spot_img

Σαν Χριστουγεννιάτικο Παραμύθι η γιορτή των Παιδικών Σταθμών Ζεφυρίου που ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους

Ημερομηνία:

Κοινοποιήση:

Μια γιορτή σα Χριστουγεννιάτικο Παραμύθι που ενθουσίασε τα παιδιά και εντυπωσίασε τους γονείς, διοργάνωσαν οι Παιδικοί Σταθμοί Ζεφυρίου, το απόγευμα της Δευτέρας 19 Δεκεμβρίου 2022.

Για λίγες ώρες, το απόγευμα της Δευτέρας, το κλειστό Γυμναστήριο του Λυκείου Ζεφυρίου, που φιλοξένησε τη γιορτή, μετατράπηκε σε ένα μικρό χριστουγεννιάτικο χωριό, με τον Άγιο Βασίλη και άλλες χριστουγεννιάτικες μεγαλοφιγούρες να σκορπίζουν χαρά και γλυκά σε μικρούς και μεγάλους.

Μία φαντασμαγορική γιορτή υποσχέθηκε στο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Ζεφυρίου, Γιώργος Κούρκουλος, και για άλλη μια φορά το πέτυχε. “Θέλουμε να διασκεδάσουν τα παιδιά, να νιώσουν το Χριστουγεννιάτικο πνεύμα, γιατί αξίζουν τα πάντα”, υπογράμμισε ο Γιώργος Κούρκουλος και διαβεβαίωσε ότι θα ακολουθήσουν και άλλες ανάλογες εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Ο Γιώργος Κούρκουλος ευχαρίστησε θερμά τον Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού για την εμπιστοσύνη που έχει δείξει στο πρόσωπο του όλα αυτά τα χρόνια και διαβεβαίωσε ότι θα συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό. “Είμαι περήφανος για το έργο που έχουμε κάνει ως Δημοτική Αρχή και στην προσχολική αγωγή και στην εκπαίδευση, και έτσι θα συνεχίσουμε” υπογράμμισε ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Ζεφυρίου, αναφερόμενος στις άρτιες υποδομές και τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που προσφέρουν οι Παιδικοί Σταθμοί Ζεφυρίου. Δήλωσε επίσης περήφανος που οχτώ χρόνια δεν έχει μείνει κανένα παιδί έξω από τους Παιδικούς Σταθμούς και ευχαρίστησε τις παιδαγωγούς και τους υπόλοιπους εργαζόμενους για την άψογη συνεργασία, “γιατί το έργο που έχει επιτευχθεί είναι αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας”.

Τη διαβεβαίωση ότι η νέα χρονιά θα είναι καλύτερη από την προηγούμενη, παρείχε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, τονίζοντας ότι “αυτά που θεωρούμε στο Δήμο μας αυτονόητα, σε άλλους Δήμους θεωρούνται αδιανόητα”, όπως ότι “στο Δήμο Φυλής δεν υπάρχει περίπτωση παιδί να μείνει έξω από τους Παιδικούς Σταθμούς ή να μην περάσει καλά μέσα σε αυτούς”, τόνισε ο Δήμαρχος.

“Προχωράμε όλοι μαζί, γονείς παιδαγωγοί, εργαζόμενοι στους Παιδικούς Σταθμούς και στο Δήμο, με αγάπη και συνεργασία, για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό, τόνισε ο Χρήστος Παππούς προαναγγέλλοντας ότι σύντομα θα εγκαινιασθεί και ο νέος Βιοκλιματικός Παιδικός Σταθμός στο Ζεφύρι.

Τα

συγχαρητήρια τους στο Δήμο Φυλής και τον Δήμαρχο Χρήστο Παππού, για το έργο που επιτυγχάνουν στον Δήμο, καθώς και στον Γιώργο Κούρκουλο για την εξαιρετική γιορτή και το υψηλό επίπεδο των Παιδικών Σταθμών Ζεφυρίου, απέδωσαν ο Αντιπρόεδρος της Βουλής Θανάσης Μπούρας και ο Βουλευτή Δυτικής Αττικής, Ευάγγελος Λιάκος. “Ο Δήμος Φυλής πρωτοπορεί και πρωτοτυπεί και στο σύνολο του ξεχωρίζει” τόνισε ο Θανάσης Μπούρας συγχαίροντας τον Δήμαρχο Φυλής και τους συνεργάτες του.

