Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2016 18:54

Γνώρισε τα γήπεδα της γειτονιάς σου!

Σε μια εξαιρετική κίνηση για τα δεδομένα της περιοχής μας, προχωράει ο Γυμναστικός Σύλλογος «Εύνικος» και μας παρουσιάζει όλα τα ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ του Δήμου μας, μέσω της υπηρεσίας GoogleMaps!

Στόχος της πρωτοβουλίας αυτής είναι να συσπειρώσει τις γειτονιές και να δημιουργήσει παντού εστίες σωστής κοινωνικοποίησης μέσω του αθλητισμού. Βλέπετε τα ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ αποτελούν διαχρονικά τους πιο κατάλληλους ελεύθερους χώρους συνάθροισης, διασκέδασης, εκμάθησης αλλά και άθλησης για μικρούς ή μεγάλους που αγαπούν το άθλημα της καλαθοσφαίρισης.

Με την εφαρμογή να δείχνει που βρίσκονται τα γήπεδα επάνω στον χάρτη, ο κάθε ενδιαφερόμενος θα έχει την δυνατότητα να γνωρίζει που υπάρχει ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ, σε τι κατάσταση βρίσκεται αλλά και τον τρόπο με τον οποίο είναι διαθέσιμο. Με λίγα λόγια να δημιουργηθεί η ανάγκη στους ίδιους τους πολίτες να αγκαλιάσουν την ιδέα του αθλητισμού μέσω του μπάσκετ, να προστατεύσουν τους χώρους αυτούς από τυχόν ζημιές σε συνεργασία με τους εθελοντές του «Εύνικου», δημιουργώντας κοινωνικούς θύλακες γειτονιάς όπως αναφέρει και ο ίδιος ο Αθλητικός οργανισμός στην ανακοίνωση του και να ξεκινήσει μια οργανωμένη προσπάθεια ποιοτικής συντήρησης ή σύγχρονης ανακαίνισής των περισσότερων ανοιχτών γηπέδων, σε συνεργασία τόσο με τον Αθλητικό Οργανισμό όσο και με τις Σχολικές Επιτροπές του Δήμου Φυλής.

Όποιος επιθυμεί να συμβάλει στις παραπάνω προσπάθειες για να καλυφθούν οι σχετικές ανάγκες άθλησης των δημοτών, δημιουργώντας σιγά σιγά καλύτερες συνθήκες βιώσιμης λειτουργίας όλων των ανοιχτών γηπέδων μπάσκετ, δεν έχει παρά να επικοινωνήσει με κάποιον από τους εθελοντές του ΓΑΣ “Εύνικος” ή να αποστείλει μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Δεν θα μπορούσαμε να μην αγκαλιάσουμε αυτή την εξαιρετική προσπάθεια για την γνωριμία αλλά και αναβάθμιση των ανοιχτών γηπέδων μπάσκετ του δήμου μας αλλά και του σκοπού της, δηλαδή να φέρει τους πολίτες πιο κοντά στον αθλητισμό και πιο συγκεκριμένα στο άθλημα του μπάσκετ!

Υπάρχουν 25 ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ που μπορούμε να βρούμε μέσα στα όρια του Δήμου Φυλής.

Αναλυτικά υπάρχουν:

4 στην συνοικία της Ζωφριάς

5 στην συνοικία του Αγίου Νικολάου

1 στην συνοικία της Δροσούπολης

1 στην συνοικία του Πανοράματος

4 στην συνοικία του Αγίου Ιωάννη

2 στην συνοικία της Λίμνης

1 στην συνοικία του Αγίου Γεωργίου

4 στην Δημοτική Κοινότητα Ζεφυρίου

2 στην Δημοτική Κοινότητα Φυλής (Χασιά) 

Μπορείτε να μπείτε εδώ https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=1igWPbjnumLSaf77imllcVFkcVu8 για να βρείτε toγήπεδο που βρίσκεται κοντά σας μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής της GoogleMaps. 

 

helen

Haroon

Τελευταία Νέα