημοτικό σχολείο, βάφτηκαν όλες οι αίθουσες, οι εσωτερικοί διάδρομοι και τα κλιμακοστάσια σε υπόγειο, ισόγειο, 1ο και 2ο όροφο με οικολογικά και αντιϊκά χρώματα Α΄ ποιότητας, ενώ αποκαταστάθηκαν οι ζημιές, όπου υπήρχαν. Επίσης, ένα νέο πανέμορφο γκράφιτι με θέμα «Ο Τζίτζικας και ο Μέρμηγκας» κοσμεί τον 1ο όροφο, συμπληρώνοντας τα μοναδικό, υπέροχο γκράφιτι του «Μικρού Πρίγκιπα» που στολίζει τον χώρο του ισογείου.

Στο 7ο Δημοτικό Σχολείο βάφτηκαν με όμορφα, ζωντανά χρώματα πέντε ακόμα τάξεις και η αίθουσα πληροφορικής, προκειμένου οι μαθητές να κάνουν μάθημα σε ένα ευχάριστο περιβάλλον. Η επιθυμία τους, αποτυπωμένη και σε πίνακα τάξης ήταν τόσο μεγάλη, που ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Γιάννης Κρεμύδας, δεν περίμενε τις διακοπές του Πάσχα για να την πραγματοποιήσει.

«Οι ανάγκες των σχολείων δεν σταματούν ποτέ, το ίδιο δεν σταματάμε και εμείς να τις καλύπτουμε. Οδηγός σε αυτό είναι η μεγάλη μας αγάπη στα παιδιά, αλλά και η στάση του δημάρχου μας Χρήστου Παππού που βάζει πάντα σε πρώτη προτεραιότητα τα σχολεία και την εκπαιδευτική κοινότητα. Είμαστε εδώ να κάνουμε ό,τι καλύτερο» τονίζει ο Γιάννης Κρεμύδας.

Την ικανοποίησή του για την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στα σχολεία του Δήμου και τις πρωτοβουλίες του Γιάννη Κρεμύδα που ομορφαίνουν και αναβαθμίζουν τα σχολικά κτίρια, εξέφρασε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς. “Οι συνεργάτες μου κάνουν πράξη τη δέσμευσή μας ότι η Παιδεία αποτελεί τη μεγάλη μας προτεραιότητα”, τόνισε χαρακτηριστικά.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

παρομοια αρθρα

Ξεκινούν νέα δωρεάν εκπαιδευτικά μαθήματα του Δήμου Φυλής σε συνεργασία με το Πρόγραμμα ανάπτυξης ψηφιακών δεξιοτήτωνCisco Networking Academy

Ο Δήμος Φυλής προχωράει σε συνεργασία με τη CiscoNetworking Academy, διαμορφώνοντας ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης, το οποίο παρέχεται δωρεάν...

Ηχηρό μήνυμα κατά της κακοποίησης γυναικών και της βίας, η εκδήλωση της Επιτροπής Ισότητας Δήμου Φυλής

Ηχηρό μήνυμα κατά της κακοποίησης των γυναικών και της βίας, με μια αξιόλογη εκδήλωση, έστειλε η Δημοτική Επιτροπή...

Στεφάνι για τους ήρωες του Πολυτεχνείου κατέθεσε ο Αναπλ. Δήμαρχος Τόλης Βαδεβούλης

Στεφάνι στο Ηρώων του Ζεφυρίου κατέθεσε, το πρωί της Πέμπτης 17 Νοεμβρίου 2022, στη μνήμη των θυμάτων της...

Άνοιξε τις πύλες της με τις ευλογίες της Εκκλησίας η “Έκθεση Δώρων Αγάπης”

Τα εγκαίνια της “Έκθεσης Δώρων Αγάπης” που πραγματοποιείται για 12 συνεχή χρονιά τίμησε με την παρουσία του ο...