spot_img

Άνω Λιόσια, Ζεφύρι – Η πολιτική και αστυνομική ανεπάρκεια σε όλο της το μεγαλείο

Ημερομηνία:

Κοινοποιήση:

Σήμερα μπήκαμε στην 6η μέρα όπου ένα ολόκληρο κράτος, μια κυβέρνηση, μια αστυνομική ηγεσία αποδεικνύονται παντελώς αναποτελεσματικοί στα όρια της ανικανότητας και οι γνωστοί παραβατικοί πανηγυρίζουν γιατί κατάφεραν ότι δεν μπόρεσαν χιλιάδες άλλοι στο παρελθόν. Να διαλύσουν το κράτος, να αποδείξουν ότι είναι κράτος εν κράτει και ότι τελικά δεν τους αγγίζει κανείς.

Η «μάχη» με τους ρομά χάθηκε το απόγευμα της Δευτέρας. Τότε που κάποιοι αποφάσισαν με το έτσι θέλω να βάλουν πάνω από τους κατοίκους της Δυτικής Αττικής τα Εξάρχεια και άφησαν τους αστυνομικούς της δυτικής Αττικής να παλεύουν μόνοι τους, χωρίς την υποστήριξη διμοιριών για πολλές ώρες.

Αποτέλεσμα; Κάποιες γνωστές παραβατικές ομάδες, επαναστατούν με το “στανιό” και πλέον δεν ακούν ούτε καν τους αρχηγούς τους. Και θα χτυπούν κόσμο που έτυχε να βρίσκεται στο διάβα τους, να τους καίνε τις περιουσίες, να κυνηγούν ανήλικα που πάνε στα φροντιστήρια τους μέχρι αυτοί να αποφασίσουν ότι βαρέθηκαν ή μέχρι να αποφασίσουν οι γνωστοί άγνωστοι ότι η πολύ αστυνομία τους χαλάει τις δουλείες οπότε το ζήτημα θα λυθεί σε άλλα επίπεδα.

Ίσως μάλιστα αυτή να είναι και η μόνη λύση. Οι γνωστές σε όλους μας αλλά «άγνωστες» στους «τυφλούς» ομάδες της Δυτικής Αττικής να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και να περιορίσουν τους ρομά μόνο και μόνον επειδή τους χαλάνε τις δουλειές… Εκεί θα φτάσουμε με μαθηματικό τρόπο.

Ας είναι.

Κάποιοι αποφάσισαν με την ανικανότητα τους να αφήσουν μια πόλη 50.000 κατοίκων έρμαιο του κάθε παραβατικού.

Κατάφεραν το αδιανόητο. Για πρώτη φορά στην ιστορία της περιοχής να μην έχουμε συγκοινωνίες. Καταστρέφουν οικονομικά χιλιάδες κατοίκους και μάλιστα από τους πιο φτωχούς, πολύ φτωχότερους από αυτούς του κέντρου της Αθήνας, εργαζόμενους στην βαριά βιομηχανία, που αναπνέουν από τη μέρα που γεννήθηκαν τον καρκίνο της χωματερής και της ρύπανση των εργοστασίων του Ασπροπύργου. Μας απέδειξαν για άλλη μια φορά ότι είμαστε το σκουπιδαριό της Αττικής αλλά με όμορφα στολίδια που στο τέλος κι αυτά όμορφα καίγονται…

Προχθές έστησαν μια αστυνομική επιχείρηση που επιεικώς μπορεί να χαρακτηριστεί αστεία. Επιχειρήσεις για τα κανάλια και τους ψηφοφόρους. Ούτε μια κατασχεμένη καραμπίνα, την ώρα που οι στέγες μας γέμισαν σκάγια, την ώρα που η ίδια η αστυνομία αναφέρει ευθείες βολές κατά του προσωπικού της. Ούτε μια σύλληψη ΡΟΜΑ για τα επεισόδια.

Αλήθεια όλοι αυτοί οι Υπουργοί που παρέλασαν τις προηγούμενες εβδομάδες από το Δήμο μας που βρίσκονται;;;

Καλά τα νταχτιρντί και οπαλάκια αλλά η ασφάλεια είναι το παν.

Και εδώ κύριοι καταφανώς αποτύχατε ΠΑΤΑΓΩΔΟΣ.

Ένας πατέρας που το 15χρόνο παιδί του κυνηγήθηκε,  λιθοβολήθηκε (και ευτυχώς γλύτωσε γιατί αποδείχθηκε πιο γρήγορο από αυτούς) μόνο και μόνο γιατί τόλμησε να πάει στο φροντιστήριο του, στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης, δίπλα από το Δημαρχείο. 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

παρομοια αρθρα

Σουρεάλ: Ρομά έστησαν γλέντι με φωτιές και μουσική στη διαπασών δίπλα στο Α/Τ Άνω Λιοσίων (video)

Μια μεγάλη φωτιά άναψαν Ρομά και έβαλαν μουσική στη διαπασών για να διασκεδάσουν χωρίς να υπολογίζουν ότι ακριβώς...

Άνω Λιόσια – Η στιγμή της επίθεσης με βόμβες μολότοφ σε λεωφορείο (video)

Η στιγμή της επίθεσης στο λεωφορείο με βόμβες μολότοφ καταγράφεται από κάμερες ασφαλείας ενώ οι ανήλικοι δράστες που...

Πιο κοντά οι υπογραφές για το έργο του Προαστιακού Δυτικής Αττικής

Πιο κοντά έρχεται η υπογραφή της σύμβασης, με ανάδοχο την ΜΕΤΚΑ, του Ομίλου Μυτιληναίος, για το έργο του...

Κλειστό λόγω της επετείου του Πολυτεχνείου το Δημοτικό Ωδείο Φυλής

Γνωστοποιείται ότι σήμερα Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2023 το Δημοτικό Ωδείο Φυλής θα παραμείνει κλειστό λόγω της 50ης επετείου...