Η εντυπωσιακή γιορτή ξεκίνησε με το στόλισμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου επί σκηνής, από τα παιδιά του Β’ Παιδικού Σταθμού και το μεγάλο τμήμα του Βρεφικού Σταθμού, τα οποία τραγουδούσαν τα “Τρίγωνα κάλαντα”. Στη συνέχεια παρουσιάστηκε από τα παιδιά, με τη βοήθεια των ηθοποιών από τις “Μορφές Έκφρασης”, ένα διαδραστικό θεατρικό με τίτλο “Καλικαντζαροδιαβολιές”, το οποίο μετέφερε το κοινό στον κόσμο των χριστουγεννιάτικων ξωτικών και της λαϊκής μας παράδοσης.

Ακολούθως, τα παιδιά του Α’ Βρεφονηπιακού Σταθμού παρουσίασαν χριστουγεννιάτικα μουσικοκινητικά δρώμενα, ενώ η γιορτή ολοκληρώθηκε με δώρα που μοίρασε σε όλα τα παιδιά των Παιδικών Σταθμών ο Άγιος Βασίλης.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της γιορτής, οι μικροί φίλοι γεύτηκαν λιχουδιές από τα χριστουγεννιάτικα σπιτάκια που είχαν στηθεί στον χώρο, και φωτογραφήθηκαν με τον Άγιο Βασίλη, την γυναίκα του Άγιου Βασίλη και τις υπόλοιπες χριστουγεννιάτικες μεγαλοφιγούρες, ενώ ένα ποτήρι ζεστό κρασί περίμενε και τους μεγάλους φίλους της εκδήλωσης.

Στην εκδήλωση ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς και ο Γιώργος Κούρκουλος τίμησαν την εργαζόμενη των Παιδικών Σταθμών Ζωή Αρβανιτογιάννη που αποχωρεί λόγω συνταξιοδότησης μετά από 25 χρόνια υπηρεσίας.

Βίντεο με τους χαιρετισμούς:

Γιώργος Κούρκουλος

Χρήστος Παππούς

Θανάσης Μπούρας

Ευάγγελος Λιάκος

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

παρομοια αρθρα

SOS – Εξαφανίστηκε ο Γιάννης από τα Άνω Λιόσια – Κοινοποιήστε

SOS ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ #ΑΔΕΡΦΟ ΜΑΣ ΕΛΕΝΗ ΒΙΚΤΩΡΙΔΗ ... ΑΡΚΕΤΟΙ ΤΟΝ ΞΕΡΕΤΕ..... ΕΧΕΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΊ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥ...ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΝ...

Από 11/7 μέχρι 1/8/2024 η υποβολή αιτήσεων από γονείς για εγγραφή παιδιών στους Παιδικούς Σταθμούς με επιχορήγηση από το ΕΣΠΑ

«Άρχισε η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τους ενδιαφερόμενους γονείς, προκειμένου να φοιτήσουν, δωρεάν, τα παιδιά τους στους Παιδικούς...

Βρέφος 10 μηνών δίνει μάχη για τη ζωή του! H Μαρία-Κασσιανή πρέπει να υποβληθεί άμεσα σε καρδιολογικό χειρουργείο!

Η Μαρία-Κασσιανή διεγνώσθη με μία σοβαρή μορφή συγγενής καρδιοπάθειας, μόλις λίγες εβδομάδες προτού έρθει στον κόσμο. Η μικρή...

Glossomathisi – 1st Summer Camp

ΕΣΥ ακόμα ψάχνεις κάποιο πρόγραμμα που να συνδυάζει το παιχνίδι με τη μάθηση; Σου αρεσει το ποδόσφαιρο και...